МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 100
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Добро утро, дами!

Кафенце, бебешки плач, целувка от сънен мъж, тракане на чаши и чинии, бърза закуска...
И хороскоп за деня:
Зодия - многодетни.
Звездите днес са благосклонни към вас - силна любовна конфигурация за увеличаване на броя на децата (и закупуване на мечтаното джакузи). Освен това странна повишена любвеобвилност ви очаква от наличните ви подопечни в момента.
Възползвайте се и си изпросете един ден кулинарен отпуск, защото пък кулинарната ви звезда - муза се оказа най-обикновен метеор и фатално падна - докато се пренареди звездното небе отново избягвайте  да влизате в кухнята и да боравите с остри премети.
Внимавайте с финансите. Едното ви дете ще си изпроси пари за кино, другото ще хленчи за нова топка, третото- за бонбони ще вдигне супермаркета на главата си, четвъртото и всяко следващо ще вземат пример. Не се паникьосвайте - ближете си сладоледа, който предвидливо сте си купили, за да ви е заета устата с нещо, което понижава вътрешната  температура, охлажда страстите и повишава нивата на серотонинът.
В професионално отношение ви очаква много бачкане. Независимо каква ви е работата ще ви се спре тока, но вие сте гърмяни зайци и лошото настроение на шефа не може да стъпи и на малкия пръст на лошото настроение на пъпчивият ви тийн, а лукавостите на колегите ви са ви ясни като бял ден - малките ви деца имат по-добри актьорски изпълнения. Ползвайте си днес резерва от усмивки и шоколадчета за извънредни ситуации.
Както кулинарната, така и домакинската работа днес няма да ви спори, така че, не се напрягайте излишно - позволява ви се  пускане на не повече от една пералня! Всичко останало може да почака до по-благоприятно разположение на звездите, до непоносимо увеличаване на хаоса у дома или до внезапното желание на свекървата да ви дойде на гости.
 Mr. Green

Хубав ден, звезди, не забравяйте, че вие сте причината да има живот на планетките ви в орбита! newsm60 Two Hearts

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 08:31 от maminkavania

# 601
Ванче, ти си невероятна просто! Мерси за хубавия старт на деня ми! Hug

Иринче, аз бях по едно време в темата за първокласниците, но не успях да смогна на пишещите. Simple Smile Утре ще връчват Удостоверенията на нашите първокласници и съм подготвила на Вики един подарък изненада - книжка игра "Пътешествие към съкровището на Тот". Надявам се да й хареса.

Хубав и усмихнат ден на всички! Hug Hug Hug

# 602
Ванче,  Hug невероятна си.
Влизам преди малко - гледам само едно кафе. Викам си, тази жена не може да ни остави на едно голо кафе, такъв слънчев ден.  И ето че има и храна за душата!  Как да не му се прииска на човек още един подопечен! Благодаря ти  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 09:19 от mishelaa

# 603
  • София
Страхотен хороскоп.  hahaha
Наде, аз така преди 2 години не успявах да следя темата за многодетните, ама сега май не е така...И ние си чакаме в петък "дипломите", ЖЗ.  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 15:12 от *Ирина*

# 604
  • Варна
Ванче, уникален текст, страхотна си!   bouquet

# 605
Маминкаваня, страшна си! Изтръгна от мен вулкан от смях! Hug

# 606
МаминкаВаня, много ми хареса!   bouquet
Внасяш много настроение в препълнения ми с емоции ден!!!!

# 607
Здравейте майчета! Не съм имала време да ви чета скоро. От както татито ни замина за Англия нямам много време.Изцяло съм ангажирана с децата.Изпращане на училище, водене на градинка, ходене на тренировки, после съм с тях всеки ден да играят пред блока.Гледам ги  Laughing, защото и Лиска иска да играе а не смея да пусна 2те малките. И така времето минава,Учим уроци и тн.Всъщност всичко което правите и вие. Нищо по различно, но все пак нямам време или просто тъгата ме е налегнала доста.Липсва ми моята половинка. Сега минавам набързо към един въпрос. Голямата щерка е на състезание в пазарджик.1вото голямо състезание и аз смятам да отида с нея. Разбира се влачейки с нас и номер 2 и 3. Няма да се възползвам сега от някакво намаление или безплатно пътуване съм чувала.Нямам време да ходя да вадя берлежки и тн. Та питането ми е някоя от вас знае ли дали деца на такава възраст пътуват безплатно с влак-На 8, на 5 и на 3 години. Или дали ползват намаление. Ако да, какво ми трябва за да се възползвам.Дааа, малко глупав въпрос в неподходящата тема, но не намерих нищо в инфото за гарите, а за да отида на място ми трябва пак... време.
Много здраве и щастие на всички ви !
П.С Ще бъдем група от около 10 деца и 5 възрастни.Има ли някакви намаления за групи?
мерси предварително

# 608
  • София
Сузи, виж тук какво пише - има намаления и за деца и за групи, а има и карти с намаления.
Прегръдки от мен и успех на дъщеричката ти!!!! Hug Hug Hug

# 609
  • Варна
Сузи, преди няколко дни мъжа ми ходи до Сливен с влак и взе и щерката. Та от там разбрах, че деца до 6 г. пътуват безплатно.
Успех в състезанието!

# 610
Хубав и успешен ден на всички мами (оф, пак се отплеснах - кога стана 4 часа Shocked), е така де - вечер! Важното е да има настроение!
http://www.youtube.com/watch?v=rd1dQXhgNEk&feature=related

# 611
Обичам да нося хубави новини.
Искаше ми се виновницата сама да си каже, но тя сега има по-важни грижи, а аз не мога да чакам повече. И така:
Всички знаете, че Мони очаква ново бебче през януари. Видеозонът е показал 2 точици. Живот и здраве, ще си има близнаци.
Разплаках се от радост. Стискам й палци за безпроблемна бременност, леко раждане и две здрави малки човечета за Нова година.
Мони, с теб сме.
  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 612
Ооооо, мони, прекрасноооооо!

# 613
  • Варна
Стискам палци за лека и хубава бременност и успешно раждане на близнаците!  Hug

# 614
  • През девет земи в десета
Мони, чудесна новина Hug, стискам палци с двете бебчета всичко да е наред, лека бременност и раждане ти пожелавам Hug

Общи условия

Активация на акаунт