Знаете ли кого видях-17

• 83 286
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Абе като не е поне едно 180-не става. Всичко трябва да е високо. И критериите.  Mr. Green

# 556
Абсурдно ми се вижда анцуг в комбинация с грим и перука. Shocked
Иначе Николета много хора са ми казвали ,че  е доста набита и трътлеста ,не съм я виждала не мога да кажа мнение.А според мен не е определящ ръста само и аз съм 160 см,но не минавам за трътлеста. Blush
А по една врече бях останала с впечатление ,че Николета,ако не друго поне се облича добер,но явно не и в ежедневието. Tired

# 557
Днес на обяд на пл. Славейков - Агент Тенев. На живо е по-слаб.

Аз харесвам русата Златка. Готина е. Има приятно излъчване, пък нека е трътлеста и късокрака Crossing Arms.

# 558
Абсурдно ми се вижда анцуг в комбинация с грим и перука. Shocked
Иначе Николета много хора са ми казвали ,че  е доста набита и трътлеста ,не съм я виждала не мога да кажа мнение.А според мен не е определящ ръста само и аз съм 160 см,но не минавам за трътлеста. Blush
А по една врече бях останала с впечатление ,че Николета,ако не друго поне се облича добер,но явно не и в ежедневието. Tired

То облеклото си е добре, ама просто анцунг с грим и перука  Laughing
А за Златка, дай боже всички ниски и трътлести да са с това телосложение  Peace

# 559
 Shocked Е, чак Дай Боже на Златка тялото.

# 560
  • София
Само ако ти е писано да си трътлеста и ниска.  Simple Smile

# 561
Шушон, аз съм бивш манекен и съм висока 172 см. , тя беше поне
една глава под мен.Недейте им създавайте фалшиви и напомпани
образи пред обществото!Разминах се няколко пъти с нея в магазините
и етажите на мола, пък и имам око на професионалист!
Снимките се фотошпват леко, дори и естествените такива уж на публичните
личности.
Но "ху кеърс"?! Whistling

# 562
Снощи видях Руслан Мъйнов в Мола на Стамболийски. Беше усмихнат и изглежда като много позитивен човек.

# 563
Василиса Прекрасная , сигурно си с връзки Mr. Green, защото според критериите идваш нисичка за манекен.

# 564
А още по-странно е някой да е една глава под мен
и да се твърди, колко е строен и дългокрак нали:)
С връзки разбира се съм била и то в чужбина.Simple Smile
Край по темата със Златките и белките. Stop

# 565
  • с/у ОколоМръсТното
Пощальона на Гала... Пейо. И децата му, снощи на един концерт. Лъчезарко е един такъв...

# 566
Аз харесвам русата Златка. Готина е. Има приятно излъчване,
Добре де, косата и не ти ли прилича на метла? Този цвят русо и тази острота на косъма, резултат от умъртвяването му с перхидрол, на мен винаги ми навява тая асоциация. Laughing

# 567
вчера се разминах с Краси Минев на Черни Връх, много пъти съм го засичала и из НДК. Много строен и симпатичен, годините според мен, му стоят добре.

Златка живее в нашия квартал и постоянно кисне в Бесо. Колкото пъти отида и тя е там. Не изглежда зле, определено  Peace а и не е нужно жената да е неземно красива, за да е атрактивна, Златка определено лОви окото  Laughing (не съм й фен по принцип  Blush )

# 568
Аз гледам снимката на Шушон, нямам преки впечатления от Златка. Ама косата и е просто впечатляваща...

# 569
вчера се разминах с Краси Минев на Черни Връх, много пъти съм го засичала и из НДК. Много строен и симпатичен, годините според мен, му стоят добре.

Златка живее в нашия квартал и постоянно кисне в Бесо. Колкото пъти отида и тя е там. Не изглежда зле, определено  Peace а и не е нужно жената да е неземно красива, за да е атрактивна, Златка определено лОви окото  Laughing (не съм й фен по принцип  Blush )
Много е хубава наживо, а и камерата много я обича.

Общи условия

Активация на акаунт