Тренировки в домашни условия - Тема 13

• 37 338
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Привет от мен. След няколко месечно боледуване, започвам отново с тренировките.   bouquet

# 46
  • GYM
48ми час каланетика Party

# 47
Здравейте Simple Smile
Два дена правих Cardio Core на Нел и съм много доволна, много ми харесва.Вчера почивах, а днес смятам да подскачам с любимото ми Pump it up, но ще включа и още нещо за корем.

# 48
Добър ден и от мен, днес Tae bo Extreme и 15 минути корем от този линк -  http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2974282 - ПРЕПОРЪЧВАМ thumbsup, много стегнато и в ритъм.
До всички болни девойки- Бързо оздравяване, не се давайте на грипа  и пазете силите си, за да оздравеете по- скоро. Има време да тренирате, след като се възстановите  bouquet

Горгона Медуза  Как успя да го постигнеш това?!??!!....за една седмица съм -1,5кг, обърнах внимание, че се получава, когато не вечерям нищо друго освен нискомаслено кисело мляко и то преди 20:00ч. Искам да свалям точно с това темпо, даже и мааалко по- бавно....

Beloved Тази тренировка на Нел е страхотна и на мен ми харесва  newsm10

Хубав и слънчев ден на всички  Hug

# 49
  • Sofia
Пих адски много вода, ядох безсолно. Никога не съм сваляла 2,5кг за 1 ден, това е нещо, което за първи път ми се случва

# 50
Привет!
Днес съм с с едночасовата на Джаки , дето е от три части и на Шалийн едно 20 минутно кардио1
Трябва да готвя, бях качила Дозис в докса, вижте в старата тема! Ако ли е изтекло ща кача пас!
Мерси за линка , но не мога да тегля ог руския тракер, ако някай има време и желание това на Нел - силовото да го качи на докса! Почвам Дозис да качвам!

# 51
http://dox.bg/files/dw?a=65f2c19485  -  това е интервалното кардио на Мишел Дозис, активно до 3 март!

# 52
http://dox.bg/files/dw?a=d444b37c12  това е с гирите на Мищел Дозис!

Едно от любимите ми!

# 53
За днес се разписвам с Джаки Peace
Снощи опитах да тегля от руския сайт,обаче не се получи.

# 54
Да ви следя, защото и аз тренирам основно в нас и 2 - 3 пъти седмично на басейна.
Свалям Slim in 6, нямам идея за какво е, но го хвалите и ми стана интересно.
Евич ти си желязна ! Simple Smile

# 55
evich тези двете и аз много ги харесвам и ги редувам, а да си срещала нещо друго на същата треньорка и още нещо имате ли представа от коя година са?
Днес не съм тренирала, че имах пътуване, утре мисля да направя втората тренировка на Мишел тази с гирите и след това двете 15минутни на Джаки Crunch-Free Xtreme Abs_01 и 02, много интересни ми се видяха там упражненията, разбира се и не много лесни  Laughing

# 56
  • Sofia
http://dox.bg/files/dw?a=d444b37c12  това е с гирите на Мищел Дозис!

Едно от любимите ми!
Уау, много висока летва е това за мен все още , има ли ефект...сигурно има като гледам какви ужасно гадни упражнения правят

# 57
  • Sofia
Днес отново само пилатес.
evich , ти не си поплюваш с тренировките, браво!
Трябва и аз да я пробвам Мишел Дозис, аз отдавна я изтеглих , но не съм стигнала до нея-доста неща се натрупаха на компютъра ми, благодарение на вас Hug

# 58
ехоо!
Живот и здраве, утре на бача ще търся още на Дозис , и аз не мога да тегля от руския сайт, на Били коремното го теглих през лаптопа на мъжа ми и инеговия акаунт!
Не съм толкова желязна, девойки сума ти време се въртя на тия кила около 60 и така! Трябва малко повече диета, ама не съм всеки ден с правилното хранене!
Сега си правих спанак, това ще ям!

# 59
Здравейте лейдис   bouquet
Имах няколко дни застой по определени причини, но още утре се връщам с пълна сила на "рунда"  Mr. Green сигурно пак със Синди К. Да си кажа - поне на бедрата хванах мускули, а съм доста отпусната. Но не и дебела, тежа 51-2 кг. при ръст 1.63 някъде. И колкото и коремни преси да правя - тази област ми е проблемна. Моля някой да ме насочи на къде да ходя за стягане на бедра, корем, дупе и гърди  Crazy че взех да си мисля, че всичко, което правя е вятър работа  Tired

Мерси за темичката   bouquet , и за линковете с упражненията   Peace

Общи условия

Активация на акаунт