Лидл - 4 тема!

• 117 530
  • 781
  •   1
Отговори
# 75

А как ги правите на фурна?  newsm78 Аз досега само съм ги пържила, даже не съм забелязала, че ставали за фурна и микровълнова...  Blush В смисъл само се изсипват и толкова ли и в тавичка ли ги печете или задушавате в йена?

Изсипвам в тава (мазнина не слагам) и пека на вентилатор на около 180 гр.

И аз ги правя по абсолютно същия начин. Много добре вървят със салата Снежанка! Peace

# 76
да похваля сладоледа с ядки и ванилия от 1 литър., синя опаковка.
Гъста смес няма нищо общо с нашите, които бързо се разтапят.
Бавно свършва, има голямо разнообразие от ядки с различна големина и е много вкусен наподобява халва.
Как само си го описала,направо ми предизвика слюнко отделяне.Ще се пробва обезателно. Peace

# 77
Кажете какви са ви впечатленията за хигиенните препарати W5, гледам на промоция ще са от утре?
Ползвали ли сте някои от тяХ?

# 78
Ползвам "верото" - става,
тоалетното блокче - не върши работа.

# 79
Аз бях купила препарата за тоалетна.Ами слаба работа,тя нашата тоалетна е нова,минавам я всеки ден с препарата и не мога много да преценя.Но е доста рядък,не е като гел.Реших да мия терасата с него.Иначе мирише страхотно/син/,терасата след това ухае добре.

# 80
доволна съм от кубчетата за съдомиялна на фирма W5.Не намирам разлика в сравнение качеството на скъпите марки.

# 81
  • Pb
Днес отидох преди работа (8 ч.) в пловдивския на Пещерско. Пилешките крилца бяха свършили.
Взех от кнакерите да ги пробваме.
От този десерт също (съдържанието е приемливо)

Преди малко дегустирах от единия вид - ммм, вкусно.

От пастата за зъби съм доволна и взех от промото, но от четките за зъби повече няма да купувам - голяма, неудобна, нещадяща венците, абе не е моята четка за зъби.

Снощи пробвах замразените картофи (не селските, а помфри) да ги направя на фурна, а не пържени - получиха се идеално.

Изпрах с праха за бяло (малка кутия) - доволна съм как изпира, аромата е мноого слаб, което също ме устройва.

# 82
  • София
От пастата за зъби съм доволна и взех от промото, но от четките за зъби повече няма да купувам - голяма, неудобна, нещадяща венците, абе не е моята четка за зъби.

На същото мнение съм за четката за зъби -
много голяма и много неудобна.
Селските картофи и аз ги пека в тава без
да слагам никаква мазнина. Загрявам фурната
на 180 градуса и са готови за около 15мин.

# 83
  • София
Кажете какви са ви впечатленията за хигиенните препарати W5, гледам на промоция ще са от утре?
Ползвали ли сте някои от тяХ?

Освен   верото  -  друго  нищо не ми  харесва !

А   и  козметиката  изобщо не струва -  повече не  бих  купила  , нито  шампоан,  нито душ гел , нито  сапуни , нито  дезодоранти ........  аромата  изчезва  за секунди . Единствено  пастите  за зъби  от  1,50  лв.  не са  лоши .

# 84
  • Pb
От Испания бях вземала един душ-гел на Cien (шише около литър) и беше с доста траен аромат, тук честно казано не съм се заглеждала по козметиката, но мисля че го няма (иначе веднага окото ми щеше да го фиксира). Кремове и разни ролки, дезодоранти въобще нямам намерение да тествам.

Тоалетните сапуни от 0,29 ст. (редовна цена) идеално ме устройват за ръце - не се разкашкват.

Има едни сапуни, тип домашни - 2 бр./оп., мисля да ги пробвам като ми свърши този вкъщи, че ги ползвам за определени неща.

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 10:52 от елхичка

# 85
  • Велико Търново
Аз имам от универсалния почистващ препарат - W5 - син. Мирише страхотно и чисти добре- това му е плюса, а минуса е, че май не съдържа дезинфектант и слагам допълнително такъв към водата.

# 86
  • София
На мен много ми харесва  домакинската хартия- едно много дебело руло, около 3,50 лв.  Къса се лесно, попива хубаво, на фона на другите не е много скъпо. Аз с едно руло изкарах три седмици, като го ползвах всеки ден за каквото се сетя. Има и една тоалетна хартия с овца на пликчето-  Също ми хареса.  Натуралното сокче от банан е приятно и разбира се - кроасанчетата с масло. Уникални са. Не ми допадна двуцветния шоколадов крем. Има много от белия, шоколадовия почти не се усеща.  Вчера си взех пилешки долни бутчета- харесаха ми и това , което ми направи впечатление е, че стояха малко сухички. Пекох в  плик във фурната. Досега винаги са ми ставали леко сочнички, а тези - не. Може би пък наистина не инжектират месото с какво ли не.

# 87
Някой опитвал ли е от пуешките хапки?

# 88
Аз, но доволна не останах. Confused

# 89
  • Балчи-Варна
от Пенито взех картофи по селски-1.99лв.Имаше  пикантни и натурални.

Общи условия

Активация на акаунт