Лидл - 4 тема!

• 118 550
  • 781
  •   1
Отговори
# 360
Аз останах с впечатлението, че точно този е по-хваленият.  Rolling Eyes

# 361
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте
пак не мога да разбера този сладолед или другия само с орехи ли е по хубав Simple Smile)))

# 362
Да похваля и лазанята.
Пилешките бутчета стават на вкус, но докато ги пържих, все едно имаше  бомбардировка. Много вода, много нещо.
Пилето- играчка ще се купува.

# 363
  • у дома
Аз останах с впечатлението, че точно този е по-хваленият.  Rolling Eyes

Аз си оправих поста-този,показания е в правоъгълна кутия-ние сме взимали само от него и много ни харесва и доскоро си мислех,че момичетата се бъркат,защото орехите изпъкват на кутията,но последния път загледах и видях,че има и такъв,който е само с орехи и е в обла кутия,но не сме го пробвали още...

# 364
Оф да се оплача.
Преди малко отворихме един шоколад ( от евтините с бонбони вътре ) и беше пълен с найлон  Crossing Arms Направо подигравка.........ако някой може с нещо да ме посъветва ще съм доволна. Жалко , че стоката е такава............

# 365
  • Щастлива мама на 3 слънца
Оф да се оплача.
Преди малко отворихме един шоколад ( от евтините с бонбони вътре ) и беше пълен с найлон  Crossing Arms Направо подигравка.........ако някой може с нещо да ме посъветва ще съм доволна. Жалко , че стоката е такава............

здрасти я дай снимка
аз ако бях такъв панаир бих направила ,те гледат да те обезщетят  с нещо Simple Smile))))
скоро бях там и не ми извадиха касова бележка ( аз плащам с карта винаги) ,ядосах се и извикахме управителя да се разберем. Знам, че мамят там и се заинатих. Управителя каза ,касиерката да препише всичко.Аз какво съм виновна ,че касовия апарат не работел. Сметката не беше много. Опашката растеше....... но аз си имам правата.
После ми дадоха бележките и така.Но видях че за картата са ми я дали и нея ,а тя остава при касиерката -отчита се с нея. Злобно излязох пих едно кафе и след час отидох да и я върна ,че ще и я приспаднат от заплатата Simple Smile)
трябва да си търсим правата
Да се оплача взех си от Метро едно ренде за 15 лева и се нарязах с него ,тип биорнер .Отивам понеделник да го върна йич не ми пука ,боклук.........

# 366
Пикадили за пореден път ми затвърди, че е най-скъпият от веригите магазини, в които влизам. Всичко беше с 10-50 ст. и нагоре в цените. Но най-ме подразни цената на хляба - 1,09 лв. за нарязана Карина на Симид. Е, стига де! Днес в Карфура същият този хляб си стоеше на 0,95 ст.
А в Лидл Тракия, Пловдив, си имаше всичко - шоколади, салами, консерви с ананас ... Бяха обрали до последна бройка само пилето. Разгледах органайзера за седалка на кола. Изглеждаше доста прилично за тази цена. Ако бюджетът ни не беше толкова почервенял, сигурно щях да взема. Нищо - остава за по-добрите дни.

E  да де,но поне Пикадили не зареждат от доставчиците стока с изтичащ срок на годност на ниски цени ,както правят Карфура
Качеството си има цена,все пак
Не знам защо за толкова много хора хубав магазин = евтин
Има си магазини,които се стремят към ниска  цена, има и такива насочилисе към качество ,в Пикадили не отиваш заради евтиното отиваш заради качеството и удобството(най-малкото не се състезаваш с бабички и цигани за стоки на прИмоция)
А и колкото стоки има с 15 ст по-висока цена в пикадили,също толкова ще има с по-висока цена и в карфур

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 00:08 от ak7

# 367
Момичета ,не знам как е при вас ,но на мен все повече ми прави впечатление (негативно при това) покачената стойност на цените ...........купувам едни и същи продукти и давам все повече пари за тях  Confused
ПП ако продължават така ,ще ми се наложе да се върна към Метро (не че там е китка за мисрисане)

Днес ходих до ЛИДЛ /много ми е далече и това си е цяло събитие/ специално за бегетките, които много харесваме и вместо 39-те ст. които платих последния път, сега са 0.99!!! Същата метаморфоза забелязах и с останалите цени - хляб, месо, мляко, плодове... Стана ми интересно и се загледах повече в цените, а изводът, който си направих е, че това е най-скъпият магазин в София. С изклюйчение на шоколадите /а аз купувам само Милка/ всички останали стоки дори и в Пикадили и Била са по-евтини.
Мисля, че това беше последното ми ходене в този магазин.
Качествените стоки в Лидл,извън промоция,със сигурност са по-скъпи от Пикадили или Билла Peace

# 368
ak7, колко ти плащат от Кауфланд?  Mr. Green

# 369
  • Пловдив
E  да де,но поне Пикадили не зареждат от доставчиците стока с изтичащ срок на годност...

Ама само как си вярвате...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не само, че зареждат, но и ги продават. Имам доста за разказване, когато стане дума за Пикадили...

# 370
  • Пловдив
здрасти я дай снимка
аз ако бях такъв панаир бих направила ,те гледат да те обезщетят  с нещо Simple Smile))))
скоро бях там и не ми извадиха касова бележка ( аз плащам с карта винаги) ,ядосах се и извикахме управителя да се разберем. Знам, че мамят там и се заинатих. Управителя каза ,касиерката да препише всичко.Аз какво съм виновна ,че касовия апарат не работел. Сметката не беше много. Опашката растеше....... но аз си имам правата.
После ми дадоха бележките и така.Но видях че за картата са ми я дали и нея ,а тя остава при касиерката -отчита се с нея. Злобно излязох пих едно кафе и след час отидох да и я върна ,че ще и я приспаднат от заплатата Simple Smile)
Да се оплача взех си от Метро едно ренде за 15 лева и се нарязах с него ,тип биорнер .Отивам понеделник да го върна йич не ми пука ,боклук.........

Съгласна съм, че имаме права и трябва да си ги търсим. Но много агресия струи от поста ти бе, момиче?! Бъди по-умерена! Нали знаеш, човек получава, това което дава....

А що се отнася до това, че е имало найлон  в шоколада - наистина много неприятно, но си има решение въпроса. Отивате с доказателството до магазина и мисля, че ще ви върнат парите - поне от постовете, които съм чела дотук

# 371

Бележките за картите излизат по 2 бр.Единият е за клиентът,а другият за магазинът.  Peace

# 372
Оф да се оплача.
здрасти я дай снимка ....

Ето такъв е шоколада: http://www.prikachi.com/images.php?images/84/3061084H.jpg

И вътре:

http://www.prikachi.com/images.php?images/89/3061089q.jpg

С този найлон някое дете може да се задави и кво ли не......

# 373
  • София-в сърцата на моите деца
Просто им го върни..Най-добрият начин, за да си защитиш правата! Peace

# 374
Няма какво да се чудиш - носиш им шоколада в магазина. Да си оглеждат боклуците, преди да ги пуснат на продажба.

Общи условия

Активация на акаунт