МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 106
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Видях , че приемате с извинителни снимки , та предлагам утре да направя !
Но за целта ще е хубаво да се видим !Например на велопохода ще сме повечето предполагам ,та там на старта  .Да побъбрим......
                  До утре  !           

# 586
  • София
Тити, хайде, къде са снимките?

Кабо Алма, благодарим за чудесно организирания празник  Hug Съжалявам, че не можах да се видя с тези от вас, които бяхте там  Sad но моите младежи не стоят на едно място  Laughing Някой друг ден трябва непременно да се срещнем.

# 587
  • София
  Ние се добрахме едва към 12 часа почти, съответно пропуснахме велопохода за малките , но и едната спука гума, на другата веригата и падна. Съжалявам, защото ги бях записала, а не обичам да не си държа на думата, но ...   Все пак си поиграха и се забавляваха и се видяхме с Надяевро Simple Smile

# 588
Ех,Вечи прекрасни са пътешествениците,и тримата на куп също, а каката е  малко бижу 4470.
Но се зачудих защо читател може би писател.... Grinning

# 589
Айла, съжалявам за неприятностите с колелата. Надявам се, че поне сте успели да се забавлявате на другите места. Мернах ви за момент, но не успях да видя какво правите.

Имаше много хора, за нас като организатори напрежението беше голямо, но все пак мисля, че забавлението си струваше усилията. Изглеждаше, че хората се забавляват, а и времето беше прекрасно. През целия ден беше пълно с хора, които искаха да получат карти на парка, на поляната или да си получат наградите от състезанията, а и на сцената кипеше живот, така че не успях да се видя с никого на спокойствие. Извинявайте, ако някой се е почувствал пренебрегнат. На пресекулки видях Пешеходката (и г-н Пешеходков), тедивас, Супер Теди, надяевро, Айла, титико - но с никого не успях да си поговоря спокойно. Жалко, че не успяхме да се договорим за обща среща. Надявам се, че поне вие сте успели да се засечете. И да изкарате добре.  Simple Smile

# 590
  • София
Кабо Алма, искам и аз да благодаря за прекрасната организиция. Моят Павел беше там за около час с татко си, докато аз се занимавах с Ради в другата част на парка, откъдето не можах да го откъсна, за да дойдем и ние. Те също съответно са бързали, за съжаление. Иначе и от двамата чух само суперлативи! /а те са капризни по принцип  Mr. Green/.
  bouquet Hug за организаторите.
П.П. И понеже рядко пиша, ето по една снимка на моите младежи от скорошния РД на средния, ако ги видите някъде, да ги познаете.  Wink
http://media.snimka.bg/8584/023423991-big.jpg?r=0 - Ради
http://media.snimka.bg/8584/023423977-big.jpg?r=0 - Павчо
http://media.snimka.bg/8584/023424170-big.jpg?r=0 - Мони и приятелка

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 23:44 от *Ирина*

# 591
Кабо, беше страхотно! Много са се забавлявали моите зверуги - пропусна колелто Кардам, ама като е блейка....извади си още един житейски урок Mr. Green

Всъщност не съм ви казала - иде един ден една девойка и иска да и снимам актове за раждане... Гледам аз - три акта, три деца. Заинтригувам се веднага - щото нали краставите магарета пардон квачки се надушват през девет планини Laughing. Фиксирам аз - Радослав, Симеон, Павел... Аааа, не така! Тези деца аз ги "познавам"! Те са ... наши! И така Иринчето беше разкрита и изтезавана да си признае че е потребител от темата Многодетни мами! Иринче, много се радвам че се запознахме   bouquet аз съм малко слаб физиономист - ако имаш път към мен да ме опресняваш Embarassed

Ей, чудесно е човек да среща сродни души!

# 592
  • София
Дива ирландска пешеходка (LSD),  Joy
Аз оттогава си мислех да разкажа случката, ама оставих честта на теб.  Mr. Green
Много ми беше приятно да се запознаем, а начинът, по който ме разкри, беше ужасно забавен.

# 593
  • София
Кабо, и аз те видях, но...по телевизията! Laughing
Ние не успяхме да дойдем в събота, но пък в неделята пообиколихме полянки, люлки и жабешки обиталища в Южния парк и децата се наиграха. Peace

Ирина, прекрасни момци имаш!  Hug Heart Eyes

Ако някой е направил снимки на Фамилатлона да показва!!!

Успешна и слънчева седмица от мене и да ви върви по ... деца! Wink

# 594
  • София
maminkavania, благодаря ти.   bouquet Ние явно по едни и същи алеи търкаме подметки с вас.  Mr. Green
Видях снимките на дечицата ти - прекрасни са!
На каква възраст са? Големите са с малка разлика, нали?

# 595
Здраевйте  Hug ,
много отдавна не съм писала,но чета,когато ми остане време, че моите диванета растат и дивеят и няма много възможности да ги оставя сами...
Радвам се,че продължавате да поддържате духа тук така гостоприемен и весел Simple Smile Радвам се,че има и нови попълнения Simple Smile Радвам се,че ви има! Simple Smile
При нас е весело-Вики завършва първи клас след няколко дни и е много въодушевена,много е горда от нещата,с които вече се справя сама,но малко и тежат задълженията,които се повишават заедно с възрастта  Rolling Eyes Преди малко ме излъга и много тежко понесе мисълта,че трябва да си понесе последствията-все е свикнала да и се разминава,но вече няма да го бъде! Напоследък е решила,че сестрите и са голямо бреме и не ги иска,което много ми тежи  Cry ,но и това ще мине...
Ралица е "момченцето" на нашето семейство-на нея и дай игри (опасни предимно и с момчета) ,да кара ролери (без тях не излизаме от къщи) ,а има толкова чар,че не ти дава сърце да и се скараш сериозно.Имахме малко проблеми с третата сливица,които засега се повлияха от консервативно лечение с лекарства и не се налага да я вадим.Ходи на детска градина,което не я очарова особено-госпожите не позволяват много своеволия...
Лора-тя е нашето малко глезено "бебе"- макар,че вече е почти на 2,още си я третираме като бебче.Вече приказва всичко,храни се сама,играе с големите,но най-обича да се гуши,да си помрънква и да си поцоква вечер-още я кърмя.С нея допуснах да се развали дисциплината за спането в собствено легло,за което още ме е яд,особено през нощта,когато обичам да спя удобно разположена на спалнята...Усещам,че ми предстоят няколко безсънни нощи,през които ще трябва да променя положението.
Това е за нас,с риск да стана досадна,но понеже не съм писала отдавна реших да ви опиша какво става с нас.

Честито на новите многодетни мами-приключението и за вас е започнало-ENJOY IT!
Целувки и прекрасно лято на всички!  Hug

# 596
Рени, ако видиш какъв график имам аз с това спане, всяка нощ с някого, и се редуват. Откакто такто им замина се надпреварват кой да спи с мен. Даже като си беше тук последния път, го гонеха да си ходи, щото спял с мен. Mr. Green Явно, преживяват трудно това, че са само с един родител в момента, и затова им ходя по акъла.

Вики има още един ден на училище и за разлика от нея аз съм много щастлива, че вече няма да тичам сутрин като луда.

На Фамилтона се видях за съвсем малко с Кабо, Теди, Аила и Титико, но от гонене по децата не успяхме да полафиме сериозно. Надявам се да се организираме преди летните почивки, без децата, на по кафе.
На 21,05, в Dance Academy ще има безплатна веселба в залата им срещу Бизнес парка, ето и програмата:
10:00 Латино танци за 6 до 9 год.
11:00 Латино танци за 10 до 16 год.
12:00 Класически балет
13:00 Джаз балет
14:00 Народни танци
15:00 Хип Хоп
16:00 Брейк

Който няма да пътува за празниците може да се разнообрази.[/
color]

# 597
  • София
nadiaeuro, reni_mats, защо не ви виждам в темата за първолаците, момичета?
С моя първолак се гледаме днес, нали са вкъщи заради матурите.
Мъникът е на ясла, големият батко - на лекции. Това е накратко при нас.  Hug

# 598
  • София
maminkavania, благодаря ти.   bouquet Ние явно по едни и същи алеи търкаме подметки с вас.  Mr. Green
Да, най-големият е на 13г., вторият - на 11г., а  щерката е на 4.
Днес и ние сме в пълен състав - тази седмица с тях почиваме в едни и същи дни. Wink

Рени, Наде,  Hug  Heart Eyes

# 599
  • София
Да, най-големият е на 13г., вторият - на 11г., а  щерката е на 4.
Да са ти живи и здрави!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт