СКИОРКИ, сняг навън забръска (сезон 2010/2011) ...

• 17 933
  • 279
  •   1
Отговори
# 240
Хора, ако искате да пазарувате качествено и евтино, пазарувайте от английските сайтова на sale.

Аз тази година се обзаведох с чисто ново яке намалено от 200 паунда на 32 - 5000 мм воден стълб, панталон за 15 паунда, намален от 60-70 мисля с 10000 мм воден стълб и каска за 8 паунда намалена от 30 мисля....
Бяхме на Чепеларе 1 седмица, не спря да вали. Долу дъжд, горе сняг. Долу се разкисва всичко, горе става на лед. Познайте кой не разбра за проблема ?!?
И децата обзаведохме от там. Дъщеря ми е с dare2be яке за 12 паунда, намалено беше от 60.  Синът ми пък с панталон нов. Каски и за мъжа ми и дъщеря ми.
Тук е страшно скъпо, а стоките са същите. Да не кажа, че има според мен разлика в това, което идва към България и това, което е за техния пазар, но това е друга тема....
Та, сезонът е към края си, не бързайте...

# 241
  • София
А, то и моето яке е от немски сайт - не е върхът на сладоледа, но за парите си е екстра. Мацката обаче пита за магазини в Сф, та тези на Саломон са Sportbox. Междудругото ските Саломон са им ОК като цени; атомиците - те са в др. магазин, напр., в БГ ги продават бая скъпо (не знам дали и в магазина на Чепеларе е пак така), та моите пак са от немски сайт.

P. S.: Виждам, че на сайта им го няма магазинът им на Симеоновско шосе - не знам кой номер е, преди там бяха някакви яхти; като идваш от центъра, е след кръстовището на болница "Лазар", но от другата страна Peace

# 242
Спящата, благодаря за отговора! Доня Коприва ме светна за английските сайтове, наистина трябва да видя тези сайтове, ако наистина е много по-евтино, тогава ще поръчам от нета.

# 243
Виж в SLS (на Росиньол)  Peace Най-големият им магазин е на продължението на бул. "Черни връх", след "Сребърна", сега ще ти изровя точен адрес.

P. S.: Адреси с карти Имат магазин и в Пл  Peace

Peace И аз съм фен на този магазин. Иначе, принципно за ски екип, пазарувам от Диел, изключително високо качество, на поносими цени и най-важното, българско.

# 244
Ние в понеделник се върнахме от Банско, жестоко си изкарахме, купон до късни доби и каране на ски от обяд нататък. Laughing И купона и карането бяха на ниво. Сняг много, но за съжаление имаше много мъгла всичките дни. Но аз бях с нова маска точно за мъгла, така че ми беше екстра. Здраво се накарахме и накупонясвахме.

# 245
Витаминка, ама това ти ли си? То, ако си ти, направо да те изтипосваме в началото на темата, току виж сме привлекли всички ски учители да ни обучават безплатно. Sunglasses

# 246
  • София
Върнахме се вчера от Пампорово. Но и там мъгли, мъгли. Много кофти време случихме. Една такава неприветлива планина, а горе на Снежанка и вятър подухваше.
Нещо тази година не можахме да случим ни с време, ни със здраве на тия ски.
Март месец сме на Боровец пак.
Моят мъж е на път да зачеркне вече Пампорово. То са завои, то е път, то е чудо. Всяка поредна година се зарича и май-няма да му се меся другата година.
А обожавам пистите на Пампорово! Ами то дълги, просторни, ми то летиш, все едно.
Банско тази година, а и другата, докато не пуснат втора кабинка няма да видим. Wink

# 247
И ние бяхме на Банско, но миналата седмица. Много хубаво изкарахме откъм ски, макар и по-лежерно - основно карахме заедно с Киара, т.е. без да се напрягаме много. Установихме, че детето най-много се кефи на бабуни и минаване през горичките отстрани на пистите. Последната нощ ни наваля близо 20 см. нов сняг. За мъглата - повечето пъти, когато сме били на Банско, е имало мъгла Simple Smile Този път мъглата се движеше и не беше много гъста, така че беше ОК. Спахме в един хотел нагоре по пътя за Шилигарника и Бъндеришак поляна, близо до Чалин валог. Качвахме се с колата до Шилигарника и така спестяваме навалицата на лифта.  Иначе има пътека от хотела до пистата, която последния ден използвахме:

Март месец сме планирали едно Чепеларе и така. Дано да се задържи снегът и там, че е по-ниско и по-топло.

# 248
Банско тази година, а и другата, докато не пуснат втора кабинка няма да видим. Wink

Хабсолютно съгласна! Wink

# 249
  • София
Днес пак ходихме на Ветровала... ужас, снегът се топи, на ниското изобщо няма, а горе на пистата си беше направо лед.  Ill.
Покарах час и се прибрахме. Дано не ни е последното каране.

# 250
  • София
Ние днес пробвахме за сефте пистата на Рилските езера и едва ли ще повторим. След едночасово чакане на опашка за карти се оказа, че лифтът няма да работи. Предложиха ни да го пуснат на авариен режим, за да ни качат до горе и там да караме на паничката. Така и така бяхме били път до там и се съгласихме, но беше доста разочароващо. Лифтът ни качва сигурно половин час като спираше постоянно, а горе пистата е мъничка и не можахме да се накараме много.
Най-доволно беше детето - оставихме го долу на учебната писта при ски учителите и като цяло си беше изкарал добре.

# 251
  • На остров
Привет,
Сега открих темата  Heart Eyes, ние сме почитатели на зимните спортове цялото семейство. Тази година ходим доста често и все случваме на време и слънце. Вчера се прибрахме след края на спортната ваканция при нас. Следващото последно за сезона ще е по време на великденската ваканция, надявам се и там да покараме добре.

Да попитам всички ли карате само алпийски или има почитатели на дългите ски и борд?

# 252
  • Bristol
Ехо, скиорки, къде сте Simple Smile Аз се запознавам с Банско, преди 18 години ми беше последното му посещение и сега все едно съм в нов курорт. Пробвахме сноуборд с щерката, голям мерак й беше! Аз се спуснах със сноуборда няколко пъти по учебна писта и ме научиха как да се клатушкам от ляво на дясно и от дясно на ляво спускайки се надолу Simple Smile Много приятно беше, но си продължавам със ските, още не съм видяла колко черни са черните писти тук Wink Затова пък щерката иска да продължи със сноуборда.
Някой ходи ли на нощно каране на Лалето?! Чудя се, дали да го пробвам следващата седмица.

# 253
  • София
Аз не си падам по нощното каране, мн. ми е заледено, макар че сега ще по-топло и може и да става... Кога точно мислиш да ходиш (чудя се и дали не сме били на бебешко плуване заедно...)?

# 254
  • София и Морето от време на време
Снощи бях на нощно.
От станцията до пътеката беше приятно фирновано, след пътеката надолу - кишичка, мека и относително бърза.
През нощта валя проливен дъжд, сега вали сняг. Температурата не е ниска, духа вятър.
Предполагам, че и довечера ще е подобна обстановката.
В неделя вероятно ще караме на нощно, но не е сигурно на 100%.

Общи условия

Активация на акаунт