Тwilight/Здрач- тема 65 - Love is all around ♥

• 37 738
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Eто The Summer House

Една от петте любовни истории във филма Love and Distrust. Няма субтитри, което поне за мен е от значение! Уви!  Sad

# 646
ladi Koup Мерси  Simple Smile Гледам и Джеймс Франко там  Grinning Значи Лятната къща е една от историите в този филм така ли ??

# 647
  • Варна
Ми, да ти е живо и здраво детенце!!!
Девойки, стягам багажа вече, след малко почвам да се боядисвам  Mr. Green
И нали помните поне по една свободна всеки ден да се шматкаме след курса  Joy Joy
Ади, вече изкуфях от очакване

# 648
  • Бургас
Mother 0f All филмът е сбор от 5 късометражни филама-нашият -Лятна къща е около 12 минутки, а Роб се появява за още по малко  Cry , но Роб си е Роб! Пък макар и  кратко, явяването е горещо!  Heart Eyes

# 649
# 650
  • Враца
Не убивайте вестоносеца моля
Александра са отговорили на запитване във ФБ за датата за излизане на Water For Elephants:
Цитат
Вероятно ще бъде на 01 юли

Разбирам да бяха 10-15 дни, а това са си 2 месеца по-късно.  Rolling Eyes
ето и адресът на страницата им -> ФБ

# 651
Е, не, Ва Ва, направо ни закопа  Cry  Тъкмо сутринта видях новата сесия от Водата и колко е прекрасен героят ни, дори и в кариран костюм, чак да не повярваш, и си викам айдеее не остана и сега *помрък*  и *подсмърк*.  Може би да го гледаме на пират някак си по-скоро Mr. Green  Щото не отговарям за себе си, ако филмът е на ръка разстояние, докато чакам за голям екран.

Рийз какви погледи хвърля на снимките  Mr. Green Леле, черен костюм, класика  Heart Eyes  Раздърпана фанелка, тиранти, поглед, класика на класиката  Heart Eyes Heart Eyes

Лейди ви е отговорила за Лятна къща, и аз го имам без субс.  Маме, не си причинявай Хари Потър, там материята е за хард робини  Joy Освен, ако не си Потър маниак Grinning  Аз съм и това на всичкото отгоре и ако ти кажа и на колко години съм, сигурно няма да искаш да имаш нищо общо с мен  Joy  Както и да е. А филмът за Авиатора си е бая психарски, та не знам какво да ти кажа. Но ти си кораво момиче, ако искаш се пробвай. Аз си признавам, че имам много скриинкапс и гифове оттам, но не съм го гледала.

Имаше и изрязани сцени с участие на Роб и Рийз в Панаир на суетата, както и участие на Роб в Пръстена на Нибелунгите. Май изчерпахме Робографията  Grinning

И да поздравя Цвети с новия й клип   bouquet  bouquet  bouquet  Продължавай, агентче, получават ти се нащата :*

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 18:12 от lili0909

# 652
Не убивайте вестоносеца моля
Александра са отговорили на запитване във ФБ за датата за излизане на Water For Elephants:
Цитат
Вероятно ще бъде на 01 юли

Разбирам да бяха 10-15 дни, а това са си 2 месеца по-късно.  Rolling Eyes
ето и адресът на страницата им -> ФБ

1 юли?!!!!!!!!!!!!!!  Shocked Shocked Shocked

# 653
Кофти,това за Водата,тамън се нагласих да ходя на кино  Close

Лили Харито съм го гледала всички части,ама не си спомням Роб  Embarassed Е че какво значение имат годините ти сама каза за вкуса и цвета  Simple Smile дан ти пука   Grinning По принцип си падам по психарски филми него първи ще го гледам  Simple Smile

# 654
  • Бургас
Да се вметна за Авиатора! АЗ като абсолютно вманиачена Робиня, без грам английски в главата го изгледах (без субтитри) в самата зора на заздрачаването, когато беше голямото чакане за Салвадор Дали! Доста подтискащ и мрачен филм, но аз такива харесвам по принцип! Ролята не е от най-лесните за млад актьор, като се има пред вид че е в инвалидна количка, ужас... Роб се справя!

За Водата! Confused Cry Sad  Как се чака! През април си беше животоспасяваща глътка!

# 655
Новината за промяната на премиерната дата в БГ на Водата ми дойде като леден душ Twisted Evil
Да беше седмица, две, най-много три, а то цели месеци  Cry
Александра филмс сега защо така толкова късно?, дали пък не са си дали сметка, че няма да има интерес към филма и няма да има достатйчно "зън", "зън" в касичката???
Дааа, очертава се яко чакане.
В интерес на истината обаче, заради обзелата ме еуфория, въобще не отчетох, че международната премиера е преди нашата.

Люс, ти като казваш за пиратстване имаш предвид някой торент нали?
Аз не знам от сега как ще постъпя, сигурно няма да се сдържа  и ще "дръпна", но като се уталожат страстите ще видя какво и как.
Милото ни Цве  Hug

Лейди, мерси за линка за Лятна къща   bouquet

Красееее, и ти ли с боя, ей че ще сте Убавиии, аз само с пострижка се разминах.
Иииии, днес забравих да броя беее ooooh!, що не ме подсещате бее
 Joy
За протокола "-"2!

Цве,   bouquet за клипчето!

"ВЪХ" "ТУП" "ПРИРИТ "УМИРГ   --------------

ДЕСЕН ПРОФИЛ, КВАДРАТНА ЧЕЛЮСТ! Heart Eyes Heart Eyes

Поздрав за любимите ми  Робстен агентки!!

# 656
  • Бургас
Тези дни , четейки интервютата на Роб за снимки на сватбата, за бременността "й отива", рейтинг 13 !? Мисли си за семейство с две или три деца, някога... И стигнах до това:

# 657
  • София
По повод новината за новата дата (дати???) за Водата - думи нямам Shocked...и аз се бях наточила за април...Роб, Рийс и слончето щяха да са ми подаръка за юбилейчето, тц, тц...щях да муам школадови бонбони в кино салона  Laughing Laughing Абе, здраве да е....въпреки, че други думи са ми на устата... Даже викнах на мъжа:"М***а му, давай да емигрираме Joy! ПиснА ми да съм девета дупка на кавала и все да чакам, чакам, чакам..........
Тъй, дишам дълбоко и...си купувам априлския брой на "Браво"! Mr. Green Ще си лепна главицата на Роберто....някъде...даже и свръхестествените братя ще ги има...така де, да не съм съвсем капО и с малко вдетиняване да потушавам депресивните мисли, дето ми идват по повод ЕГН-то... Whistling

Красе, лек  път!  Hug...В понеделник съм замислила бягство от къщи само и само да ви видя на живо... Wink

За какъв Авиатор говорите? Искам да го гледам, давайте насам.

Аз не само, че  си причиних Хари Потър, заради Роб, ами и фенка станах, особено на книгите. Wink И Нибелунгите ги изгледах, заради Робърт - там е много сладък блондин с мъхеста брадица Laughing.

# 658
Ванче, ето го филма за Авиатора http://www.imdb.com/title/tt0810892/   Браво-то може и да си го взема, има като за нас нещица  Mr. Green  Хайде до среща в понеделник  Hug

Лейди, колажът много красив. Щеше ми се да е по-голям размер  Simple Smile

Диди, имах предвид да споделяме филма с другарчета, които са го гледали преди нас   Grinning  Не съм се изразила точно  Simple Smile

# 659
Сега научих за Водата....  newsm45

Радвам се, че ви е харесал клипът момичета  Hug

Ванче, ето го филма с летеца, предупреждавам, че е много смахнат, но Роб там е престъпно красив.... http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=236726&hit=1 ( Люс ме изпревари  Hug)

Отивам да се утешавам сега с Роб...

Общи условия

Активация на акаунт