МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 048
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Ехеее, големи писателки сте били вчера Simple Smile

Наистина ли може да се приема Аулин по време на кърмене. Направо ме страснахте с тези болки на третото раждане...

Мама Сузи  Hug дано се оправят бързо принцеските. Този вирус е много упорит и минава трудно.

карамелена честита масечинка.   bouquet Моите момчета не са ползвали биба-залъгалка. Кърмила съм ги по около 4 месеца. Малкия много спеше при мен и през нощта само бутам цицата като замърка, и после продължавахме да спим Simple Smile дано и при вас да се регулират нещата, да поспиваш.

Маменца, искам да ви питам - ползвали ли сте слингове, удобни ли са? Купуват ли се от някъде или трябва да се поръчат?

# 91
  • Варна
Карамелена,
вит C през устатата имам предвид. Чувала съм, че някои и в носа капват, ама не съм пробвала. Това дежурно се изписва на малките бебета ако няма нещо серизоно , а е само лека зачервено гътло и лека хрема. На нас ние е помагало + стримара или лайка. до годинката сме се разминавали само с леки такива състояния. Гледах повече да я кърмяя в такива моменти.
А за висенето на циците мойте и двамата бяха големи цицомани   Laughing.но дъщеря ми повече. И аз между другото след момчето стигнах до извода , че момичетата са по-трудни, по претенциозна ми се виждаше щерката. И тя можеше с часове да прекарва на циците ми, ама аз гледах все пак да яограничавам, като заспи дълбоко я откачам и премествам. Е някой път се е будила и айде пак, но гледах, да не и позволявам да злоупотребява, че в един момент това висене почваше да ме изнервя. Според мен и кърменето на посикване трябва да си има граници. Това са периоди , които идват и отминават.
И аз се заблудих, че сте на 27 дни.
Сузи, много ми стана мъчно за тебе, на мен ми се къса сърцето като гледам болни деца, направо полудявам. Виж какво ще каже лекаря, само не разбрах, защо при дежурен ходиш,  а не при личен или др. педиатър, който познаваш и му имаш доверие.

# 92
  • София
Добро утро от Едноръката  Mr. Green - другата ми ръка е притежание на личната ми невръстна гримьорка, която не ме оставя на мира, докато не ме лакира с блестящ лак, не ме направи мама-кралица с гирлянди по главата, не ме намаже с че'виво  Mr. Green и не ми изпие капучиното с блестящата си усмивка и думите :''Нали сме п'иятелки!"

Та, опиянена от тормоза на п'иятелката и съчувстваща на неволите ви, наминавам да ви пожелая днешният ден да ви е по-хубав от вчерашния! Praynig

Mishelaa, за слинговете провери в интернет - има много места, от където да си поръчаш и да получиш повече информация.

И аз се заблудих, че карамелчето на карамелена е по-малко.  Wink
При мен е обратното - щерката ми е по-лесна за гледане от мъжленцата.
Естествено, сега съм по-стара, по-мързелива и по-непукист, та гледайки нейния кеф си гледах и моя. Помня, че дори майка ми ни гледаше сеира как полягвам да кърмя и препрочитам библиотека "Фантастика"; посядвам по турски и кърмя, докато гледаме с брат ми и сестра ми поредния филмов хит; седя на компа и кърмя, докато кисна в някой форум да досаждам на тези, които са направили грешката да ми се изпречат там; сядам на пясъка под чадъра и след като сме лудували с морските вълни кърмя, малката русалка заспива и аз си ближа сладоледа и философствам, че всъщност деца се гледат много лесно - две гърди ти трябват само. Mr. Green

Хайде стига ви толкова откровения от нашия млечен път, хващам пътя! Чао! newsm49

# 93
  • Sofia, Bulgaria
mishelaa Слинг можеш да си избереш и поръчаш от тук http://---reklamen-spam---/
информация от тук http://sling.beinsa.info/ и тук http://missby.wordpress.com/2010/05/12/no-sew-ring-sling/ дано съм била полезна
пп- първия линк нещо не се получава ,а два пъти опитах.Пишеш бейбислинг-бг.ком

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 12:00 от Emilli Arie

# 94

Това съм аз днес!
Ето ви и малко музика - http://vbox7.com/play:0495b1f6

# 95
Сали, точно днес и братовчедка ми каза, че спокойно мога да давам витам С през устата.Всъщност Малечка днес е малко по-добре от вчера.Не че е кой знае какво положението и на фона на другите болести, но като са по-малки и се притесняваме и за дребни неща.
"карамелчето на карамелена" - това много ми хареса
Лентичката ми не знам защо наистина беше забила на 27дни.Сега я оправих.
Весел ден на всички!Страхотни сте Heart Eyes

# 96
  • София
Аз съм ползвала слинг и с каките и  с Елена и определено ми вършеше страхотна работа.

# 97
  • През девет земи в десета

Еми,мерси за линка,изчетох сайта,определено ми хареса , написаното там съвпада с моята философия за гледане на деца.

Аз не съм ползвала слинг,а кенгуру и с тримата.
Моите деца никога не са плакали като бебета,но са отраснали на нашата спалня и кърмени на поискване.Гушкани са винаги,когато са имали желание или нужда,удоволствието беше изцяло наше,никога не ни е тежало.По-скоро го приемахме като огромно удоволствие ,обожаваме бебета и двамата с мъжа ми.
В крайна сметка нали цялото гушкане и лигавене продължава само година,максимум две.
С големите нямахме баба-помощничка,но въпреки всичко успявахме с мъжа ми с общи усилия да обърнем достатъчно внимание на децата и да свършим домакинската работа.

Малкото зверче още не сме го изгонили от семейното легло,охкаме сутрин ,схванати сме,но тези моменти на обич и нежност никога няма да се върнат.

Ванче,стопляш ми душата всеки божи ден. Hug Heart Eyes

Сузи,не се притеснявай толкова,но все пак не отлагай посещението при лекар Hug

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 18:29 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 98
  • под жаркото слънце
Забравих да кажа , че отначало пишото и приличаше на боза направо, много мътно и тъмно. Освен това и н е пиша, най много три -4 пъти на ден.
Mila, pusnete izsledvania za Hepatit - nepremenno!
Izvinete me za latinicata!

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 19:26 от Оле затвори очички :))

# 99
Здравейте отново.Щастлива съм.Днес най -накрая температурата й падна до 37.5 градуса.Почти съм сигурна, че утре вечер най-късно ще сме здравички. Ето , че молитвите помагат-слава Богу!
Сали, ние ходихме на лекар, личната, но й нямам никакво доверие. До миналата година ходихме при една страхотна лекарка-др.Соколова.Частна беше, но няма като нея втора. От джипито сме много недоволни и общо взето я ползваме само за краен преглед колкото да потвърди оправянето. Винаги за всичко изписва антибиотик. А за съжаление нашата частна лекарка вече не преглежда. От друга страна дежурният лекар, е почти един и същ, винаги взема дежурствата.А не е от най - добрите също.Последния път при него псорехме, че дъщеря ми е със шарка, а той ми вик аче било ангина и обрив от топлото.Дори разглежда с лупа пъпките и беше на същото мнение.Е, шарка си излезе  Laughing Или се е случвало да гледа телевизия спокойно хапвайки и пийвайки докато сме в кабинета по спешност.За това обикновено, аз ги лекувам по някакъв начин децата и после само отиваме на контролен лекар. Но скоро научих за един много добър детски лекар и смятам да се изместим при него. Сега личната ни изписа антибиотик и нурофен.Антибиотика не дадох.Пихме само нурофен-моя грешка. Вече втори ден давам противогрипни и виждам разликата, само дето се измъчихме.
Благодаря ви мнооооогоооооо на всички за милите думи и подкрепата.Накарахте ме да се почувствам наистна по добре. А сега съм и много щастлива, като виждам че Лисанка оздравява Simple Smile
На всички ви желая прекрасен ден утре, много добро настроение и хиляди усмивки!

# 100
  • София
Здравейте мили мами, намъквам се в темата като пресна многодетна мама от месец и половина.....още свиквам с мисълта Simple Smile
Не че имам много време, но...всичко с времето си, нали..?Simple Smile))

Специално  Hug на Дива ирландска пешеходка  Laughing

# 101
  • София

Хайде, слънце, ела изгрей! Ако и днес не благоволиш, ще трябва да се напънем ние да те заместим. Wink Моя слънчев запас е на изчерпване, но ще си присвоя малко от този на щерката, дето сега се гуши между нас на спалнята и така хубаво ми топли (неслучайно все я сравнявам с топла кифла сутрин - закуска в леглото Grinning).

Veshter, добре намъкнала се при нас!   bouquet Теб те е сполетяло двойното щастие, което ни прави любопитни, та ако ти остава отвреме навреме по някоя свободна ръка, бъди добре дошла да си изливаш душата тук.  Wink Hug

Хубав ден на всички, не мога да ви отделя повече време, че имам много важна работа - да гъгеичкам Кати, пък тя е взискателна и нетърпелива работодателка. hahaha

Hug Hug Hug Hug

# 102
  • София
  Вещер добре дошла и тук   bouquet

# 103
И  аз да се включа.

карамелена, и ние все още нямаме установен режим, умирам за сън понякога, но почвам да се напасвам според бебето. А матката ти трябва да се е прибрала отдавна, отиди на доктор.

вещер, добре дошла Hug

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 12:33 от Antoaneta :)

# 104
Добър ден,момичета....,
радвам се,че болните оздравяват Simple Smile,
при нас едно и също,
няма разходки-мрачно и валежно е....
Усмихнат ден....

Общи условия

Активация на акаунт