Лидл - 4 тема!

• 118 546
  • 781
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Портокалите, хлябът, сиренето /бяло и бри/ - със сигурност в Лидл са по-скъпи. Месото в любимите ми квартални месарници също е далеч по-евтино.
Може би промоционалните стоки са по-евтини, но те явно се купуват в първите 30 мин. от промоцията.
Споделих изненадата си, нито налагам мнение, нито пък ще убеждавам някого. Всеки си прави своите изводи.

# 346
  • Пловдив
Момичета ,не знам как е при вас ,но на мен все повече ми прави впечатление (негативно при това) покачената стойност на цените ...........купувам едни и същи продукти и давам все повече пари за тях  Confused
ПП ако продължават така ,ще ми се наложе да се върна към Метро (не че там е китка за мисрисане)

Днес ходих до ЛИДЛ /много ми е далече и това си е цяло събитие/ специално за бегетките, които много харесваме и вместо 39-те ст. които платих последния път, сега са 0.99!!!

Багетите са били по 39 стотинки, но на промоция. Не че защитавам магазина... Simple Smile

# 347
Била и Пикадили по-евтини? За мен това е смешно твърдение. И аз искам в Лидл да е без пари, но осъзнавам, че няма как да стане.

# 348
  • о`майна лунна нощ е
Пикадили за пореден път ми затвърди, че е най-скъпият от веригите магазини, в които влизам. Всичко беше с 10-50 ст. и нагоре в цените. Но най-ме подразни цената на хляба - 1,09 лв. за нарязана Карина на Симид. Е, стига де! Днес в Карфура същият този хляб си стоеше на 0,95 ст.
А в Лидл Тракия, Пловдив, си имаше всичко - шоколади, салами, консерви с ананас ... Бяха обрали до последна бройка само пилето. Разгледах органайзера за седалка на кола. Изглеждаше доста прилично за тази цена. Ако бюджетът ни не беше толкова почервенял, сигурно щях да взема. Нищо - остава за по-добрите дни.

# 349
Дали си заслужават трекинг обувките? Rolling Eyes

# 350
Ако някой се интересува - купих днес за дечко пеещото пиле. Мен ми харесва - освен, че пее като му се притисне крилото, когато му се хване главата и се вдигне кукурига. Обаче дечко се стресна от пилето, така че засега е играчка за мама  Blush

# 351
Здравейте,
днес си купих мини чопър 25лв. и направо съм  бясна smile3511, това нещо нито реже, нито нищо, какъв е тоя боклук не знам, половин нарязана главичка лук не може да наситни, ядките ги лепи по стените и пак нищо....Търсих телефони на веригата , ама нямат дадени такива, кажете мога ли да го върна в магазина???
Поздрави!

# 352
  • Щастлива мама на 3 слънца

ааа това ми запуши машината имам еспресо хубава машинка ,идеше ми да отида да го върна ама ...... а де

Тя и моята машина се запуши, но предполагам че е заради ситното смилане.
Оправих си проблема като почистих легенчето (в което се слага кафето) с много твърда четка. Например може да купиш някоя по-евтина четка за зъби, която ще я ползваш само за чистене на машината. С тази четка освен легенчето, почистих и металния филтър, който през който минава водата преди да мине през легенчето с кафето. Целта е да се отпушат микроскопичните дупчици на легенчето и на филтъра.
Мисля си, че ако кафето е ситно смляно не е лошо защото по-добре се извличат кафеените съставки. Дано да съм била ясна с моите обяснения.

здрасти аз бая мих и цедка и машина и 3-4 дена не работеше Sad(

вкуса беше леко препечен ,но ми допадна
не е обаче за моята машинка

# 353
  • София-Лагера
To не само в Лидл качиха цените.
Навсякъде е така.
Кафето което пием вкъщи е Якобс интенс.Ами вдигнали са го с 1 лв.
Това е бая.
В Била не съм стъпвала поне от 1 год.Пикадили е скъп.
Преди пазарувах и от Пени ,но тоя на Красна поляна ми е отврат.
Остана ми Кауфланд и Лидл.
Месо взимаме от една фирма Едрина.Всичко е тяхно производство.
Днес бяхме и вратните пържоли са 6.50.
Най омразен ми е СБА ,не знаеш кое колко струва.Навсякъде разхвърляни бележки с цени.

# 354
  • Пловдив
Здравейте,
днес си купих мини чопър 25лв. и направо съм  бясна smile3511, това нещо нито реже, нито нищо, какъв е тоя боклук не знам, половин нарязана главичка лук не може да наситни, ядките ги лепи по стените и пак нищо....Търсих телефони на веригата , ама нямат дадени такива, кажете мога ли да го върна в магазина???
Поздрави!

Ами има го този момент: малко количество продукт в голям съд. Моят пасатор е Филипс, с приставка и купа за рязане, и той не може да наситни половин главичка лук, затова слагам цяла голяма глава лук, една част от него става почти на пюре, другата част малко по-едро и въпреки всичко има и ненарязани люспи по страните на съда. След това избирам само ситно нарязания лук, другия изхвърлям. Разхищавам продукти, но иначе трябва да режа с ножа на дъската.  Peace

# 355
Здравейте,
днес си купих мини чопър 25лв. и направо съм  бясна smile3511, това нещо нито реже, нито нищо, какъв е тоя боклук не знам, половин нарязана главичка лук не може да наситни, ядките ги лепи по стените и пак нищо....Търсих телефони на веригата , ама нямат дадени такива, кажете мога ли да го върна в магазина???
Поздрави!
Добре че сподели!  bouquet И аз се бях засилила да го взимам! ooooh! Tired

Най омразен ми е СБА ,не знаеш кое колко струва.Навсякъде разхвърляни бележки с цени.
Защото не си влизала в Европа на ул.Шабан в Люлин. ooooh! Tired

# 356
Здравейте,
днес си купих мини чопър 25лв. и направо съм  бясна smile3511, това нещо нито реже, нито нищо, какъв е тоя боклук не знам, половин нарязана главичка лук не може да наситни, ядките ги лепи по стените и пак нищо....Търсих телефони на веригата , ама нямат дадени такива, кажете мога ли да го върна в магазина???
Поздрави!
Ами има го този момент: малко количество продукт в голям съд. Моят пасатор е Филипс, с приставка и купа за рязане, и той не може да наситни половин главичка лук, затова слагам цяла голяма глава лук, една част от него става почти на пюре, другата част малко по-едро и въпреки всичко има и ненарязани люспи по страните на съда. След това избирам само ситно нарязания лук, другия изхвърлям. Разхищавам продукти, но иначе трябва да режа с ножа на дъската.  Peace
И аз мисля, че проблема е в КОЛИЧЕСТВОТО на това, което мелиш, а не в качеството на резачката. Аз имам робот на AEG и комбиниран уред на braun - ако не е пълна купичката не може да се смелят добре/равномерно продуктите. Не ми се вярва да можеш да го върнеш щом вече е ползвано.

# 357
Това май е от обсъжданите сладоледи с ядки - http://img88.imageshack.us/img88/197/rszscan0002.jpg
Харесва ми на вкус.

# 358
Това май е от обсъжданите сладоледи с ядки - http://img88.imageshack.us/img88/197/rszscan0002.jpg
Харесва ми на вкус.
Да, той е, чак ми стана мазно като го видях  Mr. Green

# 359
  • у дома
Харесва ми на вкус.
Да,той е,но момичетата препоръчаха повече другия в облата кутия,който е само с орехи-ние още не сме го пробвали,но показания много ни допада.

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 22:00 от svetlaem

Общи условия

Активация на акаунт