Лидл - 4 тема!

• 117 608
  • 781
  •   1
Отговори
# 255
Днес изпекох банички със сирене 1 кг. (синя опаковка, а баничките са във формата на равиоли. Произведени са в Гърция). Много са хубави. Пекох ги в обикновена фурна без вентилатор и е надуха, станаха чудесни. Нямат нищо общо с баничките на Белла, които остават тестени в средата.

# 256
Още един + за гръцките банички !Нямат нищо общо с  Белла.
Салатата "Снежанка",която беше на промо - не ни допадна-микс от кисели и пресни краставици.
Купих си от сиренето "Ливади" ,но ще пробвам и "Софра".
Да похваля яйцата - размер М отговоря на L  и са пресни ,цена 1.69лв.

# 257
  • Пазарджик
Вчера опитахме свинско контра филе на Pikok във вакумна опаковка и много ни хареса-препоръчвам го!
А някой от вас пробвал ли е замразените пролетни ролца?На промоция ще са от 3-ти март.

# 258
  • Pb
Вчера нямах ден - взех си руска салата за обед, че много обичам и се натъкнах на половинсантиметров камък, запазих го и аз не знам защо, за сега нямам намерение да го нося на управителя, въпреки, че заслужава внимание.
Гледам стар лук, промоция по 1,30 лв., взех, вечерта минах през пазара - ами то лука си бил по 1,30 и то много по-добре изглеждащ и едър. Не е болка за умиране това, ама лекинко излъгано ми стана.
Бях взела скумрия, снощи като я чистих, едната риба беше стара - плътта й се разкапваше.
За хвалене - нямам днес.

Извън топика:
Честита Баба Марта!

# 259
  • Пазарджик
Аз имах подобен случай преди повече от месец със замразена скумрия ,купена от ЛИДЛ,която е на българската фирма ВАСТОН II - София.
Всичките скумрии в опаковката бяха страшно стари и при чистенето ведната се показаха костите и дори месото се разпадаше,имаха и неприятна миризма.
Беше вече късно вечерта и не ми се връщаше в магазина да им ги покажа,но на другия ден им изпратих и-мейл от сайта им,за да ги информирам за случая,с цел да вземат мерки спрямо подобни техни недобросъвестни доставчици.
Отговориха ми,че се извиняват за проблема и,че ще проверят случая и ако желая да отида с касовата си бележка в магазина,за да ми върнат веднага парите.
Бях им заявила,че ще имам предвид продуктите на тази фирма ВАСТОН и никога повече няма да си купя нищо от нея.
Надявах се,че наистина ще вземат под внимание това оплакване и че ще сменят доставчика или ще контролират по-добре продуктите им,но във витрините пак виждам тяхни риби.
Един път се позамислех дали пак да не взема скумрия,мислейки че може би вече всичко ще е наред,но се отказах и ето,че е имало защо - случая на ЕЛХИЧКА го потвърждава.
ЕЛХИЧКА,мисля че е добре и ти да им изпратиш оплакване чрез формата за контакт на сайта им за твоя случай.Дано този път го вземат в предвид!

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 11:56 от keyti_bg

# 260
Оф,и аз се извинявам ,ако съм заблудила някой със сладоледа-чак днес загледах и установих ,че има в сини обли кутии сладолед с орехи(не сме купували от него...Взимали сме в сини правоъгълни кутии и е с ядки-има вътре най-различни,усещат си се и много ни харесва.
За пръв път пиша в темата, но от началото я следя.
Специално за сладоледа - купих от двата вида с орехите, от правоъгълните и от заоблените кутии. Сладоледът във заоблените кутии е с около лев по-скъп, но пък по ни хареса на вкус.

# 261
  • Pb
ЕЛХИЧКА, мисля че е добре и ти да им изпратиш оплакване чрез формата за контакт на сайта им за твоя случай.Дано този път го вземат в предвид!
За обратна връзка чрез сайта въобще не бях се замисляла - определено това е моя начин да  информирам управителите за разочарованието ми вчера, дори ще направя снимка на камъка от руската салата. Благодаря за идеята.

# 262
Може ли да ми кажете с кои автобуси се стига до Лидл - Варна? И мога ли да платя на касата с дебитна карта? Мерси много!   bouquet

# 263
  • София
И мога ли да платя на касата с дебитна карта?

Да, можеш.
Доста странно ми стана, когато
установих, че този магазин няма
банкомат. Обикновено другите
вериги имат.

# 264
Вчера взехме от сиренето "Ливади", наистина е много вкусно.   chef Яд ме е, че не взех 2 опаковки, че така както го нападнахме утре няма да го има, а срока на годност беше доста добър.Някой знае ли на какъв принцип правят намаленият -30% ? Вчера имаше доста стоки с такъв етикет, а не бяха с изтичащ срок на годност.
Бананите вече са на една цена с тези на пазара. Simple Smile

# 265
  • София
И баничките със сирене са увеличени на 55ст.

# 266
Е, как, те не са ли на промоция в момента?

# 267
  • Варна
Може ли да ми кажете с кои автобуси се стига до Лидл - Варна?

автобуси №209, 148, 118, 20, 22 - ако става дума за този във Владиславово.  Wink

# 268
  • София
Е, как, те не са ли на промоция в момента?
тези изпечените, при хляба, бутерките със сирене, грешно се изразих, извинявайте. Преди бяха 49ст., днес сутринта 55ст.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 14:27 от verabel

# 269
Мерси,момичета!  bouquet Преди малко се прибрах с детето от Лидл. Като цяло ми допадна магазина. Сумата,която платих на касата също. Grinning Наистина нямат голямо разнообразие,но съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт