Тренировки в домашни условия - Тема 13

• 37 354
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Момичета, ще качите ли Лало в докса, моля?
ray , важното е как изглеждаш, а не колко кг. си! Аз на обиколки ако свалям, не ми пука кантара какво показва. Сигурна съм, че скоро  ще се похвалиш с минусчета, няма начин при този режим да нямаш резултати. Peace

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 11:56 от Margi

# 91
  • София
Здравейте момичета Wink,
на мен проблемна зона ми е корема с паласките Sad,всичко там се лепи....другата част слаба Rolling Eyes.
В момента съм на диета и посмъкнах малко корем и см....
Моля ви, да ми препоръчате някаква хубава серия за стягане ,оформяне и поддържане на корема:peace:
Гледам много хвалите Джаки,ако кажете и от къде да я сваля ще е супер.
Свалих това, което беше постнала Марги,но то като гледам е основно за крака и ръце.
Благодаря Ви....и хубав и успешен уикенд. Hug

# 92
  • GYM
50ти час каланетика Party

# 93
ANI BANI, и на мен там ми е проблемът. Решила съм да заложа на Кардио кор експреса на Деби и двете на Джаки  Уорнър - Crunch-Free Xtreme Abs_01 и 02. Poker Face, ги е качила Hug Сега ще потърся къде са.
Намерих ги:
http://www.ulozto.net/soubory/axxis61/video/
Последната редичка.

Сутринта правих горните с двукилограмови гири  Crazy
Има голяма разлика между тях и еднокилограмовите   Crazy
А, и здраво двучасово търкане на мокет, след това.

# 94
  • София
Jerry F благодаря ти Hug,а как да си ги сваля от там? newsm78

# 95
Цикни на това, което искаш да свалиш. В новия прозорец, под видеото има дълъг текст, отдолу има един жълт бутон, на който пише Stáhnout и има една бяла стрелкичка. Излиза нов прозорец, въвеждаш кода и пак подобен жълт бутон натискаш  Hug

# 96
# 97
Днес Слим ин Сикс -3 уау  #Silly  Чудесно се справих и с частта с ластиците, без ластици - въображението ми работи и дърпах силно   Joy Joy Ще има "Робокоп" част 2  Laughing
Полека влизам във форма де , благодаря на всички, които го препоръчаха!
Горгона   bouquet

# 98
Бихте ли ми разяснили тая работа с калориите в детайли newsm78. Значи нали по устав за да заслабнем трябва да изгорим повече отколкото сме приели. Обаче аз като засека моя баланс нещо съвсем се обърквам. Значи калориите изгорени за целия ден са ми 250 ( от рутинните движения като отиване до кола, на работа, вземане на дете от училище и т.н. с две думи супер заседнал живот). След работа обаче включвам антицелулитната 1 час. От нея изгарям едва 200 калории. Значи общо за деня 450. Сегааааааа идва лошата част-сутрин ям една ябълка с чай до обяд, на обяд една салата(напр. зелева, доматена, зелена каквото имам под ръка), за вечеря салата с порция нещо (напр. ориз, или месо или пак каквото имаме наготвено). Добре ама аз като сумирам калориите то много нещо става-от ябълката сложи 75-100к, от салатата сложи 200, от вечерята да речем 300-400. Е добре де те ми се събират 700-1000к, а аз за деня изгарям 450 примерно. Аз ако трябва да изгоря 1000 или да огранича 300-400, че то значи нищо да ня ям цял ден. Е това здравословно ли е  newsm78 Grinning. Може ли да ми разясните как действа алгоритъма с калориите, че нещо немога да намеря логичен отговор. Благодаря ви.

# 99
  • София
http://bgkulinar.net/id-1416/

тука можеш да изчислиш от колко калории имаш нужда. От получената сума вадиш около 400 и това са ти калориите за деня с коите ще сваляш, т.нар. орицателен калориен баланс.

http://www.diabetinfo.com/default.aspx?handle=4&aid=155

този е по-опростен

http://healthyfood.info.bg/calculators/

този е супер, изчислява и ти протеини, въглехидрати и мазнини
http://healthyfood.info.bg/calculators/

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 17:57 от vanesa

# 100
 vici75 споко Hug Grinning.Има една малка  подробност че за да работи тялото ти,органи,основни функции и т.н.му е нужна определена енергия за деня.Това се нарича базисен метаболизъм.За мен специално/изчислен от специалист /е 1500калори на ден.Т.е. толкова са ми нужни за да "работи" тялото ми условно казано,ако ям по толкова няма да пълнея защото всичко ще изгаря дори без да се движа.
Има калкулатори  в интернет с  които ориентировъчно можеш да си го изчислиш Peace
Целта е да не падаш много под този базисен метаболизъм ,защото тогава тялото превключва на режим-Гладуване-Презапазяване-забавя се метаболизма и влизаш в кръга-Гладна и дебела-сори,много профански прозвуча,ама това е истината!Другата основна цел е да повишиш енергоразхода-най-добрия изпитан начин тренировки,ако нямаш възможност-всякакво друго движение/ходене,стълби и т.н/ през деня. PeaceИ тогава вече трябва да заработи процеса Отслабване.Ама как го обясних само Crazy Blush
П.П.виждам че са ти помогнали с линковете,успех!

# 101
Ейй ама супер сте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Звезди в очите  много добре си ми обяснила, мисля си че инфото ще е полезно не само на мен.  vanesa  ей сега почвам да изчислявам да видим кое на къде. Благодаря ви от сърце.

# 102
Чакайте да се похваля, че нямам търпение-изчислих. Значи ако схемата е вярна ми дава, че изяждам 978кал., а ми трябват 1625. Добре ама като гледам разстановката имам по 40-50% въглехидрати и по толкова още мазнини, а само 10% протеини. Може би за това ефекта на заслабването спи още.

# 103
днес се отчитам с фетбърна на Oz Style и двучасова разходка, утре ще почивам, а от понеделник започвам с пилатес basics  Crazy

При мен това с броенето на калории не свърши работа, базови, небазови калории- все тая.  ConfusedОтскоро пак съм си на Зоната  Peace

# 104
Чакайте да се похваля, че нямам търпение-изчислих. Значи ако схемата е вярна ми дава, че изяждам 978кал., а ми трябват 1625. Добре ама като гледам разстановката имам по 40-50% въглехидрати и по толкова още мазнини, а само 10% протеини. Може би за това ефекта на заслабването спи още.

Ако целиш отслабване въглехидратите ги ограничи до 20% Peace Тогава ще сработи Wink
С 40-50% въглехидрати няма как да мръднеш.

Общи условия

Активация на акаунт