Знаете ли кого видях-17

• 83 295
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Бареков снощи вечеряше с..жена си.. Sunglasses

те не се ли разделиха или бъркам с някой друг водещ  newsm78
Разделиха се. Но нали имат общо дете - покрай него все трябва да се виждат и обсъждат разни неща. Пък може и да се съберат отново.

Преди около месец бяха засечени двамата заедно  в провинцията. В известна югозападна дискотека. 

Четох негово интервю във в-к 24 часа че раздялата му с Евгения е била само ПР и сега са по щастливи от всякога Rolling Eyes...беше още преди Коледа Laughing

# 406
Вчера видях Константин,жена му и някакъв техен приятел с детето му в Сердика Център Simple Smile Хапваха KFC .

# 407
Вчера вечерта Стъки - пред едно заведение в Бояна. Слезе от колата си с два огромни бидона за вода и подсвирквайки си се запъти да ги напълни на чешмичката. Беше ми интересно как ще ги отнесе, защото наистина бяха от най-огромните, но не вървеше да остана да зяпам  Laughing

# 408
Днес предиобяд - Емил Чолаков с дъщеричката си.
Момиченцето е много, много сладко Simple Smile.

# 409
  • Sofia
Миналият ден на Руски паметник видях Георги Кехайов,победителя в Сървайвър,след това на бул.Стамболийски Юлия Юревич в Алфа Ромео

# 410
  • София
Вчера пред театър "Сфумато",зад театър "София"-Деян Донков.Много секси в червено кожено яке,скини дънки и бели кецове,с готини слънчеви цайси.Вървеше сякаш света е негов,голямо самочувствие показа.Отиде до лъскавия си мини-купър паркиран наблизо,взе нещо от там,направи още една малка обиколка на площадчето,качи се на колата си и замина.

# 411
  • София
Майката на Дим Дуков, днес в Мола срещу хотел Хемус. Готина бабка!

# 412
Коцето Калки в парка на Редута-буташе количка с малко бебче,но дали е негово? Thinking

# 413
  • софия
Коцето Калки в парка на Редута-буташе количка с малко бебче,но дали е негово? Thinking
Хмммммм, и аз го бях виждала с количка и бебе в Борисовата преди около месец. Майката със сигурност не беше Жози Thinking

# 414
 Вчера на мач в Кърджали- Наско Курдов, какво са му харесвали Златките, не знам.
След същия мач- две бити с палки от полицаи малки момчета в линейка. Нямам думи.

# 415
Не знам кой е този, но преди 3 дни видях една Златка и се чудех на нея какво и харесват и изобщо какъв секс символ може да е тя.

# 416
Не знам кой е този, но преди 3 дни видях една Златка и се чудех на нея какво и харесват и изобщо какъв секс символ може да е тя.
Футболен, хм? Mr. Green

# 417
Те си падат по жени до колкото знам.

# 418
  • София
Онзи ден видях Дони и Нети на Попа пред Subway. Дони носеше в кенгуро нвоороденото им момиченце и се държаха за ръце с Нети. Красива гледка  Heart Eyes

# 419
Черна Златка ли:)?

Общи условия

Активация на акаунт