МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 120
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Лукаса, честито и от мен! Да ви жив и здрав, кротък и неревлив малкия Тервел! Страхотни имена сте избрали и за тримата.  bouquet
Пролетна, а как е четвъртото раждане? Да знаем, че знае ли човек как ще го сюрпризира съдбата.  Laughing

# 556
  • Кьолн
Лукаса, честито и от мен! Да ти е жива и здрава рожбичката! И моя малък Гого е роден на 05 05. Обичам я тази дата!

# 557
Честито и от мен, Лукаса! Как ми се иска и аз през август да родя така лесно, че второто ме измъчи...

Не се съмнявай, че ще родиш лесно през август. И аз най-трудно родих № 2, даже толкова трудно беше, че се страхувах, че следващия път няма да отърва ножа. А пък то толкова лесно стана - без кой знае какви болки, и без нито един шев! (фръц-фръц). Пожелавам ти го от все сърце.  Hug

Тони, аз съм раждала общо три пъти, но моят опит показва, че момиче се ражда по-лесно. Явно си знаят, че и на тях ще им дойде до д.... пардон - до главата и внимават при излизането.
  Laughing

# 558
При мен четвъртото раждане беше лесно - в 20 ч. си изпратих гостите от Цветницата, в 0.30 родих.
Оттогава мъжът ми е нащрек всяка Цветница.  Wink

Пролетна, на мен само девойката ми докара шевове. Младежите излизаха като по команда.

# 559
След първото раждане попитах - Това ли е раждането? По-малко от 30 мин. Два шева.

Второто бе песен, още по-лесно от първото! Някъде за 20-25мин. мина всичко по така......Два шева.

Третото - ами......ако изключим малко повечето болка, за 30 мин. бях родила от началото на силните болки..... Три шева.

Четвърто - за болката ще си замълча(лигла съм, нали?), иначе отново родих за 30-40 мин. Без шев.

# 560
Ех, Кабо, твоите младежи от малки са си били галантни джентълмени. Моите бяха по-небрежни.  Mr. Green

# 561
  • София
Благодаря момичета  Hug

Тервел засега повечко спи и почти не му се чува гласчето. Зпочвам бавно да влизам  релсите на ежедневието.

Вяра - пожелавам ти от сърце леко раждане.

# 562
Лукаса, извини ме.....Забравих в предния пост да ти честитя Тервел! Жив и здрав да е, много радост и щастие да носи на семейството си, да слуша и да е добричък! Честито и се радам, че всичко е минало добре! Hug  bouquet

# 563
Лукаса честита ти бебешка радост. Да ти е послушен момъка, да те оставя да спиш през нощта.  Hug
а КОТКАТА твоя ли е? (на аватара?)
Моята 1 нощ спи, една - не. Ама така ще е... гледаме се, напълни бузите вече, оформи се, даже започна да ми натежава като я нося.

Вяра, и на теб-леко раждане.

# 564
  • През девет земи в десета
Lukasa, честит малък Тервел, да ти е жив и здрав, да спинка, да папка, да слушка и много да те радва  bouquet  bouquet  bouquet

# 565
  • София
а КОТКАТА твоя ли е? (на аватара?)

Да, наша е. Той също е мъжки, казва се Луцифер Crazy ама е дъртичък на 10 години е. Мъжът ми се шегува, че ще трябва да си вземем женско куче (кучка, така да се каже)  Wink за да си имам женска компания  Laughing  Laughing

# 566
Хи-хи-хи, мъжът ми има един приятел с две дъщери, жена, котка и .. един петел в двора - само той бил мъж като него.
Обаче миналата година същият този приятел и жена му, силно повлияни от нас (с приказки, с личен пример  Mr. Green ), се стегнаха и си родиха още едно бебе. Сега имат и момченце. Grinning

# 567
  • София
Lukasa  ние пък сме само женско царство Simple Smile

# 568
Питах, защото нашата е подобна - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=165985376309&set=a.16 … ype=1&theater

Казва се Луси кармен (пак на Луцифер е кръстена) и стана на 13 години. Най ме дразни, че не стига че е стара баба вече, ами и продължава ежемесечно почти да се разгонва.
Иначе си имаме и ирландски сетер, също женски  Mr. Green

# 569
                   Добре дошъл, малък Тервел!!!

Нека е послушно тихо бебенце, да расте здравичко и усмихнато   bouquet

(Искам и аз още едно момченце  Embarassed)

Имам въпрос за Фамилатлон-а - само за велопохода ли трябв предварително записване или по принцип? Как да го направим? (питам за сестра ми и семейството й)

Общи условия

Активация на акаунт