Тренировки в домашни условия - Тема 13

• 37 386
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
И аз се сдухвам с килограмите напоследък-цял месец режим,тренировки 6 дни седмично,а те мърдат едвам,едвам ooooh! TiredКраката ми като диреци Shockedтвърди,мускулите ли тежат,кво ли!Ох трябва да се стягам ,че преди малко излапах половин баничка на детето ooooh!Защо хубавите работи стават бавно...
И аз едни мускулести баджаци бях направила със Синди Крауфорд, килата застопорени, а бицепсите- мъжа го беше страх да не ме ядоса  Mr. Green Всичко дето беше сланинка беше станало мускул и като спрях  фитнеса за две седмици пак си стана сланинки  Shocked
вчера и днес се отчитам с пилатес basics- не е много, но и с парцала тренирам вкъщи  newsm75

# 151
Melany, и аз много благодаря, дърпам ги   bouquet

# 152
  • Бургас
Активни до : Вторник 08.03.11.
Fire30 Class.avi
Линк за сваляне  http://dox.bg/files/dw?a=67c755ee2e

HIIT 25 Class.avi
Линк за сваляне  : http://dox.bg/files/dw?a=83f476ad58

HIIT 15 Class
Линк за сваляне  : http://dox.bg/files/dw?a=9585ae9fe6

HIIT-а е високо интензивна интервална тренировка. Тези които Мелани е качила също са хубави.

Звезди в очите one on one e разделено на 3-и части, горна, долна и корем. Всяка е по 20 мин., на всяка има загрявка, няколко минутно кардио в края и стречинг.Хубавото е, че могат да се правят и самостоятелно.

Допълвам, файл : HIIT 20.avi
Линк за сваляне  : http://dox.bg/files/dw?a=85d023dd1e

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 18:40 от vesyy

# 153
Привет и от мене!
Днес правих това на Дозис с лентата и част от Лало - Freeze! Видя ми се доста по-тежко от другото!
Линди, писах ти мейл , виж си!
Имам да готвя и трябва да почвам , а не ми се иска!

# 154
Ох, и аз се отказах от каланетиката, мноого ми е бавна. Иначе четох, че един час каланетика се равнява на много повече тренировки от аеробика или силови, та затова ми се искаше  Thinking

Благодаря на Веси,  сега свалям една от тези тренировки да ги пробвам.

Момичета, претоварвам ли се с 50м.- 1 час всеки ден без почивка ?  Обикновено интензивно кардио, аеробни тренировки и подобни. Искам да сваля килограми, и с тренировките ми се ще освен да се стегна, да размърдам метаболизма..

# 155
137 час каланетика.   bouquet

# 156
Девойки, ще кача една 20 минутна на Шалийн - стара  http://dox.bg/files/dw?a=9e8036982f активно е до 9 март!
Това е едно от нещата на Шалийн, което много ми помогна преди 4 гждини като започнах!

Благодаря на девойките са тези новите на Шалийн - свалих ги! Днес ще пробвам!

Имах изцепка със сладки - тъпа съм и се срамувам!

Лек и режимен ден!

# 157
евич, и аз съм тъпа  Laughing Като става въпрос за ядене...
Днес правих интервалите на Мишел.
Съставих си график за 4 седмици, до 20-ти март за тренировките, че много хаотично ги действам, така поне ще следвам някакъв план. Оставила съм си неделята за почивен ден, в другите дни предимно кардио, като 2-3 пъти имам силова тренировка и малко кардио след нея.

# 158
Ох, и аз се отказах от каланетиката, мноого ми е бавна. Иначе четох, че един час каланетика се равнява на много повече тренировки от аеробика или силови, та затова ми се искаше  Thinking

вчера започнах часа по каланетика и го зарязах, както писах, посредата, тъкмо бях направила упражненията за десен крак, така и не минах на ляв... е, не мога да повярвам, но днес имам мускулна само на десния крак на места, където не съм предполагала, че има мускули  Mr. Green не съм очаквала, честно... а на левия крак, до който въобще не стигнах, няма мускулна треска... така че вече абсолютно вярвам, че това, което си писала за един час каланетика е вярно... и ще взема да се напъна за няколко седмици... мисля да редувам с кардио на велото колкото и доколкото мога... пък да видим...

# 159
Добро утро!
към 7.30 -20мин интервално-на велото на гладно.Ще пътуваме ,та се напънах да стана рано Simple Smile
Момичета да питам нещо-пак за велото-коментирано е че някои показатели които се показват на дисплея като изгорени калории например,не е абсолютно вярно!и съм склонна да вярвам,за каллориите специално.на мен ми е по важно дали показва вярно пулса!? newsm78Как мислите?При мен на моменти е абсолютно хаотично Crazy,когато съм много задъхана,сърцето ми блъска,показва някакви ниски стойности,знам че показва малко със закъснение,също така,по някое време дланите ми така се запотяват и са толкова влажни ,че се чудя дали туй чудо,въобще мери нещо Rolling EyesПравя интервалното малко на магия-според субективните си усещания,но това с достигането на определн пулс,нещо не мога да го постигна.А на края пък ,в последните мкинути когато карах вече по-бавно,започна да ми показва едни високи стойности Crazy CrazyДа не би да не съм наред нещо със сърдечната система Shocked Thinking
Аз и затова сега свалям високоиннтензивното интервално,за което благодаря  bouquet Hug

# 160
Ray, хващам я и аз тогава каланетиката да видим, к'ви мацки ще станем, ей!  Mr. Green
Звезди в очите, и на моя тренажор така показва пулса малко хаотично, и аз забелязах, че като намаля темпото и пулса ми скача рязко. А моя мъж като го попитах, се учуди че не знам, и ми казва, естествено, че като забавиш ще ти скочи пулса  Shocked Не се сетих да реагирам да искам обяснение  Laughing
Аз интервално правя, като редувам няколко минути (колкото издържа) на бърза скорост, и после няколко - почивка на по-бавна.  А степените също ги сменям, като се пробвам на спринт да речем на 4та, после пък на 2, 1ва и така.

# 161
  • Torino,IT
Добро утро момичета,

Днес имам да тичам по задачи, но мисля да намеря половин час за бърн ит оффа на Шалийн който свалих вчера.
Евич мерси и на теб за програмата, както и на Веси, страхотни сте   bouquet
Вив, хубаво е че си си направила график и аз трябва да си направя ,че обикновено решавам сутрин какво да правя Peace
Каква мускулна имам ако знаете на прасците от вчерашното тичане с Нел ....едвам ходя.
Тази сутрин от леглото станах с крачки на робот Sunglasses

# 162
  • Sofia
И аз днес ще правя каланетика. Правя на Калан, вие коя правите?

# 163
  • София
Момичета, а някоя от вас пуши ли? Защото аз съм заклет пушач /по кутия на ден/ и си мисля, че ако не пушех сигурно щях да се задъхвам доста по-малко.

# 164
Здравейте момичета, чета Ви от много врее, но чак сега раших да пиша. Аз тренирам в дом.условия всеки ден без събота и неделиа. Първо по 1 час каланетика и други упражнения (клек, напад и т.н.) и 30-40 мин. степер. Пия и ел карнитин плюс хранителен режим, това продължава месец и половина и да Ви кажа честно разлика не виждам в себе си Sad

Хелга Относно пушенето, аз също пуша доста, но това не е проблем при мен з атренировките, само когато изкачвам стълбите и плува се задъхвам и уморявам повечко.

Общи условия

Активация на акаунт