Знаете ли кого видях-17

• 83 279
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Онзи ден Виктория Петрова, в НДК -  много е красива. Преди 5 мин. Слави Трифонов и някой от екипа му май, пак около БТВ.

# 91
Доста хора видях, в Банско.

Лора Караджова запълваше празнотата между двата манша на спусканията в събота. Ау ау, леле.
На това виене ако му се казва пеене, аз съм губернатор на Кала'фоо'ниа. ooooh!

Мисля, че мернах в гръб министър=председателя, на паркинга на Бъндеришка. Едни момчета слязоха от едни коли, после отнякъде се появи фигура в бяло яке и го изнесоха надолу. Сърбяха ме пръстите да пусна обектива и да цъкна едно фото, но ме фанА шубето, честна дума. Laughing

Министър Дянков и жена му ги изнесоха през ВИП входа на лифтовете, веднага след края на вчерашните състезания. Затвориха ги в отделна гондолка, което предизвика бурните реакции на тълпата от хора, която чакаше да се натовари на лифта. Можеше този момент да бъде спестен, коли имат, нали, НСО, бла бла, ама карай. Апропо, една от най-инфарктните ситуации в живота ми изживях вчера, стараейки се да предпазя детето от напиращите иззад гърба ми на лифта хора.

# 92
  • софия
Ненчо от "Комиците" с момченцето му-на около 4 годинки-в "Пикадили".
Много често го виждам там, сигурно живее наоколо.

# 93
  • Бистрица
Министър Дянков - на едно необичайно място вчера.

# 94
??

Вчера Дянков беше в Банско, кое му е необичайното? newsm78

# 95
  • Сливен
и на мен ми стана интересно какво е това "необичайно място"  Party

# 96
  • София
Никого не съм виждала скоро, но се записвам да не ви изпускам от поглед. Laughing

# 97
 Този уикенд доста народ се е изсипал в Банско, заради световното. Аз работя в Банско за сезона и днес хигиенистките ми се оплакаха, че Преслава, която пяла вчера на центъра не била "като по телевизора"Simple Smile Била по дънки и яке. Не знам какво са очаквали, да се опне с прозрачна фолк рокля на минусови температури ли...

# 98
Не доста, А МНОООООГО!
Говореха за 15 000 души. Ще отклоня темата, но скоро в Банско такова оживление не бях виждала. Чакане на опашка за паркинг, сутринта събота, после 30 мин., за да хванем гондола, след това допуснахме фаталната грешка да си тръгнем след края на втория манш, понеже не можехме да откъснем детето от ските, и познай.
Станах свидетел на едни, хм, грозни сцени, хора, които типично по български се опитваха да прецакат 'говедата" и да се възползват от ВИП-а на слизане към града. Ние не спахме в самото Банско и съм изключително доволна от факта.

# 99
инфантилна 
в кой хотел си в Банско?

# 100
  • с/у ОколоМръсТното
. Чакане на опашка за паркинг, сутринта събота, после 30 мин., за да хванем гондола,

на 29-31.12.2009г. беше същото... А дори една известна звезда не беше дошла... Ааа, Марта Вачкове беше.

инфантилна - чакали са да й видят сливата   на Преслава ...

Днес в известна сладкарница, един журналист... ма не мога да се сетя как се зовеше.

# 101
  • Бистрица
??

Вчера Дянков беше в Банско, кое му е необичайното? newsm78
Извинявам се забравих да сложа кавичките.

# 102
Ааахааа, ясно, тоест, вчера си беше доста обичайно. Laughing

# 103
Кали на детската консултация на малката девойка...консултираха нейния малък мъж,даже ваксинка му биха - без грим,съвсем ежедневно и доста нахална  Crazy

# 104
  • София
Ненчо от "Комиците" с момченцето му-на около 4 годинки-в "Пикадили".

И аз много често ги засичам в Мола на Стамболисйки, детенцето е много сладко и кротичко!

Общи условия

Активация на акаунт