Тренировки в домашни условия - Тема 13

• 37 389
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
И аз днес ще правя каланетика. Правя на Калан, вие коя правите?

точно на Калан, 10 years younger in 10 hours  Peace

# 166
Здравейте момичета,
В момента тегля slim in six и каланетиката от докса (линковете на първа страница).
Това ли е въпросната каланетика на Калан, която правите?

# 167
  • Бургас
Днес Били, това за корема и 40 мин. тичане с Нел.
За пулса на велото не съм наясно, за цигарите и аз пафкам и все от утре ги отказвам.
Каланетиката съм я пробвала, но ми е мноого бавна. Като ви чета, ще взема да се насиля да я правя.
gardje 137 часа  Party  възхищавам ти се!
Vasencetto май трябва поне 1 ден почивка, да не стане претрениране.
Вив браво за план-графика.  Peace
Добре дошли на новите   bouquet

# 168
Веси   bouquet   Евич   bouquet  мерси страхотно, тегля всичко  Hug

За цигарите, ами аз ги отказах преди година и нещо, след двадесетия ден си усетих, че съм много по-издръжлива на тренировките и по-малко се задъхвам.

Днес трябваше да почивам, но направих Кардио експреса, после нещо от Мишел.

# 169
Здравейте момичета,
Една седмица не мога да тренирам налага ми се да отсъствам от града, но спазвам диетата, движя се повече и когато мога надничам тук и ви чета.
Искам само да споделя от кой начин на трениране имам най-голям ефект - първо кардио и след това силовите. Треньорката ни също така ги води в залата, а наблюдавам, че и при тренировките на Нел и на Били Бланкс, след голямо тичане на място се започва работа за ръце и след това на земята нещо като каланетика. В тренировките на Мишел и други/които сега не мога да цитирам/ има редуване много тичане-силови, отново много тичане-силови, но така или иначе първо е тичането, т.е кардиото.
Липсват ми тренировките, да се върна благополучно другата седмица и ще си тренирам отново.
Приятни тренировки на всички   bouquet

# 170
  • Плевен
Записвам се да следя Simple Smile от скоро ще имам и кростренажор така,че активно у дома Simple Smile

# 171
  • Torino,IT
Да, и при мен ефект има първо кардио , после силови, като се изпотя хубаво от кардиото, после още на първото силово упражнение усещам че изразходвам пак калории.
Вече започва да ми се изчистват сланинките по корема, горната част на корема много се прибра, остава и долната да събера, че сега образувам нещо като трапец в корема Joy Joy

# 172
Линдита, аз на Нел тренировката точно заради прасците не я заобичах, бяха ми схванати доста след като я правих. Браво, че махаш сланинките  Simple Smile
Каланетика правих преди по-често, омръзва ми обаче. Иначе съм доволна.
За пушенето - преди пушех доста, нямала съм проблем със задъхване, до организъм е може би.

# 173
ехоо, не мога да смогна, първо сутринта правих 30 минутното ново на Шалийн от Турбо Файър,15 минутното ново на Шалийн пак от Турбо Файъра и цялото на Шалийн за корема - много е яко, после яко чистене, правих за обяд на майка ми, пазар, пералня , прибиране, простиране и сега нък трябва за мъжа да готвя!
Според вас първо трябва кардио, после силова - така  май ще пробвам!
Утре съм бачкатор, пишете ккакво ви трябва да качвам!
Ех, все нямам веме както аз си искам!
Отивам да правя мусака и много благоаря за новите Шалийнки!
Най-страхотните девойки сте! Heart Eyes

# 174
и аз да се отчета с 20 минутния пилатес - имам чувството, че утре няма много много да мърдам от мускулна треска  Mr. Green

# 175
1 час каланетика!  Flutter

# 176
  • GYM
На всички, които се колебаят з каланетиката - дерзайте, момичета Hug Аз я правя от кроя на октомври, и искам да ви кажа, че за 52 часа тялото ми претърпя страхотна промяна!  Hug HugБавното темпо си има предимства - мога да осъзная и почувствам всяко движение, и всеки път движенията стават хо-прецизни и по-ефикасни. Благодаря на момичетата, качили тренировката в докса, и успех на всички, които сега се заемат Hug

# 177
  • София, откъм тъмната страна
Не съм писала отдавна, ама си ви следя. Вече трета седмица дерзая Слим енд сикс, антицелулитната, коремните и за краката.... редувам си ги така. Обаче вчера нещо се престарах на слим енд сикса и си направих някаква мизирия на единия крак, от таза горе чак до долу ме боли..... разтегнах ли нещо кво направих не знам, уж внимавам, ама ей го на.... дано ми мине бързо, днес пропуснах по тоя случай утре ще видя как ще е. Иначе има видимо стягане, ама нещо ми се напомпаха мускулите и едвам си закопчавам панталоните, че и в бедрата ми отесняха  ooooh! затова пък ръцете ми свалиха малко сантиметри от обиколката  Flutter Flutter

# 178
Велветвойс коя каланетика правиш? Всеки ден ли я правиш?Хранителен режим спазваш ли?
Благодаря Peace

# 179
  • Ст Загора
Здравейте какво ще кажете за Jillian Michaels - Six Weeks 6Pack  намерих 2 части само ,но ми хареса дали са само 2 за кои мускули са не съм го теглила иначе от 3 дни съм на Xtreme на Джаки Уорнър
Lord of the Dark дано ти се оправи бързо крачето.

Общи условия

Активация на акаунт