Тренировки в домашни условия - Тема 13

• 37 349
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Пише не съществуваща страница, по-добре изкопирай линка в докса или може би е изтекло!

# 76
еми, сори, нещо не мога да се оправя, качвам го и изчезва... аз предупредих, че съм технически гений  hahaha дано някой друг да го качи  Embarassed

# 77
  • Sofia
В момента дърпам Timesaver Training  на Джаки, малко търпение и ще го кача в докса Peace

# 78
Споко, девойки!
И да не е сега, няма проблем, направо сте супер!
Ох, имам още бач и няма скоро да свърша, най-малко до 10, а така искам да си ходя!
Много сте мили! Heart Eyes

# 79
135 час каланетика Simple Smile

# 80
  • Sofia
 Ето, момичета, дърпайте. Тази   тренировка на Джаки изглежда страхотна!
Линкът  за достъп до файла ще бъдат активни до : Петък 04.03.11.
Файл : Xtreme.avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=1dd34a6e51

Аз много често нямам време и търся точно подобни тренировки- за малко време максимум натоварване. Екстра ми изглежда, нямам търпение да я изпробвам. Мерси, че споделихте за съществуването на тази мадама Hug

# 81
Марги, много, много мерси! Вече го издърпах и ще го гледам, Дозис сио го направих на диск и утре май него ще пробвам, а може и това, Но това маи в понеделник ще го правя на диск!
Още веднъж благодаря!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пишете какво ви трябва и ако имам ще качвам!
Още съм на бач!

# 82
  • Sofia
evich , няма  защо. Радвам се, че сме си взаимно полезни Hug
Момичета, в руския форум мацките много се прехласват по Лало Фит. Дали да не го изтестваме и него, изглежда многообещаващо?
http://www.youtube.com/watch?v=7KDfp9vcC50
Хем тренираш, хем плакнеш око Mr. Green

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 21:50 от Margi

# 83
Навита съм,в понеделник ще го търся!
ох, вече не издържам!
Около половин час и се прибирам!

# 84
Намерих ги - две тренировки са: Lalo Fit Workout и Lalo Fit Freeze Technique, за сега тегли с прилична скорост.
Утре ще ги прегледам набързо и ще пиша.
Само да питам всеки ли може да качва файлове в Докс-а? Трябва ли регистрация? newsm78

# 85
  • Бургас
Едно късно здравейте  Grinning
Днес 40 мин.-та на Джаки, че нямах време за повече. За утре ще си сваля Timesaver Training.
Марги видях и аз преди дни, че го хвалят този Лало и си дръпнах Lalo Fit Workout. Направих го вчера и след него корема на Джаки. За него-  темпото е бавно, музиката също релаксираща,  упражненията са главно с гири, има доста клекови, напади. Между отделните серии има пауза в която обяснява разни работи, не съм се заслушвала, защото подскачам на място през това време. Той използва "freeze" техника, доста бавно темпо, като на моменти направо замръзва в дадено положение.
awesome аз качвам без регистрация в Докс-а.
Много съм доволна от Джаки  Grinning  корема се постегна, ръцете се пооформиха.

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 00:21 от vesyy

# 86
От вчера до днес съм - 2, 500кг  Shocked

за една седмица съм -1,5кг

а аз започвам да се сдухвам... абсолютно стрикнта съм с с храната, почти всеки ден тренирам, кога повече, кога по-малко, но е поне 6 дни в седмицата, денонощието ми е супер динамично, т.е. хабя доста калории, но проклетият кантар не мърда... най-странното е, че видимо съм отслабнала, дънките са ми широки, няма и помен от корем, и все пак си седя на едни и същи тъпи килограми... не мога да разбера къде бъркам? освен да съм се сугестирала, че съм отслабнала и очите да виждат това, което ми се иска, а то реалността да си е друга  Mr. Green

погледнах го Лало Фит... за слушане не става с тоя испано-ли-е-мехикано-ли-е диалект, но пък за гледане е добре...като казвате да го изтестваме, ще го изтестваме  Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 07:40 от ray

# 87
Здравейте!
Мерси на Марги за новата тренировка на Джаки, веднага пуснах да се тегли  Hug
Рей, нали знаеш, че при всеки е различно с килата, задържа се и вода, а щом ти се намираш отслабнала, какво по-хубаво  Hug
Веси, според теб заслужава ли си този Лало?
Днес съм почивка, утре пак на линия.

# 88
Аз се отчитам за вчера с 30-дневната на Джилиан, 3-то ниво #Crazy Crazy
Днес - може би Джаки екстрийм Peace

# 89
  • Бургас
Днес Джаки Xtreme и кардиото на Нел, но само кардиото и стречинга. Получи се добра тренировка, утре почивка. Това на Джаки направо ме разби, някой упр. ги довършвах в олекотен вариант.
Вив, Лало на мен ми допадна . Мисля да въртя него и Джаки като силови програми. Днес ще си дръпна и другата му да я видя.
ray виж си мерките. Вярвам че там ще имаш намаление  Peace

Общи условия

Активация на акаунт