До Мексико през Мадрид

• 14 997
  • 71
  •   1
Отговори
# 15
Визи за Мексико вече няма, както и за Доминикана Simple Smile
tsve_te била съм в Канкун, но само на разходка през деня. Впечатленията са ми от едно супер застроено с огромни хотели място, точно Слънев бряг а на мен предствата ми за екзотична почивка е по-различна Wink Със сигурност вечер изглежда по друг начини и има много места за забавление.
Old Sport е живяла там, така че може да и пишеш на ЛС, ако не се появи тук.

Моите впечатления са далееееееч по-различни от сравнение със Слънчев бряг. Хотели има, да, но всеки хотел е всъщност голям хотелски комплекс, затворен тип, ограден със стени. Въобще не придобивам усещане за претъпканост или нещо подобно. Напротив - пространство има много! Има разкошни градини с много пътечки и прясно окосени поляни, множество беседки и басейни - големи и малки. Ние постоянно се натъквахме на някакъв басейн, покрай който не сме минавали до момента. Придвижвахме се с едни превозни средства - приличат на количките за голф, но са като влакче, до плажа пътувахме 10-тина мин по този начин. Та далеч не е така претъпкано и застроено. Но нашият хотел беше на 1 час път с автобус от самия град Канкун. И все пак не мога да кажа какво е в другите комплекси.
Храната беше в такова изобилие, чак да ти стане съвестно, знаейки обикновения народ колко бедно живее...Но пък за тях работата в хотел е благодат, защото това е основния поминък в този район. Водата покрай плажа беше кристално чиста.   Nature Sunny
Съветът да питаш Old Sport е много добър - около 2 години, ако не се лъжа, е живяла в Мексико и е работила точно в сферата, която те интересува.   Peace

# 16
Хайде и аз в тази тема-ноември ще ходим с приятелки, за една седмица, през испанска агенция ни е пътуването, с чартър от Мадрид, 7 нощувки, в хотел Риу Канкун, 5*, АЕАИ,1100 евро ни е пакета.

# 17
Хайде и аз в тази тема-ноември ще ходим с приятелки, за една седмица, през испанска агенция ни е пътуването, с чартър от Мадрид, 7 нощувки, в хотел Риу Канкун, 5*, АЕАИ,1100 евро ни е пакета.

Честито! Simple Smile А какво е АЕАИ? Видът на пакета ли? Може ли малко разяснения, че ме заинтригува цената - какво включва? Simple Smile

# 18
  • София
Нашите ходиха миналия ноември до Мексико на екзкурзия из цяло Мексико, през Мадрид, с полет на Иберия - Еър Европа. Организираха го Бохемия, много са доволни. Бяха и два дена в Канкун, аз само гледах снимки, на мен ми се видя много хубаво Simple Smile Въпреки, че те казаха, че извън хотелите няма абслоютно нищо. Ако не държите да пътувате през Мадрид, както държаха те, тогава имаше по-евтини полети през Париж (Еър Франс).

# 19

Честито! Simple Smile А какво е АЕАИ? Видът на пакета ли? Може ли малко разяснения, че ме заинтригува цената - какво включва? Simple Smile

AEAI-All extras, all enclusive, това се води най-висок клас. Включва билети с чартърен полет Мадрид-Канкук и обратно, нощувките, ядене и пиене на корем, всички екстри на хотела. Пробвах да поискам цена през БГ агенция, точно 2.5 пъти по-висока цена ни оферираха:)

# 20
  • София
При така стеклите се изгодни условия е хубаво да споделиш и коя е агенцията - може и някой друг да се възползва Simple Smile

# 21
Хайде и аз тук.
Мислим да резервираме екскурзия с приятели от 20 до 27-ми ноември.
Прочетох назад и бях много приятно изненадана, че няма визи.Предполагам, че няма да има значение, че летим от Англия.
Спряли сме се на Catalonia Riviera Maya Resort. no_name вие там ли сте били  newsm78
Нашите приятели са резервирали вече през Thomson за около £750-800 на човек(двойна стая, All Inclusive, полети отиване и връщане, трансфер от летището)

# 22
Спряли сме се на Catalonia Riviera Maya Resort. no_name вие там ли сте били  newsm78
Нашите приятели са резервирали вече през Thomson за около £750-800 на човек(двойна стая, All Inclusive, полети отиване и връщане, трансфер от летището)

Елица-сестрица, цената е супер! Ние не сме били там, нашият хотел се казва Gran Bahia Principe Coba - http://www.bahia-principe.com/BP/resorts/resort/Coba . Всъщност трите хотела Coba, Akumal и Tulum са към комплекса Gran Bahia Principe, така че реално плажът на морето е един и същ, басейните могат да се обикалят свободно, баровете на открито - също....Все повече ме хваща яд, че нямаме карта към английска банка, за да се възползваме от офертите на Thomson. Чудя се, дали не може да се плаща и с българска, ако не се почива в България... Whistling

# 23
 newsm78 no_name защо да не може.Сега сме си платили само депозита.Но пише, че може да си платиш и по телефона.Предполагам си диктуваш данните на картата.Но в крайна сметка нали е по-важно да има пари в тая карта, а не от коя банка е издадена.
Що не вземеш да ги питаш.Пиши им мейл и ще ти отговорят бързо предполагам.

# 24
То въпроса е в това картата да е с английски адрес , но попитай наистина.

# 25
Ще, ще, че поразгледах офертите и почнаха изкушенията.... Whistling

# 26
Ще, ще, че поразгледах офертите и почнаха изкушенията.... Whistling

hahaha хаха и нашите ангели са много слаби като стане въпрос за хайманосване на някъде  Rolling Eyes

# 27
Я да попитам ходилите в Мексико правили ли сте някакви ваксини преди заминаването.Мъж ми иска да взимаме противомаларийни таблетки  newsm78 Ама не знам дали е добре и някакви ваксини да си направим.

# 28
Я да попитам ходилите в Мексико правили ли сте някакви ваксини преди заминаването.Мъж ми иска да взимаме противомаларийни таблетки  newsm78 Ама не знам дали е добре и някакви ваксини да си направим.

Елица-сестрица, ние не сме се боцкали. Какви са тези противомаларийни таблетки?  newsm78
Иначе още помня една голяма жълта муха как ме хапна в джунглата и после 1 месец се изтормозих от сърбеж.  Joy

# 29
no_name трябва да питам мъжо, че той е медицинското лице у дома.Но ми каза, че се взимат преди да заминем известно време, докато сме там, и после като се върнем още две седмици.
Ще се заредим с репеленти разни.Ама викам да ви питам все пак. Hug

Общи условия

Активация на акаунт