Тwilight/Здрач- тема 65 - Love is all around ♥

• 37 724
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
упс... пак съм аз... това сега го видях???

Ми то не може с един затова и един Роберто в акция

това Роберто ли е????

извинявайте ама аз навярно съм се побъркала, ама ми прилича на Сам този...

а Красето си я знам, че е вярна робиня и не би пуснала Сам...

явно аз се побърквам

# 31
упс... пак съм аз... това сега го видях???

Ми то не може с един затова и един Роберто в акция

това Роберто ли е????

извинявайте ама аз навярно съм се побъркала, ама ми прилича на Сам този...

а Красето си я знам, че е вярна робиня и не би пуснала Сам...

явно аз се побърквам

Това е Сам, а жената е Руби Simple Smile ТЕ са ,няма как да ги сбъркам Simple Smile

# 32
Запис
Цве, страхотна тема, благодаря ти        bouquet

Диди, Весел Празник, много здраве и щастие на момчето ти   Hug  Heart Eyes

Много закендващо сте започнали темата   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 33
Момичета, радвам се, че ви харесва темичката, а колко много сте изписалииии.... и какви забременителни погледи сте слагалии  Crazy Joy hahaha Аз обаче съм с очила сега и това се явява вид защита кхъ-кхъ  Laughing

Кат, къде се губиш? Липсваш тук  Hug

Пускам ви още един опасен поглед... може да замижите, ако нещо..  Whistling

# 34
Цветя за Дидка  Hug

Цвети, забравих да те поздравя с хубавата нова темичка  Hug  И името е ..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дааа, на обсъжданата снимка това е Сам, определено. Уф, с Рубито  Crossing Arms  Красе, подхлъзваш ли ни или нещо друго ?   Grinning  

Ина, много добре ги правиш гифчетата, супер са.

И да благодаря на Лейди за споделената поезия  Hug   И двете с Кат липсвате тук.

# 35
  • Бургас
danir

Честито рожденниче! Да ти е живо и здраво! Щастливо и обичливо! Всичко, което си му пожелала да му се сбъдне!

# 36
Люс Hug и аз съм в отбора на забраванките, забравих на Диди рожденника да честитя ooooh!

Дидиии, да ти е жив и здрав и много да ви радва и по малко да ви ядосва, че иначе няма да е забавно Mr. Green Hug  bouquet

# 37
  • Варна
Диде, да ти е жив и здрав рожденика!! Да е щастлив, влюбен и лишен от грижи!!!
п.п. навлиза скоро в любовните трепети нали?! Да не се излагам нещо  Mr. Green

Въх, въх...сутринта видяла не довидяла и да пусна СамитУ, пфу...Блогът беше Робински отдето крадЪх...Засрам, потрес..ама го направих на Роберто в Лятната къща..
О, Водата иде с пълна сила. Дано се уредя с компания за филма, засега ще влача майка ми, тя нали прочете книгата  Mr. Green

# 38
Въх, въх...сутринта видяла не довидяла и да пусна СамитУ, пфу...Блогът беше Робински отдето крадЪх...Засрам, потрес..ама го направих на Роберто в Лятната къща..

Joy Joy Joy  Доживяхме да ни поздравиш, Красе, със Сами в лИбовна акция  Mr. Green  Но наистина прилича на Роб от "Лятната къща". Нооо Падафенките не спяяяят, а и  Рубито го издава. Обаче сега като се замисля, бил е Робински блог, знаех си, знаех си, че има някаква нишка, която влече правоверната Робиня към високия Свръхестествен Брат. Забравих да спомена и "красивия"  Embarassed

За Ицко на Диди не бъркаш  Grinning

# 39
  • в сърцето на един мъж...
Дани, да ти е живо и здраво момчето!  bouquet
И да почерпя и аз, че днес съм рожденничка

# 40

Гея, честит РД  Hug  За едната бройка да се родиш  Валентинка  Grinning  Желая ти здраве, любов и късмет и повече време заедно с любимите ти хора  Grinning

# 41
  • Варна
Гея, Честит Рожден Ден!

Добро утро, девойки Simple Smile)))))
Как сме? Надявам се да не объркам пак и да пусна някой Сам *срамув*

Днес по някое време ще излезе снийк пийк Зад сцената на Водата, предполагам че агентите ще го качат. Аз отивам на уорк без нет..бляк

# 42

Гея, много да си щастлива и обичана!!!

bouquet

Как сме? Надявам се да не объркам пак и да пусна някой Сам *срамув*

Красе, няма какво да се срамуваш.... подсъзнанието ти дава знаци... издаде се. Правиш се само на робиня ти, ама си Уинчестърка Simple Smile

Шегата настрана, нямаме нищо против да ни пускаш Сам, просто ме хвърли в истински смут

Пише Роберто, гледам аз Сам, зверила съм се пет минути, мислех, че имам халюцинации вече Simple Smile

Joy Joy Joy Joy

# 43
  • София, България
Geia, мила моя съотборничке  Hug

Честит рожден ден!!!

и наздраве със стил!!!!

А виждаш ли го басеина отзад? Ако малко разширим обхвата , ще се покаже, кавалерът ти  bowuu Heart Eyes

малко по-късно:

Бъди много щастлива и обичана!   Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 44
  • София, България
И нека отделно да забием муцуни в кафетата!  hahaha

Първото е малко по-специално , с така станалите емблематични вече понички  Mr. Green

и останалото количество:

Общи условия

Активация на акаунт