МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 065
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
О, Деси, мила, дано всичко мине както трябва този път - сила и търпение ти пожелавам за това, което ти предстои. Hug Praynig Heart Eyes А как е баща ти?

Весел празник на всички деца!  bouquet

# 646
Добро утро и честит празник,
Ванче,картинката горе е невероятна Simple Smile,
вчера Васко завърши предучилищната си подготовка,имаше тържество,образи големи-прозявки,почесвания,разсеяна работа......но сладки,красиви,чисти......та в този смисъл,пожелавам ви да запазите детското в себе си -при групата на Многодетните ,тази мисия е по-лесна,облагодетелствани сме......

Усмихнат ден,момичета.......

# 647
  • Варна
Честит празник на нашите деца!   Party Time  ura
 И моето момиче от днес е официално във ваканция, Вчера си взехме "дипломата" от детската градина. Сега ни предстои записване в първи клас. Да видим дали ще успеем да се запишем в желата паралелка.
Тази година големи вълнения по кандидатсването  Whistling. Малките за ясла и градина, каката за първи клас. Дано не се задържи тази тенденция на трудно записване, че като стигнат един ден до университет не знам какво ще правим. Laughing

# 648
Честит празник на нашите малки, големи и още по-големи деца!!!!!  bigdance2  bigdance2  bigdance2

Деси, желая ти сили и дано намерите качествено решение на проблемът с крака ти!

При нас - остава ми още 1 месец майчинство и си признавам,че не съм радостна от този факт - независимо от всичките думи на теория, които знам.......Сами е вече в стихията си на макс., Йоан е във ваканция отдавна, Рая брои дните до 15-ти, а Вили още цял месец учене го чака........Та за мен ваканция няма на този етап, още съм ученичка!

Усмихнат, хубав и слънчев ден!  bouquet

# 649
Един по-различен поглед на празника - На 1-ви Юни ни посрещна баба Шарка с Варицела. Да погледна със стоическо търпение на нещата и да се усмихна. Какво друго ми остава....

# 650
Честит празник на всички дечица! Да са живи и здрави и все така да ни радват! Hug

# 651

Честит празник на всички деца! Много здраве и весели игри!

Вижам, че има най-различен вид "прочит" на празника: ами, да, нормално е да е така, когато тук има толкова много деца на толкова различни възрасти.
Дано Мишелкините сладури бързо се преборят с баба Шарка, за да може тя (Мишелка, не бабата  Mr. Green) да се усмихне много по-широко.  Hug

Антония, направо ми взехте ума с това тройно кандидатстване тази година. Пожелавам успех и на тримата на новите места. За съжаление, обаче, не виждам "светлината в тунела" по отношение на проблемите с ясли, градини и училища в големите градове. Дори и влак не виждам да се задава...  Mr. Green Ама ние сме толкова издръжливи, че и през това ще преминем.

Догодина, живот и здраве, на мен пък ми предстоят двама абитуриенти и две кандидатствания за университет. И за да е по-пълно удоволствието, единият ще кандидатства медицина, а другият - инженерство в чужбина! Хем им се радвам, хем ми е притеснено. Засега не много, да видим дали ще ме хване треската догодина.  Twisted Evil

Цоци, винаги ми е било много тъжно и неприятно, когато ми свършваше майчинството. Единственото успокоение е, че преходният период минава бързо и нещата постепенно влизат в определени коловози. Децата свикват да се оправят без нас много по-бързо, отколкото ние свикваме, че те вече нямат чак толкова голяма нужда от нас, колкото са имали вчера. Хайде, събуди оптимистичния си дух. Нещо много ми липсва напоследък. Ти си друг тип човек, не ти подхожда да се затваряш. Не ме карай да си мисля, че Сами ти е взел страха и силите. Защото просто няма да ти повярвам - той е такова кротко и слънчево детенце. Иди да го целунеш и да се заредиш с положителна енергия от усмивката му. Целуни и другите слъчница, които греят в дома ти.

Хубав и усмихнат ден на всички!

# 652
Честит празник на всички деца в темата! (Мамите също сме си деца!) Да сме здрави, усмихнати и оптимистично настроени - прилича ни!

За кандидатстванията - вярно, че край нямат при нас. Но пък дечицата ни са оправни, каквото си наумят, постигат го. А и мамите не се дават лесно. В София се преборихме за допълнителни точки за яслите и детските градини за многодетните семейства и се надявам, че тази година няма разочаровани от нашия отбор. Във Варна няма ли такъв критерий?

Баба Шарка не е любима гостенка, но все пак по-добре да минава своевременно. Леле, като си спомня моите как верижно караха варицелата - общо 40 дни последователни карантини - и ми призлява. Ама и това мина. Wink

# 653
  • София
Hug Здравейте дами Hug

Аз днес най-накрая намерих време за себе си и отидох на ортопед. Сожиха ми прословутата ставна инжекция. Трагичното е, че тя не спасява положението. Ще трябва да ми се направят нови две операции  на двата крака, тъй като светилата в Дианабад са си "оставили" и двете ръце. Това, което са направили пряко е свързано с това, което ми се случва в момента. Не са позиционирали капачките както трябва и те "изтриват" ставния хрущял, който се намира под тях. Самата става е изключително здрава и запазена (демек не е изтрит хрущяла между двете ставни повърхности) , но в следствие операциите единия ми крак е стигнал почти до положение за искуствена става ooooh!

Хранителни добавки като глюкозамин и хиалуронова киселина биха ли помогнали в твоя случай?

На моя мъж му повлияха много добре след операция на коляното. Беше скъсал коленни връзки и менискус...

# 654
  • През девет земи в десета
Пия добавки, донесени от Канада, Глюкозамин, хондроитин и мсм, омега 3-6-9, колаген и въпросната инжекция, която пак е оттам и е с хиалуронова киселина. ooooh!

Ще ми мине, да, временно няма да ме боли толкова, но проблема като цяло ще се задълбочава, ако не се оперирам отново Whistling Лошото е, че трябва и двата крака, не само единия и това ми идва в повече.

# 655
  • Варна
Пиги, страшничко си звучи наистина! Дано намериш свестни лекари, които така да направят операцията, че да си доволна, че си се престрашила!

Честит първи юни на всички малчугани! Нека детското безгрижие трае дълго!

# 656
Здравейте майчета!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ НА ВСИЧКИ ДРЕБОСЪЧЕТА!
Зла Гад  Hug и това ще мине!
Мишела бързо минаване на шарката на мъничетата ти желая Hug
Честито на всички чиито дечица са вече във ваканция! Ние завършихме 2клас, но за съжаление имаме една 5ца Cry, като цяло успеха ни е към 5.80 но... на мен ми се искаше пълно шест. Та мрънкам аз, мрънкам, щерката обаче доволна от грамотата ОТЛИЧНИК! И спокойна. Питам я не е ли е неудобно от 5цата, а тя ми вика : Неее, защо? Има деца с две петици и един съученик с тройка. Та така, малко калпазанче е  Grinning Лисито сега се разболя, вирус някакъв, и ми вдига температура 39.5 доста висока, не че ме плаши кой знае колко де, като знам какво е, ще мине, но лошото е че в събота трябва да пътувам за Пазарджик със трите деца, на състезание на най-голямата ми принцеска. И то с влак няколко часа.Дано Лиска се оправи дотогава, че не ми се мисли как ще пътуваме ако е болна.ХУбавото на влака е че има тоалетна  Joy и ако още я боли корема ще има къде да се разтоварва  Laughing Дано Бог опази другите ми две мишлета, че ако недай си Боже се разболеят.... Не ми се мисли. А за съжаление състезанието което е в 8 сутринта, ще свърши към обяд. А влака за навръщане е в 9 вечерта. Какво ще правят тези деца 9 часа по улиците не знам newsm12
На всичкото отгоре, днес бързах да отида до градинката и реших да взема колата, която рядко карам. Първо имаше проблем с дистанционното й, докато го оправя се изпотих 10 пъти, качвам се тя придърпва нещо.Отивам до градината взимам Мери качвам се в колата с двете малките-и лиска беше с мен защото е като залепена, не се отделя от мене, та качвам се и тя не ще да търгне-колата.Шуми ужасно , придърпва страшно много и гасне.Пуснах аварийните, гледах да не спирам почти никъде на кръстовищата и с много молитви едвам я прибрах. Ама не може да се паркира, подам газ тя придърпва и гасне.Едвам я паркирах.Един комшия ме гледа с ирония и ме пита да не съм я прегряла? Ядосах се! Ако бяха другите комшии щяха да я погледнат, да видят какво й има и ако могат да помогнат. Все едно като съм жена едва ли не не мога да карам. Та така оплаках се и то здраво.Май вече рядко влизам, но като вляза и се оплаквам за цял месец назад. Сега за чао да се похваля: Лиска е приета на градинка и е първа по списък-Слава Богу.Щастливи сме и аз и тя.
Хубава вечер мили майчета. Много здраве и щастие ви желая. И една чудесна ваканциа на вашите мъничета , както и на вас! Hug

# 657
Рядко се включвам, ще ме прощавате - малко съм не аз в последно време!
Честито на всички празнували - именници, рожденици, абитуренти (да не почвам по тая тема, че един мой син ми е тъмно черен) и пр.

Маминка Ваня, миличка, позволявам си (дано нямаш нищо притив) да те цитирам: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=587428.new#new и такива мити битовизми...

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 14:17 от Дива ирландска пешеходка (LSD)

# 658
  • София
Мале, Пеш, къде си ме метнала...че и с кафето ми барабар Joy Отговорна си за нарушения ми душевен покой и ник'во кафе за тебе! Joy Рекох си - брей, ам'чИ аз съм си нарекла децата "най-доброто от себе си", па и на кански мързел съм го ударила...какъв мързел, бе, направо жива съм се погребала - мир на праха ми! (иначе, и аз щях да съм една изкормвачка, ама на жаби!  Mr. Green) Цялата тема изчетох и  така се смях, че щях да наруша душевния покой на похъркващите същества до мене. hahaha

Но да не се отплесваме "по чуждо'' Mr. Green
Като видна звездобройка не спя, а вездобройкам... Гледам, гледам и не вярвам на очите си - звезди падат на талази! Това значи, че ще минете и без хороскоп за деня - на кой му е притрябвал хороскоп като му е пълна къщата със звезди! Laughing
Остава само да сложа кафето  Wink

# 659
А закуската - от мен. Досещате се, че за да я приготвя се е наложило да напусна гробницата си. Дано не ми е паднал десният вампирски зъб вътре, че нещо ми се клатеше снощи.   Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Хай със здраве, връщам се на тъмно, че слънцето изгря отдавна.   Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт