Тwilight/Здрач- тема 65 - Love is all around ♥

• 37 732
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
       Сърдечни пожелания за здраве и радост на дечицата и щастливите им  майки  Hug

Делфина, сподели после как сте  завършили урока  Grinning  Ние тук не успяхме да образоваме успешно Мамчето  Grinning

Усещам се в лека предстартова треска  bowuu 

# 676
Ааа Лили не не,филма не харесах ама Робърт ДА  Heart Eyes Grinning Тази вечер смятам да гледам за авиатора-най-после и ще докладвам  Simple Smile

Честити рожденнички на всички мами   bouquet Simple Smile

# 677
  • София
Tanzen, да ти е жив и здрав рожденника! Много радост с него и много още щастливи и емблематични години! Wink Hug Heart Eyes

# 678
maminkavania, tanzen, да са ви живи и здрави дечицата (и вие покрай тях! Hug

И сега, за да спите спокойно, вижте каква охрана съм ви осигурила:

Вампир, милиц.. опа.. полицай, вампир...  Mr. Green

# 679
  • София
Честит празник на мамите и техните дечица! да пораснат едни много голееееми и умни!
Да получат мнооооого подаръци!!!

Gift

# 680
  • София
Подозирам, че тая сутрин някои имат нужда от големи дози кафе и стабилна закуска. Wink  Hug Хубав ден на всички - пак ни настигна Форкското временце... Wear Umbrella

# 681
Добро утро!
Ванче   bouquet
Закуската и кафето са придружени с такава стилна обстановка, че чак да ти е жал да  ги докоснеш  Simple Smile
аз като видна вампирка  bowuu съм се надръндила още по тъмно и кипя ли, кипя от енерджи Joy

мафиозио-мастърски-Робси поздрав от мен  Hug

Момичета, снощи си изкарах превъзходно във вашата компания  Hug Hug Hug, както винаги разбира се  Grinning
Цве  Hug мисията беше ли успешна Joy
Аля, страхотна снимка си постнала, среда-ляво  Heart Eyes  Wink

П.П. поради факта, че промениха премиерната дата на Водата, пък това нали ни беше предложението за новата тема, давайте сега нови идеи 

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 11:10 от danir

# 682
Благодаря за кафето  Hug  И аз съм още, както се казва, снощна  Grinning  В смисъл, че ме държи чудесното настроение. Как не живеехме всички по-близичко! Мъжът ми каза, че щели сме да си омръзнем  Simple Smile  Какво ли разбира пък той от тези неща  Joy

# 683
  • София
Мъжът ми каза, че щели сме да си омръзнем  Simple Smile  Какво ли разбира пък той от тези неща  Joy
Това ми напомни снощния разговор с моя мъж. Върло уморен, заспива и ми се гушва с виновното:"Извинявай, миличко, че не ти обръщам внимание и така заспивам...сигурно искаш да си поговорим, да те излушам, пък аз не мога да си държа очите отворени..." Пък на мен устата ми се разтяга в блажена усмивка и му прошепвам на ушето:''Не се притеснявай, миличко, нямаш си и на идея колко много жени на планетата са готови да ми обръщат внимание и да ме изслушват." Mr. Green Дружен смях - той заспа моментално, аз заспах, четейки "Здрач". Wink

# 684
Здравейте, момичета, наздрачувахте ли се снощи, а?

Благодаря на всички за поздравленията и пожеланията, много ме трогнахте.

Ванче, сега като разказваш се сетих какво си говорихме снощи с мъжа ми по повод една моя снимка във фейса - понеже се чудя дали да си променя прическата и я подложих на критично гласуване, та мъжът ми пита има ли коментари и после каза: "Аз не мога да разбера кой седи по цял ден да коментира баш твоите снимки" Simple Smile Какво да го правиш, от старото поколение е Simple Smile  Mr. Green

Тези образи за "Водата" много ме ядосаха бе, никакъв отговор от тяхна страна, може ли такова нещо???  Crossing Arms

# 685
  • Враца
Тези образи за "Водата" много ме ядосаха бе, никакъв отговор от тяхна страна, може ли такова нещо???  Crossing Arms
Всъщност отговориха преди малко - датата е сменена официално на 01.07.2011
Цитат
Alexandra Films Премиерната дата за България на филма по решение на 20th Century Fox e 01 юли 2011. Промените в датите касаят и други територии с малък пазарен потенциал.

Защо продължавам да се учудвам, че в България нещата са обратно на логиката?  ooooh! Tired

# 686
  • София
Промените в датите касаят и други територии с малък пазарен потенциал.

Така е то...малки ми пазарни потенциалчета - не сте достойни като големите пазарни потенциали да гледате филма през април!
Разбира се, до юли ще сте го намерили по торентите, ще сте научили репликите наизуст, ще сте си купили дори ДВД-то сигурно по интернет и ... ето тук идва хубавото - ще седнете в някое лятно кино по морето да си гледате на голям екран, да си ближете сладоледа и ако имате късмет да не ви изпохапят комарите ще ви се получи едно много романтично лятно преживяване! hahaha hahaha

Отивам сега в чест на "Водата" да пия една студена вода. Wink

# 687
Здравейтеее  Hug

Жани, с голямо закъснение, да си е жив и здрав малкият разбойник  Hug   bouquet  Heart Eyes

Диди, каква мисия, душа  newsm78
Иначе манипът е велиииккк... Мафиозо или Фифти.....  *въздъх*

За 'Водата' нямам думи!!!! Имам чувство, че от Александра чакат да излезне блу рей на филма и да не дават пари за лентата преди това   newsm61 box bash

Стеф е пуснала невероятни новини в блога, но не мога да не ви пусна това тук  Heart Eyes

Аз съм в процес на мислене на име на новата тема..... ама не ми се получава нещо Joy Какво ще зажете за нещо от рода на 'Couple of years after the first bite..."  Flutter

# 688
Промените в датите касаят и други територии с малък пазарен потенциал.

, ще сте си купили дори ДВД-то сигурно по интернет и ... -)
то дори и блу рей-я ще е излязъл най-вероятно. Лошото е, че целия свят ще го  гледал и ще го коментира и тн, а ние ще седим като "кълвани пилци" и ще се спойлираме. После защо хората не ходели на кино и пиратсвото ограбвало. То хубаво ограбва, ами ние потребителите по-малко ограбени ли сме? Не може само от нас да грабят, то става омагьосан кръг, както с повечето неща в Абсурдистан. То може би трябва да се радваме, че въобще ще ни го пуснат, че нали сме държава от 3тия свят, и с тоз пазарен потенциал...да вземем да си теглим ножа накрая ли?  #Cussing out *избесняв*
Сори момичета, че влизам така нападателно ама ми писна от глупавите извинения на Александра. Като сме пазар с малък потенциал, как всички другите блогбъстъри са с премиерните си дати, само Водата не е? Няма логика, просто нещо са огелпили /предпочели да платят 70 % по малко за филма/ от Александра и затова така се получава. А те феновете ще си чакат, тях какво ги интересува.  #2gunfire
ПП- Цве едновременно сме писали за едно и също нещо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 689
Той е не просто красавец, но и отличен актьор“, възхищава се 40-годишната актриса. „На снимките той е невероятно събран. Очевидно е, че е изключително красив, но освен това е мил и чувствителен. Много добър актьор. Той е обаятелен и стилен, като кинозвезда от минали времена…“ казала Ума Търман  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes     Сърцето ми на фенка от територия с малък пазарен потенциал ще се пръсне от гордост и лИбов  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт