Лидл - 4 тема!

• 117 454
  • 781
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Един глупав въпрос да ви задам - купих си хомогенизирана сметана Pilos - от тази намалената по 0,99, но не знам как да я използвам... Embarassed newsm78

Аз я ползвам за крем за торта. Разбивам с миксер сметана и захар, в една малка тенджерка разтопявам един черен шоколад Fin Carre 100гр, закупен, естествено, от Лидл  Laughing, добавям го при разбитата сметана и се получава нещо вълшебно на вкус!  Wink

# 226
  • София
Един глупав въпрос да ви задам - купих си хомогенизирана сметана Pilos - от тази намалената по 0,99, но не знам как да я използвам... Embarassed newsm78
Аз я ползвам за крем супи, пиле с гъби и сметана, спагети Карбонара и в доста други солени ястия.

# 227
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте
да питам само пияната за коса ,която е на промоция сега от 1,49 мисля беше хубава ли е ?
Аз днес бях взех си шоколад с лешници ( червения ) около 1,30.
ДА питам кой сладолед е най -хубав. 4етох някъде за 4е с орехи.
Поздрави

# 228
  • у дома
Сладоледът е в синя кутия и е по принцип с най-различни ядки вътре-много ни е любим  Embarassed ,на кутията изпъкват орехите от ядките и затова повечето казват,че е с орехи,но не-има си най-различни ядки вътре.

# 229
Някой може ли да покаже снимка на това сирене, което споменахте, че в опаковката си е на малки бучки или питчици беше. Ще съм ви много благодарна!

# 230
Някой може ли да покаже снимка на това сирене, което споменахте, че в опаковката си е на малки бучки или питчици беше. Ще съм ви много благодарна!

здрасти за кое говориш?

# 231
  • Варна

здрасти за кое говориш?
  На малки питки е сиренето Софра в цилиндричните кутии по 1кг., но за снимка не мога да помогна.

# 232
# 233
някой дали си е купил масажора, за да даде мнение

# 234

# 235
  • Пловдив
И аз искам да разбера за вкуса на това сирене  Peace

# 236
  • София
Това сирене SOFRA го има и в малка разфасовка около 200 гр., определено на нас по- ни хареса сиренето Ливади - има го само от 900гр., а от утре е и на промоция  Simple Smile

# 237
  • Варна
Това сирене SOFRA го има и в малка разфасовка около 200 гр., определено на нас по- ни хареса сиренето Ливади - има го само от 900гр., а от утре е и на промоция  Simple Smile
  Сиренето Софра в кутия ни е любимо усеща се млякото в него, няма нищо общо с това в малките разфасовки или с Ливади.

# 238
  • ПЛОВДИВ
Здравейте, искам да похваля този доматен сос на Лидл
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_8261.htm
Просто няма нужда да слагаш лук и моркови, когато правиш спагети или макарони а относно козметиката аз съм доволна от душ-геловете най-вече със зеления кант, но май тук го няма може аромата му да не е траен, но кожата ми става много добре. Мога да похваля също и крема сиренето което е по-вкусно от това на Пенито. За млечните продукти на Пилос ми станаха любими, когато бях в Белгия преди 4 месеца само че тук малко икономисват пластмасовата капачка в/у киселото мляко, която е над алуминиевата.

# 239
  • Пазарджик
Сиренето в кутия СОФРА на нас също много ни харесва- истински вкус на мляко и е узряло.Вътре в кутията са мисля 4 питчици.
От 3-ти март ще е на промоция.
А със сиренето ЛИВАДИ няма как да направя съпоставка,тъй като не сме го опитвали още,но много познати го хвалят.

Общи условия

Активация на акаунт