Лидл - 4 тема!

• 117 486
  • 781
  •   1
Отговори
# 240
  • In transit
да сиренето е много вкусно!  Peace И по истинско от българските, но е доста скъпо ако не е на промоция.

Това сирене SOFRA го има и в малка разфасовка около 200 гр., определено на нас по- ни хареса сиренето Ливади - има го само от 900гр., а от утре е и на промоция  Simple Smile
в малките опаковки от 200 г е гръцко сиренето и няма нищо общо с големите опаковки (което е немско)

За да може лесно да се ориентирате в произхода на всеки един млечен или месен продукт...за другите не съм сигурна дали има такава индикация, може да потърсите този символ:
Горните две буквички означават страната, където е произведен продукта, след това са някакви служебни цифри, които сигурно значат нещо и отдолу пише EC или нещо друго в зависимост дали е произведено в европейския съюз. Така ще научите, че с една и съща марка има неща произведени в Гърция, Полша и Германия...

Кое ми направи интересно впечеление онзи ден, загледах се в месото, пише внос от ЕС. Отзад на това етикетче пишеше, че е произведено в БГ, а в началото Лидл рекламираха и пишеше на месото, че е внос от Германия. Затова, четете какво купувате.  Peace
А цените наистина са ги вдигнали, особено на млечните неща...затова си ги купих на по ниски цени от Пени.

# 241
  • София
Аз точно млечните неща много им харесвам и засега са ми ок като цена-качество. Само че от 2 седмици изчезна голямата кутия течна сметана на пилос - червена, 1 литър - дано не са я спряли, защото беше много добра - и за сладкиши, и за готвене Praynig

Иначе сутринта се запасихме със сиренце Ливади от промоцията Mr. Green

# 242
  • Варна
Дали има още от сиренето Ливади или вече е изчерпано

# 243
  • софия
Сиренето в кутия СОФРА на нас също много ни харесва- истински вкус на мляко и е узряло.Вътре в кутията са мисля 4 питчици.
От 3-ти март ще е на промоция.
А със сиренето ЛИВАДИ няма как да направя съпоставка,тъй като не сме го опитвали още,но много познати го хвалят.
Супер! И ние го харесваме много повече от Ливади. Ще взема 2 кутии  Crazy

# 244
  • София
A аз си мислех, че сиренето в малките разфасовки и големите Софра е едно и също  newsm78
Ще го  пробвам голямото тогава  Simple Smile, извинявам се ако съм заблудила някой   bouquet.

# 245
Много големи боклуци в тоя Лидл ей!

# 246
  • Някъде на път....
Ай стига бе! Верно ли?  Grinning

# 247
  • у дома
Оф,и аз се извинявам ,ако съм заблудила някой със сладоледа-чак днес загледах и установих ,че има в сини обли кутии сладолед с орехи(не сме купували от него...Взимали сме в сини правоъгълни кутии и е с ядки-има вътре най-различни,усещат си се и много ни харесва.

# 248
  • Пазарджик

Rwanda,ти днес специално си направи профил тук,за да споделиш с всички,че в ЛИДЛ има само боклуци?!?  Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing  Аз не съм на това мнение,а и се съмнявам,че можеш да знаеш какво представлява всеки един продукт там.Всеки има различен вкус и за някои нещо е добро,за други не.
И къде според теб са НЕбоклуците и кои са те?Съпоставяй цена - качество.

# 249
Варненки, дали има още от уредите за измерване на кръвно в нашите магазини?!

# 250
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
КЕЙТИ всеки може да си каже мнението нали?Важното е да не досажда и да не се заяжда.

# 251
Много са хубави варените кренвирши на "Пикок" ( не тези в буркан). Запекох ги на скарата и не се свиха въобще.

# 252
Те по принцип не се ли надуват като са боклуци?

# 253
Нито се надуха, нито се свиха  Peace

# 254
От прясно кучешко и висококачествена тоалетна хартия са ги правили значи.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт