Тwilight/Здрач- тема 65 - Love is all around ♥

• 37 721
  • 730
  •   1
Отговори
# 720
Е сега, за случая и ролята няма как да ухае на цветя и рози  Joy  Ако изобщо го е казала, де. Аз преди малко пък четах в един "жълтур" (чак да не вярваш, че знаят кой е Робърт)  изказване на Роб за високия професионализъм на Рийз - издържала стоически, без да й мигне окото и да й окапе носът, 45 -секундна концентрирана пр...я, когато й се наложило да се надвеси над задните части на Тай   Joy   Нашият човек е добронамерен, а тя змията ....  Joy  Абе нали видяхте отново в снощаната серия на "Столичани в повече"  как се развиват новините и се раздипля инфото  Mr. Green

# 721
Люси, всъщност това е истинска история от 'живия живот'  Joy Роб го разказа и при Лено... и по МТВ... чудя се дали Рийз не го е убила в ума си 4324 пъти вече  Joy

# 722
Яяяя, жълтият парцал ми се издигна в очите  Grinning  Е, тогава Рийз би следвало наистина да го е казала онова за личната хигиена, забила му е пилата за нокти направо в 10-сятката  Mr. Green

# 723
Е сега, за случая и ролята няма как да ухае на цветя и рози  Joy  Ако изобщо го е казала, де. Аз преди малко пък четах в един "жълтур" (чак да не вярваш, че знаят кой е Робърт)  изказване на Роб за високия професионализъм на Рийз - издържала стоически, без да й мигне окото и да й окапе носът, 45 -секундна концентрирана пр...я, когато й се наложило да се надвеси над задните части на Тай   Joy   Нашият човек е добронамерен, а тя змията ....  Joy  Абе нали видяхте отново в снощаната серия на "Столичани в повече"  как се развиват новините и се раздипля инфото  Mr. Green
Люси, всъщност това е истинска история от 'живия живот'  Joy Роб го разказа и при Лено... и по МТВ... чудя се дали Рийз не го е убила в ума си 4324 пъти вече  Joy
Яяяя, жълтият парцал ми се издигна в очите  Grinning  Е, тогава Рийз би следвало наистина да го е казала онова за личната хигиена, забила му е пилата за нокти направо в 10-сятката  Mr. Green[/size]
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ние пък се чудехме, защо аджеба Роб все още е ерген, а Рийз се омъжи по празниците
 hahaha

# 724
 ooooh! Нямам фейс,харесах страницата от на приятеля ми фейса,обаче не мога да разбера как се харесват мненията  Embarassed
Иначе ви видях всичките  Flutter
По подод мърлявоста  Mr. Green

Mr. Green

# 725
Аз нямам нииищичко против мръсен Роб, особено от сета на Водата  Heart Eyes Рийз можеше да е по-оригинална Mr. Green Шегата на страна, ето какво казва в последното си интервю.

Мадър, трябва да харесаш страницата и после коментарите  Peace

# 726
Харесала съм я,пак не иска  Rolling Eyes

Една снимчица да не ми съвсем празен поста  Simple Smile

едит:Ето тук ако искате да ударите едно рамо на Здрач,да видим кое се гледа повече  Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 16:28 от Mother 0f All

# 727
Цве, я предай какво казва, че не мога, баби, да чуя  Mr. Green

# 728
Жании  Hug Рийз казва, че Роб е фантастичен във филма, че много е бил в роля. А Роб, от своя страна казва, че дори и нищо да не се било получило от филма ще е играл с Роузи/Тай 3 месеца на снимачната площадка  Heart Eyes

Мадър, един глас от мен ъфкорс  Peace

п.с. Отивам да правя новата тема  Mr. Green

# 729
Цве, я предай какво казва, че не мога, баби, да чуя  Mr. Green

Joy Joy Joy   Жани, сетих се за "Бабооо, защо са ти такива големи очите?   Shocked   А зъбите?"  Wink   

Мятам се да гласувам  Grinning

# 730

Общи условия

Активация на акаунт