Тwilight/Здрач- тема 65 - Love is all around ♥

• 37 736
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Всички задължително да избягат от вкъщи в понеделник, толкоз сте ми залипсвали... Искам на живо!!!!

Лейди, супер ти се получава Simple Smile)))
Ваня, и аз ще купувам Бравото, мали как ме е срам от РЕп-аджийките  хахах, жалко че няма къде да лепна Роберто

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 22:37 от Красе

# 661
  • София

Ваня, и аз ще купувам Бравото, мали как ме е срам от РЕп-аджийките  хахах, жалко че няма къде да лепна Роберто

Joy Joy Joy Ще му намерим място на Роберто...може да си менкаме лепенки и други джуджурийки...лъскавки нещица, като в първи клас... hahaha
Аз съм очарована...т'ва хлапе  ми съсипа спокойния живот...Мерси за всички линкове Hug Hug - може още тая вечер да си причиня още един Роб!  Crazy
Току-що изгледах "Лятната къща", целият филм, де...супер ме впечатли...струва си да се гледа. Peace
Даже не вярвах, че ще ми се догледа "Little ashes" отново....заради някои сцени и за да си порева пак за Федерико. Crazy Внимавайте за какво си говорите, ей...Лаптопа ми пак стана тесен от Робовски работи...и пак няма да се спи Crazy...adrenalin rush...лесно им е на вампирите да му се не знай! Mr. Green Twisted Evil

# 662
(цък за по-големи)  Да си припомним златното време на Здрач  с едни много любими снимки. Първата е от училищната закусвалня, от вратата на която започна робията  Joy

И за лека нощ един съботно развеселен Роберто  Grinning  

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 00:22 от lili0909

# 663
  • Варна
Пожелавам ви лека нощ с тази красота... I'm addicted to you... le sigh

# 664
  • София
Уффф, това РОБията е голямо робство....
Авиаторчето ей сега го изгледах. Не е лошо филмче, края ми се видя тъп, нещо може да не съм схванала от цялостната идея, ама карай...
Важното е, че изобилства с кадри, дето може да си ги стопираш на пауза и  да се отнесеш далече, далече в бездната на тия негови очи....или да си затвориш своите очи и да му слушаш само гласа без да му съчувстваш за усилията да докарва хамериканско звучене...въобще едно изобилие от гледки и звуци....и някак е много себе си, колкото и странно да ми е... Thinking
Та, гледам аз и си мисля: "На това лице не трябваше да му турят толкоз грим в "Здрач", трябваше му само хубава светлина...но какво ли разбирам аз, старата жена. Mr. Green
Лека нощ, лека нощ....

Добро утро, добър ден Hug...уж спах, но явно мозъка ми е бил буден и мислил, мислил...Сега разбрах повечето неща, които Робърт е споделял по интервютата, сега разбрах отношението му към "Здрач", сега проумях много неща, виждайки какви филми е правил преди това....Разбрах го и още повече го харесах...Образът на Едуард ме накара да се интересувам от него и да го харесвам, НО образът на този летец ме зароби тотално и дълбоко, опровергавайки ми мнението ми за много неща, свързани с личността му. Нали сте чували приказката "дава всичко от себе си" - мисля, че в този филм, когато е млад, когато е искал да се справи добре не само е изиграл образа, но и прозира някак много от самия него - свобода в изразяването, която няма как да се случи в "Здрач'', особено в последните два филма от сагата...Както и да е, пак се отнесох, ама пак ми прелива...иначе не съм толкова досадна на живо. Blush

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 11:10 от maminkavania

# 665
Уффф, това РОБията е голямо робство....
Авиаторчето ей сега го изгледах. Не е лошо филмче, края ми се видя тъп, нещо може да не съм схванала от цялостната идея, ама карай...
Важното е, че изобилства с кадри, дето може да си ги стопираш на пауза и  да се отнесеш далече, далече в бездната на тия негови очи....или да си затвориш своите очи и да му слушаш само гласа без да му съчувстваш за усилията да докарва хамериканско звучене...въобще едно изобилие от гледки и звуци....и някак е много себе си, колкото и странно да ми е... Thinking
Та, гледам аз и си мисля: "На това лице не трябваше да му турят толкоз грим в "Здрач", трябваше му само хубава светлина...но какво ли разбирам аз, старата жена. Mr. Green
Лека нощ, лека нощ....

