Лидл - 4 тема!

• 118 517
  • 781
  •   1
Отговори
# 300
Дали утре сутринта ще има от сиренето ""Sofra""?Или промоциите са само първия ден,и после не зареждат?
Мисля,че ще има до неделя.
През ноща се зарежда ,а и умишлено не изкарват цялото количество,но трябва да се
посети сутрин рано.

# 301
В нашия Лидл преди час бях на пазар и точно зареждаха сиренето, взех си, но не е някакъв неземен вкус.

# 302
Аз досега не съм посетила магазина в града ни, но моя почна редовно да го посещава.
Засега съм доволна от всичко. Пробвали сме шоколада с фъстъци, спагетите, киселите краставички, охладеното пилешко филе- много крехко и бързо се свари, разните му франзели.
Как са като цена и идея си нямам.
Всъщност, бананите не ми харесаха- бяха зелени.
Зарибихте с това сирене. Mr. Green

# 303
  • Варна
Днес по обяд във варненско-владиславовския Лидл имаше ужасно много клиенти. Сиренето Софра го нямаше.

# 304
Купих си трекинг обувки - изглеждат стабилни, но леко ми твърдеят около глезените, дано да се отпуснат, че ще пада голямо ходене с тях. Сдобих се с червен халат - мнооого мекичък. Малко пуска мъхчета, но след 2-3 изпирания ще се оправи.

# 305
  • Варна
Да похваля шоколада Мадагаскар - едва вчера го опитахме, иначе е купен от предишна промоция, не помня колко струваше на промо, но инак са по 2,19 лв - 125 грама, 46% какао. Другите от серията - Еквадор и кой беше още, предполагам, също са готини.  Simple Smile

# 306
Само искам да допълня , че в немските Лидъли може да си купиш телевизор, телефон, лаптоп, принтери, техника ,канцеларски материали,сглобяеми шкафове , домашни потреби на промоции, затова смятам , че и в България скоро ще е възможно.,
Това майка ми го твърди откакто посети нашия ЛИДЛ и беше разочарована, че приличал на квартална бакалия.  Mr. Green Каза, че ЛИДЛ в Мюнхен, единствения където е била, бил на 3 етажа и имало абсолютно всичко. Досега си мислех, че се бърка с някой друг магазин.  Mr. Green

Не всички Лидъли в Германия са толкова големи,лично аз съм пазарувала от един немски Лидъл,който едно към едно е  колкото този в Надежда София(да се има впредвид,че не съм ги мерила до милиметър все пак Mr. Green,а визуално така ми изглежда).
Но преди 1 седмица бях в Лондон и там попаднах на един не само по-малък,но и доста мрачен,разхвърлян и като че ли не особено чист,но от любопитство влязох 2 пъти и пазарувах даже,имаше много по-различни стоки отколкото тук в България,имаше и абсолютно същите-напр. сещам се за компотите в метални кутии Harvin,нещо такова беше.И нямаше прясно изпечени хляб,банички и кроасанчета,но то там и няма да има сигурно кой да ги купува,затова.

# 307
Наистина не мога да си обясня истерията по този магазин - не видях нищо, заради което да се върна да пазарувам там - заради едни кроасани, таблетки за съдомиялна и шоколади .....ами можеш да намериш  и на други места.  Особено хубавите шоколади - ами за тази цена можеш да си купиш навсякъде, тези от 60 стотинки не коментирам.

# 308
Мисля ,че истерията се появи от масираната реклама -
нямам спомен за друг магазин.
Всеки ден по няколко пъти се промотира по телевизията и в печата.

# 309
Халатите стават за всичко друго, но не и за баня. Нищичко не попиват.  Crossing Arms

# 310
  • София
Мисля ,че истерията се появи от масираната реклама -
нямам спомен за друг магазин.
Всеки ден по няколко пъти се промотира по телевизията и в печата.

Вчера   на  обяд  бях  в  ЛИДЛ  - Надежда  .  Хладилниците  почти  празни  -  няма  нито  миксове  -зеленчуци  (имаше  само броколи ) , нито  грах  , нито  картофи за  фритюрник  , от  пилешките  тарелки замразените  имаше  само  долни  бутчета  -бяха  съсухрени  и посинели , пилешки фенери и  дреболии . Бананите  вече  надминават  цената  на пазара  - 2,59 лв.  не  мога  да разбера защо при тази цена  още  си стои  надписа  -  до  3 кг.  на  клиент ,  то  и без това никой  не  ги  купува ??? newsm78

Иначе  заради  промоциите на  свински  шницел  , кори за  баница  и др.  (нищо ,което да не  може  да  се  купи  от  друг  магазин )  опашките  на касите се  виеха  до  средата на магазина  и с  тези  огромни  колички  няма  никакъв достъп  нито да  разгледаш  щандовете  (напр.  с  козметика  )  ,нито  да  вземеш  нещо  от  тези  щандове  ......

Като  гледам  вече  едва  ли  е  останала стока  ,на  която да   не  е качена  цената  макар и с  10 ст.  И  не  знам  каква е  тази  медийност  , която  толкова  го  рекламира  ? Thinking

По  скоро  бих казала  ,че вече  девиза е  обратният  - "ЛИДЛ   -  НЕ  СИ  ЗАСЛУЖАВА !!! "Crossing Arms

# 311
Οτ трекинг обувките в Лидл-Дружба тази сутрин бяха останали само десет чифта с номера 36 и 37.

Наистина не мога да си обясня истерията по този магазин - не видях нищо, заради което да се върна да пазарувам там.

Има определени неща, които си заслужават - някои видове кафе, шоколадови бонбони (немски и белгийски), сирена, баниците от Гърция, мляко" Пилос", лютеницата Blue mountain οτ 3 лв, хубави вина (които на други места са 5 лв, а тук на промоция са 3 лв), козметиката Iseree и Cien, някои нехранителни спортни стоки. От едно ходене надали може да се опознае асортимента (макар и ограничен асортимент). Не че и Лидл си няма недостатъци, но кой ли магазин ги няма.

Но преди 1 седмица бях в Лондон и там попаднах на един не само по-малък,но и доста мрачен,разхвърлян и като че ли не особено чист,но от любопитство влязох 2 пъти и пазарувах даже,имаше много по-различни стоки отколкото тук в България,имаше и абсолютно същите-напр. сещам се за компотите в метални кутии Harvin,нещо такова беше.И нямаше прясно изпечени хляб,банички и кроасанчета,но то там и няма да има сигурно кой да ги купува,затова.

Лидл в Лондон не е толкова посещаван защото се възприема като магазин за "континентални стоки", т. е. неанглийски германски стоки и съответно манталитета на купувачите го принизява до магазин от по-ниска категория. Англичаните предпочитат американската АСДА и английския ТЕСКО.

# 312
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте
може ли снимка на този сладолед с ядки и орехи Simple Smile)
знам че споменахте по напред за него ,ама го изгубих цена ?
поздрави

# 313

Лидл в Лондон не е толкова посещаван защото се възприема като магазин за "континентални стоки", т. е. неанглийски германски стоки и съответно манталитета на купувачите го принизява до магазин от по-ниска категория. Англичаните предпочитат американската АСДА и английския ТЕСКО.

Да,и на мен така ми се стори,че Лидъл не е предпочитан там,Sainsbury's ми направи впечатление,имаше по-евтини неща и от Лидъл.
А тук заради ниските цени е посещаван,не заради страхотните си продукти,но това е нормално,като се има впредвид,че джобът на българина е перманентно празен в сравнение с на останалите европейци.

# 314
здравейте
може ли снимка на този сладолед с ядки и орехи Simple Smile)
знам че споменахте по напред за него ,ама го изгубих цена ?
поздрави

Ако говориш за тъмносините кутии - той е чист маргарин със захар. Цял ден да стои извън хладилника - няма да се разтопи.

Общи условия

Активация на акаунт