Тренировки в домашни условия - Тема 13

• 37 333
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Аз сега се подвизавам с нови никове...

ясно, разконспирирана си   Hug

момичета, в някои тренировки гледам използват едни въжета като ластици разтегливи, имат си ръкохватки, как се казва това нещо, решила съм да си обогатя домашния фитнес...
Казват се въжета , в Джъмбо ги има за 10лв, аз ползвам гири от 5кг вместо въжета. Не знам дали е правилно

# 31
Днес стана идеално Maximum Impact на Nell, с тежести на ръцете /имам напредък/:) Малчо спа точно за тренировката и един душ...перфектен тайминг имаме вече с него Grinning

# 32
  • Torino,IT
Днес 40 минутната на Джаки и след нея кардио кикбокса на Джилиън Peace

# 33
Привет и от мене - днес гирите на Мишел Дозис и малко коремно от Джаки!
ще имам гости и трябма да приготвя някои неща!
Това Максимум Импакт на Нел го нямам, ако някой има възможност да го сложи в докса, РТ24/7 не съм го открила още, яд ме е!

# 34
  • GYM
И аз тук  bouquet Болна съм и пропускам, дано се оправя вече, че да наваксам Confused

# 35
  • Sofia
Защо ми пулсират мускулите? Седя си и те мърдат  Rolling Eyes

# 36
и аз тези дни само на пътечката се влача, някакъв грип ли ме е хванал  Thinking, нещо съм като парцал Tired

Защо ми пулсират мускулите? Седя си и те мърдат  Rolling Eyes
може да ти липсват минерали- калий или магнезий  Thinking

# 37
  • София
И аз днес поскачах малко с екстемната на Джаки и първа част от коремните.
А тази Мишел Дозис някой може ли да я качи някъде плсссс
или поне дайте името как се изписва да я търся  Praynig

# 38
Vanesa Michelle_Dozois_-_Peak_10_Cardio_Interval_Burn.avi, Michelle_Dozois_-_Peak_10_Cardio_Strength.avi - това са имената на файловете, които някой скоро беше дал тук в темата, но не помня линк ли беше или от dox-а ги свалях.

evich ето линка, който vessy скоро публикува специално за мен, че и аз го нямах, не е лошо има и повече силови упражнения, но е дълго час и 20мин.http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3158400

# 39
  • София
!Diva! много благодаря Simple Smile
как ли не пробвах да го изпиша това име, само не и както се пише наистина, изчанчено е Rolling Eyes
свалям го вече от рускя торент
 Hug

# 40
  • Sofia
Аз днес се отчитам скромно с пилатес за долна част.

# 41

Казват се въжета , в Джъмбо ги има за 10лв, аз ползвам гири от 5кг вместо въжета. Не знам дали е правилно

май наистина тези въжета и гирите са взаимозаменяеми за повечето упражнения  Peace

и да... ендорфинът е ключът към щастието... аз също съм пристрастена...  Laughing

вчера - кардио кикбокс на Джилиън Майкълс...

# 42
Днес кардиото от антицелулитната  Simple Smile

# 43
  • Sofia
От вчера до днес съм - 2, 500кг  Shocked
След малко скачам пак със слим ин сикс 3

# 44
Аз след този грип съм много много схваната и с болки в кръста...евала на жените, които не ги е подминал, но продължават с тренировките.
По тоя повод...втора седмица нищо, само леки разгрявания пред телевизора.

Общи условия

Активация на акаунт