МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 124
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Мерси, ама май е изчерпан тиражът.  Confused Ще трябва да измисля нещо друго подходящо.

# 541
  • Кьолн
МаминкаВаня,благодаря за пожеланията за моя малък сладък Гого!  Той стана на 2 годинки. Сякаш вчера беше когато се записах при вас и ме посрещнахте много топло! За което ви благодаря от сърце!

# 542
 Ок значи ще ги запиша моите каки, на меила ли да пиша?

Да, моля те, защото друг прави списъка.

Девойките ти са чудесни!

Стана ми мъчно за авторката на писмото. Какво ли е да живееш с такава нагласа към живота, любовта, децата...

# 543
  • София
Ок Simple Smile

# 544
  • София
Миналата седмица кралици, сега кокошки......Чакам да видя Ванчето какво ще напише по въпроса Thinking, като успее да се измъкне от кокошкарника, прати петела на работа(може би), а пиленцата и се разпръснат да си търсят трохички........
Мене ме няма! Whistling Смятам тази седмица да кудкудякам в други теми по несериозни въпроси, че ми е натежала душата-камбана, в която дълго ще отеква крилатата фраза "не е най-голямата ценност да се размножиш"! Права е жената, ама добре, че майка ми не го е знаела, та се е размножила и сега ето ме тука - кудкудякам и хвърчи перушина из  кралските ми покои! Квачки, квачки, ама като ви гледам пиленцата отдава ви се размножаването. Mr. Green И все пак, не е за всеки тая работа, така че, който не иска пиленца да напъди петела и да си ляга рано! Grinning

Айла, прелестни са твоите девойки!  Hug Heart Eyes

Суит, гуш на малката синеочка и бързо да се оправи! Hug

Едно среднощно, дъждовно кафенце от мен лека седмица!

# 545
.... не е за всеки тая работа, така че, който не иска пиленца да напъди петела и да си ляга рано! Grinning

Аха. И с гащи! Mr. Green

Да метна и аз едно кафе и да бягам, че ме чакат задачки.
Докудкудякане.

# 546
  • Варна
Добра седмица и от мен!
В потрес съм  от това писмо. ooooh! Жалко за жената, жалко за детето.
А по въпроса за крилатата фраза "не е най-голямата ценност да се размножиш" мога само да допълня, че от всички живи същества само на човека е хрумнала подобна идея, или може би по-скоро на българина, ако съдим  по резултатите от преброяването, че сме една от трите изчезващи нации. newsm78   И хайде още малко кокоши сравнения  Joy,  все пак живата материя се различва от неживата по това , че се размножава .
Но аз пък си чакам попълнението в кокошарника Laughing. И най сетне измислих как да настаня моите пиленца по прътите (в детската стая де ), ще ми се да се похваля, но нещо не знам как става вмъкването на картинки. Ако успея ще покажа проектчето.

Марлиин, поздравления и от мен  Hug Човек като иска нещо го постига!

# 547
  • София
Здравейте отново,
включвам се официално в редиците ви  Grinning
На 05.05. в 14ч. се роди най-малкият ни син Тервел с мерки 3.300кг. и 50см. Раждането мина бързо и може би най-лесно, за 4 часа от изтичането на водите в 10ч.
Вече сме си вкъщи и батковците му Калоян и Самуил го наобикалят и му се радват...

Почерпете се за наше здраве

# 548
  • Варна
Честито Лукаса, честито!
Дано и аз след някой друг месец се похваля с такова раждане!
А на батковците браво!

# 549
Ехаа, страхотна новина, Lukasa.
Да ти е жив и здрав малкия мъж. Да спинка повече, да хапва добре и много, много да ви радва!
(Видя ли, че третият път е най-лесно.  Mr. Green)

Ето че в "кокошарника" се сдобихме с още една горда майка на трима сина с царски имена. А това е страхотно, нали?

Ванчеее, къде си? Тук замириса на бебе!

Сали, ти си следващата. Ще се справиш добре, не го мисли.
  Hug

# 550
  • София
Честито, Лукаса.
Да е жив и здрав малкият Тервел.
И напред към Симеон и Борис /примерно/.  Heart Eyes

# 551
  • Сандански
Честито на новата мама в редиците на многодетните "квачки"!Да ти е жив и здрав юнака с царско име,много да те радва и да се гордеете с него!

Много е хубаво когато има нов член на семейството - настава една радост в къщи PraynigРазмечтах се........ Flutter

# 552
Честито, Лукаса, живи и здрави да сте! Това се казва царска фамилия!

# 553
Честито и от мен, Лукаса! Как ми се иска и аз през август да родя така лесно, че второто ме измъчи...

# 554
  • София
 Lukasa, честито! С много усмивки, прегръдки и спокойни нощи да те дари малкият Тервел! Да е жив и здрав! Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт