Тwilight/Здрач- тема 65 - Love is all around ♥

• 37 769
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Мирка, да ти е живо и здраво момиченцето  newsm67   Tada

Ваня 1, къде изчезна ти  Hug 

Тук съм зорко ви следя и чакам Водата... с голяяяямо нетърпение вече Simple Smile
За съжаление темати са много и не мога да смогна да съм постоянно активна навсякъде!

Още не мога да се престраша да го гледам   Rolling Eyes точно съм набрала скорост с Запомни ме,а като ги гледам тея мустачки..незнам,незнам.Ще го дръпна тая вечер и ще гледам без бойфренда,че ще каже:"Стига ма,пак ли тоз"  Confused  Laughing

Гледай, гледай! Това е най - доброто актьорско превъплащение на Роб до сега. Визията, поведение, излъчване - коренно различни от Здрач и Не ме забравяй.

# 631
Joy  Мустаците са към края на филма, споко

То в началото има един стайлиг... велик!!  Mr. Green

# 632
Цвети, за прическата ли намекваш  newsm78  Или за ръкавките  Joy  Без шега, много ми се пригледа  Heart Eyes  А относно името на темата - Крейзи в очакване на Водата и на Слоновете  Joy   нещо в този дух предлагам. А не може ли без анкета? Не ми идва свежа идея  Rolling Eyes

# 633
Joy  Мустаците са към края на филма, споко

То в началото има един стайлиг... велик!!  Mr. Green

Ама "лудия" му период в съчетание с мустачките изби рибата Joy

Олеле, сетих се Мона и Пепи като разказваха как бабите в киносалона изпоприпадали като напреднало действието във филма Joy Joy

Цвети, за прическата ли намекваш  newsm78  Или за ръкавките  Joy 
[/b]
 Joy Joy Joy Joy  Да бе Люс, първо появяване, летящ старт и после как срамежливо надничаше от прозореца

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 23:08 от danir

# 634
Олеле, сетих се Мона и Пепи като разказваха как бабите в киносалона изпоприпадали като напреднало действието във филма Joy Joy

Ех, какви времена бяха  Grinning

За лека нощ така и така си говорим за прелестите Робертови  Grinning

Явно много ми се е припушило, щото на това налетях първо  Embarassed

# 635

Гледай, гледай! Това е най - доброто актьорско превъплащение на Роб до сега. Визията, поведение, излъчване - коренно различни от Здрач и Не ме забравяй.

Ще гледам да го приспя муцито само... Twisted Evil

Лили мене пък ме подсети да запаля  Wink

edit:Ей сега изгледах Little ashes,нещо са се объркали в Imdb писали Биографичен,драма,романтичен пък забравили комедия.Общо взето не ме очарова този филм,даже нямах търпение да свърши.Още като го видях Федерико как погледна Салвадор от прозореца когато пристигна ми стана ясно за ко става въпрос.Поне се посмях  Grinning А колкото до актьорските способности на Робърт мамка му добър е  Simple Smile то не бяха физиономии и стойки, абе чудо  Heart Eyes

А и Добро утро  Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 06:33 от Mother 0f All

# 636
Добро утро и хубав уикенд Hug

# 637
  • София
Добро утро! Закусчицааааааа?? Mr. Green

Моят човек Джаксън Ратбоун е номиниран в категорията "Best male breakout star" за ролята си в "The last Airbander" - цъкайте смело, не моля - изисквам! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Въобще не гледайте другите номинирани  Mr. Green да не вземете от лоялност към Робърт да пуснете глас за Том. Laughing

http://www.mtv.com/ontv/movieawards/2011/best-male-breakout-star/

# 638
Ах, Маймунката сладка тооой  Grinning  Закусчица предлага. Ванче, какъв Том, какви 5 лева  Grinning  Аз гласувах още онзи ден, почти съм сигурна, че за Джакс дадах гласа си в тази категория. Да взема да гласувам и от къщи  Grinning Тук изискваше ли се регистрация? Щото веднъж вече съм гласувала. Вече 3 години гласувам в какви ли не класации и може да ме пускат да гласувам ей така, а да съм регната от преди  Rolling Eyes  То ще си покаже. 

Дали все пак има снимка на Якоб, покачен върху слона?

Маме, сегаа, нали знаеш какво са казали хората за вкуса и  цвета  и т.н.   Grinning  Дано не си ни "благославяла" много по време на филма  Simple Smile  Чак пък комедия не ми се вижда да е, но е все пак филм за моменти от младостта на луд гений от миналия век. Мнооого луд! На времето колко се разправяхме дали Роб е изиграл просто Едуард с тъмна коса  Joy  Следим го Роб как се развива, да не би да се повтаря в образите и общо взето такива работи  Grinning 

# 639
Добро утро лейдис  Hug

да ви оплакна очичките за добро утро с нашия хубостник- всичките тук

Цвееее страхотно клипче си направила със страхотна музика, към английският сериал "Misfits"-Цък , както и ревю на сериала /аз лично ще го гледам със сигурност/ -  Цък-мрък

И на който му се гледа кендито Шайло, от Шапчицата, специален кенди пост в негова чест - цък-фрък

Пожелавам ви страхотен, усмихнат и слънчев ден!   bouquet

# 640
Здравайте момичета   Hug

Мирка, Честит празник на Габчето, на патерици.    bouquet

Новите снимки са супер, много хубави   Heart Eyes

Днес времето е страхотно, само за пикник. Хубав ден ви желая   Hug

# 641
Добър ви ден от мен!

WOOOWWWWW

Какво става, когато Роб стъпва по земята  Grinning

Катрин, благодаря за вкусотийките Hug

Мирка, цъках навсякъде подред  Hug

Хе хе хе нашия хубосник в каре го докарали  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesточно в духа на времето на Братя Бензини и чичо Ал.

Люс, възкачен Якоб върху Роузи  не съм срещала,  мисля, че тези могат и да компенсират в максимална степен
знаете как се вижда цялата прелест!

Ванче, ей сега отивам да подпра Джакс, ама се чудя как въобще ти дойде на ум, че можем да предпочетем Том пред Джакс, пък било то и от лоялност Joy

Маме, радвам се, че въпреки, че Little Аshes не ти е харесал като цяло, си оценила все пак актьорското превъплащение на  Роб в този филм.

# 642

Маме, сегаа, нали знаеш какво са казали хората за вкуса и  цвета  и т.н.   Grinning 

Змам,знам затова нищо лошо не съм си помислила  Simple Smile

Някакви други предложения??

# 643

Маме, сегаа, нали знаеш какво са казали хората за вкуса и  цвета  и т.н.   Grinning 

Змам,знам затова нищо лошо не съм си помислила  Simple Smile

Някакви други предложения??

The Haunted Airman, The Bad Mother's Handbook, How to Be е мисля все още без субове, The Summer House пък ако го намериш някъде свиркай, него и аз не съм го гледала, можеш и да прегледаш и Хари Потър и ордена на феникса - с млад и червенобузест Роб.
На слука Grinning

# 644
Мерси Диде  Hug,тоз Робърт ши ма умори с тез неговите прически  Crazy Лятната къща съм я търсила и преди,сега я търсих пак,но я няма  Close Не мога да повярвам че не са го качили някъде  Thinking ще ровя още пък да видим  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт