Тwilight/Здрач- тема 65 - Love is all around ♥

• 37 773
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • София

Вие как успявате да гледате всички тези филми, аз още съм на 1 сезон на "Дневниците на вампира" и тази седмица отметнах малко серии от Supernatural.

Трудно е, но не е непостижимо  Crazy
Пък някой момичета са много отдавна в занаята, та като стигнеш до момента да гледаш редовно всяка серия излизането всъщност на ден се очертават не повече от 1-2 епизода.

# 616
Здравейте момичета,
Мнооого снимки,много нещо.
Аз се зареждам с материали,че в понеделник най -вероятно ще влизам в болница и няма да имам възможност да ви чета всеки ден.Не да пиша(знаете си Embarassed),но съм от най-редовно четящите.
Даже миналата седмица като се прибрах вкъщи и отворих темата за да видя какво сте писали и пуснали,половинката изкоментира"Ех,откога не го беше виждала(Роб)".А аз съответно" Как откога,от вчера" Laughing
А той не се сеща,че в телефона съм качила всички части на "Здрач" + снимки на Роб. Whistling
Робиня съм си. bowuu
Единствено съжалявам,че няма да мога да изгледам новите филми,които излизат.Нямам избор,ще трябва да ги чакам по-торентите. Sad

# 617
Марчела, успех другата седмица

цък за по-голяма!

Извинявам се пак за глупавите въпроси "Кралицата робиня"???

Кралица Робиня Красе!
Както отбеляза Люс, останалите коя в повече, коя в по-малка степен поотпуснахме синджирите на робството.

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 16:03 от danir

# 618
Това е за аперитив:

думите са излишни, пък и само нецензурни ми идват в главата  Mr. Green

Момичета как сте? Днес Габчето ми има имен ден. Почерпете се, след аперитива:

# 619
Мирка  Hug
хайде и тук да те поздравя с празника на Габчето.
Да ти е здрава и щастлива малката калпазанка, много радост да ви носи!
Благодаря за почерпката,
аз само от аперитива вкусих, а вече съм пияна-заляна Laughing, но ще продължа от него да отпивам, пък да видим крайния резултат какъв ще да е:D

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 16:29 от danir

# 620
Ми, да ти е жива и здрава Габи  Hug

Аля, гардеробът ти е мнооооого в тон с времето  Mr. Green Аз си харесах ппоне 5 нещица  Whistling

Гледах снощи Шапчицата и мисля, че Катрин добре се е справила. В началото беше точно като Здрач  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета, хайде да измисляме вече име и анкета за новата тема Hug

# 621
Момичета, хайде да измисляме вече име и анкета за новата тема Hug[/b]

Прелетявам само да си кажа приказката, че тази вечер не знам кога ще се включа.
Нещо свързано с Водата???? , че тя е на дневен ред.
Пак отлитам, ако междуврменно се сетя още нещо веднага ще пиша.

# 622
  • София
За малката сладуранка Габи малко сладости!

Да е жива и здрава!
За майка й също има нещо сладко! Wink

Аз пак съм слънчасала Crazy Crazy... пролетното слънце навън е слаба работа в сравнение със "среднощното"... СС форевър!  Mr. Green

# 623
  • Бургас
Мирка, честито да е на Габи името! Здравичко и усмихнато да е  детето!

# 624
Както казва една форумка, откъде да ви почвам   Simple Smile

Марчела, стискаме палци, и то здраво. Успех и се надявам да се оправиш бързо  Hug  Аз от известно време се питам дали освен нас пишещите други влизат ли в темата. Може би има?

Мирка, малка кукла Габи да порастне голяма принцеса  Hug  Жива, здрава и все така шавлива  Simple Smile Мерси за почерпката, "аперитивът" какъв поглед е докарал Mr. Green  Ииии помните ли оня гиф с мръснишкия поглед на Роб след Кри в Токио? Аз го нямам със сигурност, иначе щях да го постна тутакси.

Ванче, и аз мисля така - СС форевъ  Peace  Направо си слънчасваш и си ходиш заслепен  Grinning

Ваня 1, къде изчезна ти  Hug 

Маме, разбра ли сега коя е най баш Робиня сред нас  Grinning  Е, ще я срещаме с почести и с кеф. Ние с Цвети сме делегация от провинцията  Joy  А тази силно синеоката снимка на Роберто е мммммммм ррррррррррр Имам я в 3 размера май  Mr. Green

Аля, от тая мода веднага си отвлачвам дънчиците, парфюмчето, ключодържателя, нещото за телефон. Да взема да спра, а  Grinning

# 625
Лиле панимайшнах най-сетне  Grinning Кралица Робиня Красе

Неска само Роберто ми се върти в главата  Crazy Тъй че ето ви вечерята-нападдд  Laughing

# 626
mar4ela, желая ти всичко при теб да е наред!  Hug

Mupka, да ти е жива и здрава принцесата!

# 627

Mаме, а такъв познаваш ли го Роберто?  Гледай Литъл Ашес, хубав е филмът! Оооо как пак ми се пригледа  Heart Eyes   Сещам се, че повечето изпаднахме под влиянието на артиста в ролята на Лорка, много е добър  Peace

# 628
Още не мога да се престраша да го гледам   Rolling Eyes точно съм набрала скорост с Запомни ме,а като ги гледам тея мустачки..незнам,незнам.Ще го дръпна тая вечер и ще гледам без бойфренда,че ще каже:"Стига ма,пак ли тоз"  Confused  Laughing

edit:Ау ей сега го видях на колко години е,че той ми бил батко  Mr. Green

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 22:12 от Mother 0f All

# 629
 Joy  Мустаците са към края на филма, споко

Общи условия

Активация на акаунт