Тренировки в домашни условия - Тема 13

• 37 308
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте!
Искам да ви попитам какво ви е мнението за механичните бягащи пътечки! Сдобих се с една - подарък от близки:)!
След 1-2 ползвания мога да кажа, че съм мн доволна - доста е натоварваща, мисля, че ще ми върши страхотна работа. Та се чудя какво мислите и можете ли да ми предложите начин на трениране с нея:)! Благодаря предварително!

# 16
и аз да се запиша , не че съм много редовна , но отчитам дейност.

# 17
  • Sofia
Слим ин сикс 3 + 20мин йога по-скоро  за разтягане

# 18

Това му се чудя, свалих го и не знам да го почвам ли - свалих само трета серия, може ли направо от нея да почвам ?? А иначе съм редовна с по 40 мин. кардио, само вчера почивка  Peace
Сега ме мързи, но отивам. Диетата ми взима силите нещо.

# 19
Запис и от мен Hug

# 20
  • Sofia

Това му се чудя, свалих го и не знам да го почвам ли - свалих само трета серия, може ли направо от нея да почвам ?? А иначе съм редовна с по 40 мин. кардио, само вчера почивка  Peace
Сега ме мързи, но отивам. Диетата ми взима силите нещо.
за мен е най-доброто

# 21
И аз в новата темичка  Grinning Много е хубава  Hug

На мен много ми харесаха тренировките на Джаки и кардиото на Мишел. Напоследък тях ги въртя. След малко слагам децата по леглата и мисля пак да се поразтъпча с някое от тях  Grinning

# 22
  • Torino,IT
Запис и от мен в новата тема Hug
Записвам се с 10 дневката за долна част днес, защото нямах много време Peace

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 01:25 от Lindita

# 23

Аз мога да споделя резултата си след първите 2 седмици индивидуален режим и тренировки-1,2кг свалени мазнини и качени 300гр мускулна маса.

Звезди в очите, бравос, само така  Hug а как изчисляваш свалените мазнини и качената мускулна маса?

veselina_s_p, кое е това кардио на Мишел? тъкмо мислех, че съм понаучила имената  Crazy може ли линк, благодаря...

и от мен един глас за "Слим ин сикс"  Peace... аз снощи правих първата част...

awesome, ми ще пробвам и с волтарен, от фастум гел няма никъв ефект...

# 24
И аз благодаря за новата темичка   bouquet

МъжОт ми пак ми изтрил диска с тренировките, почвам да мисля, че е умишлено  Joy
Днес Шейп ит ъп ! (без на земята) на Деби и Кардио кор експрес.

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 09:55 от Jerry F

# 25
  • Бургас
H0uSse Baby  Hug
Вчера кардиото на Нел.
Abs-a на Били не ме изпоти много, усетих си плочките  Grinning, но на Джаки ми е по натоварващо. В понеделник правих кардио инферното, хареса ми.
За пътечки и вело съм за интервално  Peace
За травми и аз залагам на Волтарена.

п.п. Днес 40 мин. на Джаки и първата част от Xtreme Abs.

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 09:27 от vesyy

# 26
Звезди в очите, бравос, само така  Hug а как изчисляваш свалените мазнини и качената мускулна маса?

ами не си ги изчислявам аз,нали съм по режима на Л.Иванов,той ми го изчисли.Доколкото си спомням ,мисля че и ти беше свалила с него много кг HugАз сега се подвизавам с нови никове,та не можеш да ме разпознаеш,но сме го коментирали това. FlutterАз за сега съм много доволна ,да видим занапред PraynigВиждам как ми се променя тялото,и това е просто изумително Shockedкато знам колко години съм била все в грешната посока,този път съм убедена че съм намерила верния път!Улях се ,в словоизлияния! Stop
Днес пак съм с Джаки 40мин+ велото малко по-късно.
П.П.Само да допълня че свалям последните кг-ръст 164см,кг към днешна дата 56,6,та знаете че тази борба е най-трудна,но нещата се движат засега и съм супер доволна!

# 27
Здравейте и от мен!
Вчера правих първото кардио на Мишел, само да отбележа че и разтягането на края, което правят също е много добро, след това 40мин на Джаки, сутринта се събудих с болки навсякъде и това ми хареса, стъпалото също вече почти не ме боли. Днес дано да ми остане малко време за малко по-къса тренировка, да видим  Simple Smile /силно се надявам, много ми е приятно да си ги правя/.

Звезди в очите поздравления за резултатите!

# 28
Аз сега се подвизавам с нови никове...

ясно, разконспирирана си   Hug

момичета, в някои тренировки гледам използват едни въжета като ластици разтегливи, имат си ръкохватки, как се казва това нещо, решила съм да си обогатя домашния фитнес...

# 29
  • Sofia
В близките две седмици няма смисъл да се отчитам, защото до 1.03 ще правя слим ин сикс 3. После ще сменя с нещо. Чувствам се страхотно, щастлива. Винаги като спортувам се чувствам щастлива...ендрофин ли , що ли?

Общи условия

Активация на акаунт