Отнемането на часа Физ. въз. и замяната му с час по математика

• 5 234
  • 31
  •   1
Отговори
# 30
 pirgana ,по отношение на ЗИП-овете,исках да кажа,че е можело вие родителите да  искате да бъдат математика и български език.Не чакайте да ви питат, ами вие го предложете и настоявайте да бъде така,това са вашите деца все пак. Но това става в края на предишната учебна година и ако всички родители са на едно мнение ще се съобразят с вашите претенции.Но според мен класната трябва да предложи това,тя знае ,че часовете по математика са недостатъчни.
ЗИП не може да нямат.Това е по учебна програма.
По отношение на модула ,не си ме прочела добре.Със сигурност знам,че модулите по ФВС за трети и четвърти клас са 16 ч. годишно.При нас ги взимат два слети часа един път месечно:9 учебни месеца по 2 ч. са 18 часа годишно.Вероятно единия месец го пропускат.
Абсолютно съм сигурна в това което пиша.
Ако при вас модула е всяка седмица ще карат сигурно само през единия срок,през другия няма да имат.
Часовете по техническите предмети са за отмора и разтоварване на децата.И аз не съм съгласна в тези часове децата да не правят нищо,да се бият,да се закачат само.За да бъдат интересни на учениците тези предмети, то е необходимо и учителя да е на ниво.Това ,че се водят от специалисти не означава че преподават на висок стил.Напротив те знаят как да заинтригуват децата.

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 09:44 от monii

# 31
Често казано няма угода на родителите:едни казват защо са толкова натоварени децата в училище,само учат,големи домашни,работа в час и в къщи; други родители пък негодуват защо не ги натоварват децатв училище,само  пеят,скачат и играят.

Общи условия

Активация на акаунт