Добро утро, добър ден Hug...уж спах, но явно мозъка ми е бил буден и мислил, мислил...Сега разбрах повечето неща, които Робърт е споделял по интервютата, сега разбрах отношението му към "Здрач", сега проумях много неща, виждайки какви филми е правил преди това....Разбрах го и още повече го харесах...Образът на Едуард ме накара да се интересувам от него и да го харесвам, НО образът на този летец ме зароби тотално и дълбоко, опровергавайки ми мнението ми за много неща, свързани с личността му. Нали сте чували приказката "дава всичко от себе си" - мисля, че в този филм, когато е млад, когато е искал да се справи добре не само е изиграл образа, но и прозира някак много от самия него - свобода в изразяването, която няма как да се случи в "Здрач'', особено в последните два филма от сагата...Както и да е, пак се отнесох, ама пак ми прелива...иначе не съм толкова досадна на живо. Blush
[/size]

Нали, нали Grinning
 аз  набарах  хъса на Роб да се усъвършенства като актьор след онова негово провокативно интервю за Детайлис, по назад в темите точно тогава писах, че той няма намерение да се отъждествява с Едуард, да си остане в историята като вампира вегетарианец, толкова му се играе на момчето, и нямаше как да не е така, иначе щеше да си остане в родна Англия и да си дрънка на китара в някой пъб.
Едуард ролята е само тръмплин за него, все от някъде трябва да се тръгне.

Хайде, не остана, "-"1!
Хи хи хи , много ли съм досадна с това обратно броене, е, то вече почти свърши, така, че вече няма значение.

# 666
  • в сърцето на един мъж...
Ох, аз си признавам, че съм доволна от новата дата за Водата Embarassed По това време вече ще съм си в България и ще го гледам на кино Grinning

# 667
Е, поне един доволен човек  Simple Smile

Отворила съм торбата с гифовете  Grinning

Гледах Червената шапчица и останах приказно доволна. Дайте знак кога ще коментираме.

# 668
Появявам се по вампирско време хихи (а новото време хич не ми харесва... един час сън по-малко...)

Ванче, ама е красив Летецът, а  Heart Eyes Много луд го играе, но какво пък, прекрасно се е справил!

Люс, гифчето ми е от любимо интервю! Падаше голямо флиртаджийство като си обесняваше за старата кола  Joy hahaha

Поздравявам ви с това за лека нощ... и си пускам Райлис  Hug

# 669
  • София
Девойки, нахлувам пак само да сЪ пУфаля и да почерпя, че на този ден преди 11 години щъркела ми донесе едно синеокичко и вироглавичко момченце. Wink

# 670
Ванче, весел празник много да те радва синеочко  Hug

Момичетааа, хайде не остана Mr. Green

# 671
  • Costa Rica
Здравейте!

Днес ще гледаме Литъл Ашес с едни осмокласници - представям си реакцията. Ще ги образовам относно живота Mr. Green

# 672
Да почерпя и аз със закъснение за моето малко голямо рошаво и палаво момче, което в петък стана на цели 3 години!!! 2008-ма е толкова емблематична за мен  Mr. Green Heart Eyes

Ванче, честит ти роженик и на теб.

Така, казвайте сега гласувахте ли за MTV наградите? Мислите ли,ч е нашите хора пак ще вземат приза за целуФката?

За Водата - ами писах им и аз на стената,не че има смисъл де - като си пееш Пенке....

# 673
Честито на всички мами с рожденици!!!

Аз се сетих за нещо старо. Понеже до скоро така ми звънеше телефона, да ви го напомня и на вас.

# 674
Привет, привет,
как е настроението в понеделник, мъчи ли ви промяната в часовото време
ако е така, препоръчвам кафенце

хм, нещо ми се вижда доста посно да се разминете само с кафе, та поради това малко прелест за всички тиймове

цъкайтееееее, днес съм доста ларж Wink, надявам се, че ви харесва "гарнитурата" за кафето Grinning Grinning Grinning

Честити рождени дни на малките ви съкровища празнуващи мами!!!  Hug Hug  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт