Знаете ли кого видях-17

• 83 279
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Хм, възможно е, но беше в чаша като за уиски.

# 496
Веселинка , интересно ми е какви книги си купи президента !Ти видя ли?

Охраната не дава  Laughing

# 497
ми не видях заглавията, но бяха впечатляващ куп, само подаваше към някой от охраната и той носеше към касата. А охраната и Президента бяха деликатни, докато един не ми застана в гръб даже и не  разбрах, че деля територия с някой важен Grinning

# 498
Тази вечер на Раковска - Юлиан Вергов.
Беше с умопомрачителни кецове Найк в цвят магента. Готино и смело Simple Smile.

# 499
Снощи на театрална постановка - Андреа.Беше с Кирил Чалъков. И двамата усмихнати и земни.Андреа беше много прилично облечена.Хареса ми Crazy

# 500
Тази вечер на Раковска - Юлиан Вергов.
Беше с умопомрачителни кецове Найк в цвят магента. Готино и смело Simple Smile.

И аз го мернах миналата седмица с тези кецове. Явно живее някъде в района, понеже вчера сутринта го видях да се отправя към канала с един сладък бигъл.

# 501
Явно е някъде в района - да. Няколко пъти вече го засичам.

# 502
  • софия
и аз го виждам юлиан, с детенце и с черен лабрадор обаче  Laughing
днес калин врачански, много дребен ми се видя. и беше облечен като тийн рапър  Laughing

# 503
  • На земята, която е всъщност звезда.
И аз вчера видях Вергов да се разхожда в парка с дъщеричката и двете им кучета, а по същото време и на същото място беше и Тончо Токмакчиев с дама и черно- бяло куче.

# 504
  • Под гъбата
Днес в Трейшън Клифс Голф и СПА Ризорт, Мартин Захариев в умопомрачителен червен панталон и Милен Велчев в скъпарски костюм. Имаше и още една много позната личност , но не сещам за името му.

# 505
Графа в Слънчев бряг преди 2 дни.

# 506
  • В подножието на планината
   Ути днес в ИКЕА, Солунската .

# 507
Снощи в бар "Планет" Скубаря от ББ, много смешен тип Laughing

# 508
  • София
Мъжа на певицата Мария: http://www.bliasak.bg/uploads/otherImage/file7007.jpg
вчера . Беше спрял неправилно пред Турското посолсвто и се опитваше да пресече булеварда ( предполагам целта беше магазина за цветя отсреща). Много добре изглеждаше!

# 509
Снощи в The Mall на касата на  "Aренa" Елин Топузаков и приятелката му, не помня името й. И двамата са ниски и слаби и докато за жена е добре това, то този Елин изглежда като 15-годишен. Нищо мъжко няма в себе си!

Общи условия

Активация на акаунт