Тренировки в домашни условия - Тема 13

• 37 395
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • Бургас
Добро утро, момичета!
Днес 1 час каланетика  Grinning, краката ми треперят!

# 182
На всички, които се колебаят з каланетиката - дерзайте, момичета Hug Аз я правя от кроя на октомври, и искам да ви кажа, че за 52 часа тялото ми претърпя страхотна промяна!  Hug HugБавното темпо си има предимства - мога да осъзная и почувствам всяко движение, и всеки път движенията стават хо-прецизни и по-ефикасни. Благодаря на момичетата, качили тренировката в докса, и успех на всички, които сега се заемат Hug
Тъкмо щях да питам тези, с дълъг стаж с каланетиката действително ли има добри резултати

Колко често я правите? Кога усетихте промяната? 52 часа, това е доста интересна скорост...

Аз тествах тази на възрастната дама, 10 years нещо-си, имате ли други файлове с каланетика, които съм пропуснала, моля да ми дадете инфо

# 183
Здравейте!
Вчера правих първо Нел, но само 25 минутки и след това минах на Синди.Сматям така да тренирам известно време (като увеличавам кардиото), че Pump it up мноого ми омръзна.

# 184
Днес 40-минутната на Джаки и кикбокса на Джилиън след това.

# 185
  • София
Днес метаболизма на Джилиян Simple Smile поизпоти ме тази мацка  Mr. Green

# 186
Може ли да ми дадете линк към някое клипче с аеробика..плс

# 187
Привет!
Днес - 30 минутния Турбо Фаиър на Шалийн, от 20 минутния - 13 минути, около 10 минути силова от Джаки и цялата за корем на Шалийн - 18 минути!
После пеша до бача - 35 минути !
Взела съм за ядене тричава паплачинка , активия, домати, мандарина!
Имам за бач, чао за сега!

# 188
Може ли да ми дадете линк към някое клипче с аеробика..плс
http://www.exercisetv.tv/workout-videos/cardio/less-is-more-cardio-workout-1658

http://www.ulozto.net/soubory/axxis61/video/

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 11:34 от Poker Face

# 189
  • Torino,IT
Днес пробвах турбо файъра със Шалийн, но не можах да схвана движенията и се отказах, още повече че прасците все така ме болят зверски и едва се справих и с олекотената версия на кардиото от Антицелулитната после, накрая направих и силовата де, за да компенсирам вялата тренировка от днес, но докато не ми минат прасците нищо не мога да правя като хората Cry
Да ви питам инсейн абс на Били кардио ли е?

# 190
Иначе има видимо стягане, ама нещо ми се напомпаха мускулите и едвам си закопчавам панталоните, че и в бедрата ми отесняха  ooooh! затова пък ръцете ми свалиха малко сантиметри от обиколката  Flutter Flutter

и аз така,отслабнала ми е горната част на тялото,ръцете най видимо,като най-много там съм качила мускулна маса,а надолу,няма никой Rolling Eyes,в смисъл че мускулите на краката са ми се напомпали,ама мазнините така яко са се закотвили,ч епочти не усещам разхлабване в дънките или панталоните ThinkingТо там ми е най големия проблем,ама за жалост винаги тялото като отслабва започва да отслабва от горе надолу-така четох някъде Rolling Eyes

# 191
Линдита, кардио е Инсейн абс, накрая има и зверски упражнения за корем  Crazy

# 192
  • София, откъм тъмната страна
ама за жалост винаги тялото като отслабва започва да отслабва от горе надолу-така четох някъде Rolling Eyes

Сигурно заради гравитацията  Laughing Laughing. Абе ще стигне отслабването и до дупето един ден, само не трябва да спираме   bouquet
Всъщност моите наблюдения са, че отслабва отвън навътре, т.е. един вид от китките и глезените нагоре  Crazy..... шкембенцето ще си ми седи до края  Whistling

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 14:43 от Lord of the Dark

# 193
Ох,не мога да насмогна с бача!
Линди. не се отказвай от турбото , ще свикнеш, много е яко!

# 194
Препоръчайте ми някоя добра кардио програма за вкъщи,само да не е Били Банкс,че вече го сънувам  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт