МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 112
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Минавам само да споделя, че многодетните мами са страхотни! Не, че не си го знаете.  Mr. Green Хубав ден на всички и специални благодарности на Пиги! Намери ми книгата, дето никъде я няма.   bouquet

# 571
Оле, записването е само за велопохода - другото е напълно свободна програма. Simple Smile
Добре са дошли!

# 572
  • София
Оле, записването е само за велопохода - другото е напълно свободна програма. Simple Smile
Добре са дошли!
Да попитам - може ли да участва първолаче или е голям?

# 573
Абе, голям е, но нали си е от нашите деца, ще го запишем.  Simple Smile Нали няма състезателен елемент.
Пращай заявка. Hug

# 574
Дзак!
Помните ли ме?  Embarassed
Направо ви бях изгубила спатиите, пропуснала съм много веселба май!
Ще искате ли извинителна бележка?

# 575
  • София
Пробвай с "извинителни снимки" и всичко ти е простено! Wink Hug Heart Eyes

Лека вечер на всички!
Аз утре почивам и ще се отдам на дребни женски удоволствия през деня и вечер с милото без децата. Wink

# 576
  • София
Абе, голям е, но нали си е от нашите деца, ще го запишем.  Simple Smile Нали няма състезателен елемент.
Пращай заявка. Hug
Е, не, няма. Щом ще е по-голям от другите дечица, сигурно и той няма да се чувства добре.
Ще се включим в другата част.  Peace
Благодаря ти много!   bouquet

# 577
Пробвай с "извинителни снимки" и всичко ти е простено! Wink Hug Heart Eyes

Лека вечер на всички!
Аз утре почивам и ще се отдам на дребни женски удоволствия през деня и вечер с милото без децата. Wink

Ами да се отчета тогава да се посмеете малко.
Един читател

Leseratte von Arwen Abendstern auf Flickr
Един магьосник

Ein Geburtstagskind von Arwen Abendstern auf Flickr
Една бъдеща пуберитетка

_DSC4669a von Arwen Abendstern auf Flickr
Двама на път

_DSC4752a von Arwen Abendstern auf Flickr
Опит за трима накуп

Three von Arwen Abendstern auf Flickr

Ще прощавате, ама съм ангажирана жена  hahaha

# 578
  • София
Вечи, страхотни снимки.  Heart Eyes
Оправи си подписа. Със сигурност смея да твърдя, че математикът е вече на 8 години.  Heart Eyes /нали е един ден след моя математик, та знам.  Mr. Green/

# 579
Оправи си подписа. Със сигурност смея да твърдя, че математикът е вече на 8 години.  Heart Eyes /нали е един ден след моя математик, та знам.  Mr. Green/
Много си права, ама много. Толкова съм заспала, че и 2 кафета пак не можаха да ме събудят.

# 580
# 581
  • София
Много си права, ама много. Толкова съм заспала, че и 2 кафета пак не можаха да ме събудят.
Heart Eyes

# 582
Момичета, утре ще се чакаме ли някъде в Южния парк? А и от колко часа е празника? Мисля някак да се добера до там с децата, щото разбрах, че автобус 76 вече не минавал оттам.

# 583
Празникът е от 10.30 до 16 ч. Когато и да дойдете, все е добре. Simple Smile

# 584
  • През девет земи в десета
Наде, ако успеем да стигнем до празника навреме, предполагам ще се намерим Peace
Аз съм се замислила откъде и как, имаше нещо разкопано от Софийска вода преди време на входа на парка newsm78
Изобщо къде ще намеря място за паркиране. Пеша е абсурд с този крак. Пробвах се да походя по-продължително тези дни, но после ............., а умирам за разходка. Само с кола става придвижването  от едно място до друго, тогава проблеми нямам Laughing Whistling

Общи условия

Активация на акаунт