МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 055
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
немат си работа хората та пишат глупости, а аз им се връзвам Rolling Eyes
Почерпвам се и отивам на бойното поле, че както се е видяло - и днес няма да се скъсаме от работа Sad Ванче, Пролетна Hug

обмислям да се прекръстя на "кудкудякаща, ирландска мъртва квачка "

# 661
  • София
Нещо сте изтрещяли днес, уважаеми многодетни.  Joy Joy Joy Heart Eyes
Развеселихте ме.  Hug

# 662
Хм  Thinking  не можах да спя, за да чета... и цяла сутрин му се "вързвам" на тоя със статията...  но спирам вече, отивам да нагуша бебешока.

# 663
  • София
Хм  Thinking  не можах да спя, за да чета... и цяла сутрин му се "вързвам" на тоя със статията...  но спирам вече, отивам да нагуша бебешока.
Статията е отвратителна, според мен.  Sick

# 664
Що се връзвате на един глупак, дето май дете през плет не е виждал?
Я му теглете една майна и се радвайте на малките слънца в домовете си!

# 665
  • Варна
Що се връзвате на един глупак, дето май дете през плет не е виждал?
Я му теглете една майна и се радвайте на малките слънца в домовете си!

Peace
Така е, този човек по всичко личи е виждал деца само "през плет" . Вярно, че от гледане на деца можеш да изпращиш, ама начина , по който е писано само показва, че човека няма реална представа за нещата.

# 666
Аз днес най сетне събрах сили и влизам с горестна вест. На 26 май след няколко дни с болки изгубих толкова чаканото бебче. Все още не мога да повярвам, че е възможно. В 9-та седмица видях да тупка сърчицето. Повярвах, че всичко е наред и вече нищо не може да промени това. Как така в 12-та всичко изведнъж приключи безвъзвратно? А може би не е било изведнъж!?... имало е знаци и аз съм ги пренебрегнала... Сякаш в този ден животът ми се изпразни от съдържание. Смазващо е... Знаех, че такива неща се случват, "природата отхвърля нежизнеспособните яйца", но ... това точно яйчице си беше моето.
Много ми е мъчно.

# 667
  • София
О, lili 7, съжалявам за загубата ти...Прегръщам те...  cry

# 668
Лили, гуш и от мен! През същото минах през ноември.  Hug

# 669
Лили, прегръщам те. И аз имах една неосъществена бременност преди година и половина. Прегърни другите си дечица - те ще ти помогнат много в този момент. Hug

# 670
  • Варна
Лили, много съжалявам за случилото се  Hug. Бъди силна и вярвай, че чудото пак ще се случи  Hug.

# 671
Лили, съжелявам миличка Hug

# 672
Lili, думите в този случай са безсмислени, прегръщам те силно, дано бързо успееш да продължиш напред  Praynig

# 673
лили, прегръдка и от мен.

# 674
  • София

Следобедното кафе -  горчива и топла глътка в облачния ден...

Опаковам си багажчето за почивните дни - книгата, пижамата, ментовите бонбонки, резервните усмивки, търпението с изтекъл срок на годност, дебелите чорапи за всеки случай и термоса с чай...много чай...Папката с филми на лап топа се пука по шевовете, но не можем без красивите илюзии на цивилизацията като сме в дивото, точно както не можем без бягствата си в дивото като сме в цивилизацията - няма угаждане...или има, но за нас е късно - пристрастени сме към пристрастията си...Живеем по средата на два свята и не можем нито без единия, нито без другия...редуваме ги за баланс. 

Хубави почивни дни ви пожелавам...балансирани.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт