Тwilight/Здрач- тема 65 - Love is all around ♥

• 37 724
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
Аз сега се сетих периодично да ви подосаждам да гледате сериала  нашия си Питър и Руби от РМ  Heart Eyes
Преди ден започна новия сезон, трети Mr. Green

# 706
тези дни лошите новини нямат край

Пак изпадам в потрес от нечий болен мозък!
Затова ли беше всичкото това мълчание около БА? Ще опропастят не само филма, но и Жорж ДюРоа!
Ако искам да гледам прелест и доброта, ще си въртя Здрач!
Аз искам да видя точно противоположен Роб в този филм! Искам гаден и лош Роб!
После ако всички плюят по БА, кой ще е виновникът???

# 707
Здравейте,наминавам само да ви пусна няколко колажчета,може да сте ги виждали,но не пречи пак да ги видите  Mr. Green Не съм гледала още The haunted airman  Embarassed

# 708
Добро утро  Hug  Бързам и няма кафе, но някоя добра душа ще сипе след мен  Grinning   Хубав слънчев ден на всички ви желая  Hug  За БМ някак не се взривих така, както за Водата. Там си личеше, че има нещо затъмнено.

Маме, колажите си ги бива.

За име на новата тема съм пас - вас по ви бива в това. Но давайте без анкета. Или да вземем да преброим някак колко човека четат темата? Едно голо и просто женско любопитство ме гъделичка  Joy

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 11:27 от lili0909

# 709
  • София
Това за добрия Едуард и връзката с редакцията на Бел Ами не ми стана ясна ама никак.
Защо изобщо нещата се сравняват... Здрач е едно, а Бел Ами съвсем друго.
Пак ще направят безумна екранизация по любима книга (която признавам си съм чела преди 10 години и може би трябва да препрочета).

# 710
Явно аз съм добрата душа  ooooh! Joy, защото идвам с кафето  Grinning

Люс,  bouquet страхотна идея да се преброим в анкета, на мен ми допада, даже много, аз често засичам четящи горе на балкончето, които не се престрашават да пуснат едно редче тук.

Ето това е нещо, Роб де, който мога да съзерцавам с часове  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Успешен и слънчев ден от мен.

П.П. Без коментар!

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 09:39 от danir

# 711
Добро утроо  Hug
Диди, мерсаж за кафенцето Hug

Момичета, моля ви помогнете ни да изискаме отговор от Фокс и Александра защо са ни преместили премиерната дата за Водата....
 Целта - от Александра да ни върнат датата на Водата или поне да сложат по-ранна от юли. Моля ви, помогнете ни като харесата тази страница http://www.facebook.com/pages/We-want-Water-for-elephants-for-Bu … l/151477498247838 и харесате/коментирате (на английски) тази публикация http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150123438683285&set … 48965&theater Благодаря ви! Hug
Мисле може да се съберат много гласове!

А като говорим за Водата... Рийз и Роб зад кадър във ‘Вода за слонове’ и

Entertainment Tonight teases new WFE interview + NEW BTS footage

# 712
  • Враца
Момичета, моля ви помогнете ни да изискаме отговор от Фокс и Александра защо са ни преместили премиерната дата за Водата....
 Целта - от Александра да ни върнат датата на Водата или поне да сложат по-ранна от юли. Моля ви, помогнете ни като харесата тази страница http://www.facebook.com/pages/We-want-Water-for-elephants-for-Bu … l/151477498247838 и харесате/коментирате (на английски) тази публикация http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150123438683285&set … 48965&theater Благодаря ви! Hug
Мисле може да се съберат много гласове!
80 човека харесват страницата, 42 харесват коментара.
С това безразличие и юли ни е ранна дата.
И добро утро

# 713
Затова пускам и тук това, надявам се повече хора да коментират и да оборят мнението, че заслужаваме толкова късна премиера Thinking

# 714
Аз ще споделя We want 'Water for elephants' for Bulgaria in April" на моята стена, ще помоля моите приятели и те да помогнат, споделете и вие!

# 715
Как сте, момичета, наспахте ли се?

Все повече се убеждавам, че американското кино или няма бъдеще или ще продава един и същи продукт на едни и същи промити мозъци. Естествено е, че ще има различни роли. Или всички да си сложим розовите очила, да вземем по един пакет бонбони и да си свиркаме, защото около нас има само красиво и добро.  Crazy ooooh! ooooh!
Не знам, аз дори не мога логично да коментирам доводите на екипа на БА.

За водата, все се ядосвам на нашето безразличие, но то не е само по отношение на филма. Вдигат ни цените - еми, вдигат ги; лъжат ни за нещо - еми, лъжат ни; сменят ни датата на филма, еми, сменят я. И толкова. Тук има някакъв полъх на промяна в нашата темичка, но като цяло сме много дебелокож народ.
Wa_wa, подкрепям те, макар че за мен е кауза пердута, на никого нему пука за нас отвъд океана, и без това си знаят, че ще си го теглим по торентите така или иначе  Confused

# 716
  • Враца
Погледнато реално на фона на всички останали проблеми, това в случая е супер маловажно.
Според мен подкрепянето на идеята изисква от никакви до минимални усилия, но това, което виждаме още веднъж доказва характерните черти на българите.

# 717
Да де, именно.  Peace

# 718
Как да не му се догледа на човек като види това.... ♥ ♥ ♥

а това помните ли  Mr. Green

# 719
Ох, днес съм голям спамър, но не мога да не ви пусна тази "новина"  hahaha hahaha hahaha
  http://magicfm.bg/n/view/6965   ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт