Баба Марта мартенички подарява - ЮЛЧЕТО ритничета раздава!

• 25 197
  • 710
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Момичета, за албума със снимките:

www.snimka.bg

Потребителско Име: july2011
Парола: july2011

bouquet

# 211
Момичета, майчинството от тази година се изчислява съобразно дохода за последните 18 м. назад. 90% и за 1 година.
Тук може да си изчислите майчинските съобразно това дали сте на  …  самоосигурявате.
Личното ми мнение е, че така управляващите намалиха майчинските! От тази година ако искаш да си коригираш декларацията трябва да ти направят ревизия, а ако и дори излезе ОК може да ти откажат защото вече сме бременни. Не мога да разбера в каква държава живеем - и без това българката все по-рядко ражда, а държавата вместо да ни стимулира гледа да ни изцеди до край! Няма такова анти-майчинско поведение на управници никъде другаде!

# 212
Това за 18-те месеца е ясно, колкото и ужасно да е.
Само не разбрах има ли нещо общо със студентството  newsm78
Ама то и тези, които работим как можем да запишем редовно магистратура  Thinking Не че примерно ще се посещава, ако е само за парите, но ... ако направят някаква проверка.

ох, спи ми се вече и не мога да мисля

Лека нощ  Hug

# 213
Здравейте, да се включа и аз в новата темичка   bouquet По-добре късно, отколкото да я изпусна съвсем  smile3537

Петя, и този път е страхотна  smile3525 но и на мен ми се струва, че няма да стигнем до март с нея    Joy

на мен нещо са ми потънали гемиите тези дни и направо не знам какво да првая вече, едно отчаяние ме е подгонило...  #Silly нещата все се прецакват  smile3518

Както и да е, да мина по въпросите

За имената - все още нищо не сме решили, аз имам няколко предвидени за момче, но чакам ФМ на 22. 02, за да започнем да решаваме вече. За момиче, обаче имам леки затруднения  Thinking. Много ми хресват Йосиф, Йоан, Божидар, Илия. За традициите да се кръщават децата на баби и дядовци - има го и в моето семейство, в това на мъжа ми - не, но никои няма да ни задължи да кръстим бебето на някои. Така че да дойде другата седмица и ще го мислим.

Оххх, и аз съм се замислила за тези помощи за студентите. Аз завърших семестриално миналата година и сега много ме е яд. Даже сега се пробвам да си напиша и дипломната работа, ама толкова разсеяна и неефективна никога не съм била. Иде ми да се  #2gunfire  Аз и работя, но понеже заплатата ми е много ниска и през двете години ще взимам минималното майчинство -240лв. Даже и аз си помислих да запиша фиктивно една магистратура сега, за да мога да ги взема тези помощи, но за съжеление приема в повечето университети е септември, тук-таме има и летен, но май са минали сроковете...  Crossing Arms

Бебето вече почнах да го усещам всеки ден - понякога е много активно, дриг път съвсем леко си ме почуква  hahaha

Добре дошли и на новите момичета   bouquet Дано Ви е весело при нас smile3503

Болните да оздравяват и вече да се приключва с тези болежки, че... smile3515

После пак ще се включа, че забравих другите теми  Blush

До скоро!  wavey

# 214
  • София
Здравейте, момичета. Много сте изписали, много теми сте обсъдили. Аз да споделя едно притеснение - моя колежка, която седи много близо до мен вчера вдигна температура, получи втрисане,  разстройство  и силни стомашни болки и днес научих, че през нощта са я приели в Инфекциозна болница. Умирам от притеснение да не би да ме е заразила с нещо. Разбрах, че според лекарите в болницата най-вероятно е хранително отравяне или салмонела,  но я изследват и за дизентерия, като не  се изключва и вирусен причинител. Доки нищо не може да ми каже на този етап, докато не се знае точно какво  й е, успокои ме само, че салмонелата не се предава от човек на човек, а само чрез заразена храна. Изследванията на девойката ще са готови чак след 3 дена... Хем се притеснявам за нея, защото ми е близка, хем умирам от притеснение за бебчо... Засега нямам никакви симптоми, дано така си остане   Praynig

:

# 215
Хей Кратункааа,колега си значи Grinning Ама аз сега не работя и съм далавъзможност на любимия да се грижи за нас с бебешон, а по-късно ще дам тази възможност и на свекървата  smile3508 За сега съм се отдала на мързелуване и се справям много добре с него. И не пропускам нищо тук написано.

# 216
  • Holland
Здравейте мили момичета, Hug Hug Hug

аз се поизгубих малко от хоризонта - напоследък се чуствам изморена.
 Четях ви, но не пишех.
Все още ходя на уч-ще, на 13,14-ти април са ми изпитите (последно ниво на холандски език) и сега гледам всяка свободна минута да уча .

Много се радвам Фейтче че ще си имате момиченце !!!! Hug FlutterПочивай си и се пази . Peace
Пете благодаря ти за хубавата тема. Hug И честити ритничета. Grinning
Аз също преди няколко дена усетих нещо като бълбукане, но все още не съм сигурна дали е бебко. Thinking
Елинка надявам се че и при теб всичко е наред. :hug За глюкозния тест на мен все още не са ми правили.  Доктора го спомена,но и идея си нямам кога ще се състои. Thinking
Раккаус ама че кофти положение. Confused Дано да не е нещо сериозно .Представям си как се чустваш. Стискаме ти палци мила. Peace
Аз съм на преглед на 23-ти февруари, вече нямам никакво търпение.
 Дано да ми кажат пола на бебко .И на мен вече ми се иска да го наричам с име Ние засега го наричаме "малка мишка". Joy
Иначе имената отдавна сме ги избрали. Няма да го кръщаваме на баби и дядовци.
Аз самата съм от смесен брак и не съм кръщавана на никой както и сестра ми.
За свекърви гледам си говорите.
 Аз засега не мога да се оплача - моите са много грижовни, даже на моменти малко досаждат. Laughing Много се радваt за бебчо и го чакат с по-голямо нетърпение от нас .

Момичета спирам с писането - очите ми направо се затварят. А и като си помисля че утре сутрин трябва да ставам в шест ми става лошо.
 Затова си мисля че най-добре ще е да си легна днес по-рано. Пък дано се наспя.

# 217
Мацки доста сте изписали  Mr. Green

Мене ме вбесиха жестоко от работата по телефона почти ме разреваха, а аз за последно съм ревала преди 5 години, после ме хвана яд на мен си  #Cussing out, че тормозя бебо. След което  ми дойде на гости една моя приятелка и  бивша колежка, та докато обмениме клюките от бранша  Mr. Greenпреминахме на вечеря и чак сега успях да ви погледна.

Ниема дано се оправите по-бързо с Белослава и после много да се пазите  Hug

Раккаус дано няма проблеми с колежката и да се успокоиш. Аз нали така се притеснявах излишно, че жената която ми почиства дома имаше съмнения за туберколоза, но те в крайна сметка не се потвърдиха, така че не се стряскай предварително   bouquet

Пете много благодаря за комплиментите, ако имате път насам елате да си почиваме докато още имаме свободни стаи  hahaha

# 218
Здравейте момичета LaughingНяколко дни бях на системи , но да подчертая у дома. За мой голям късмет моя лекар ми е освен съсед и близък приятел, а пък и мама и свеки мед. сестри, та не ми се наложи да съм в мизерната болница.Не се притеснявам много много , защото съм свикнала от първата бременност.
Имам няколко миоми и доки предполага , че от това боли.За имената, аз лично и моя съпруг нямаме чуденки, просто с първото успях да се наложа и спазихме традицията да е кръстен на дядо си, само с една подробност, че на моя баща го кръсти-Димитър.
Сега както се предполага, че отново ще е момче мисля и неговия баща да уважим, защото и името не е лошо- Йордан Laughing
Но всички мами с проблеми мога да кажа само горе главата и напред.На мен с първата бременност ми писна да слушам от всички доктори как няма да донося бебето, как ще имам много проблеми с миомата, но божа работа , родих си го доносен, да малко по рано , но  Grinning
Много ми се искаше да е мома, но май няма да е така, все пак до ФМ в четвъртък има още малко надежда.

# 219

Айде на кафенцето  Hug

sirmanacheva, много хубаво, че имаш покрай себе си близки компетентни хора да се грижатг за теб  Peace И си голям оптимист, браво  Peace

Rakkaus, много лошо с колежката. Дано да ти няма нищо на теб  Praynig

Лек и слънчев ден ви желая  Hug Hug Hug

# 220
  • Стара Загора
Добро утро,растящи коремчета!  love001
Разгледах албума страхотен е добавих и моята светла личност newsm03.
Адди мерси за кафенцето.
Rakkaus дано не те е заразила.Оле човек от нищо не е застрахован.Колкото гледаме да се пази то от всякъде само болести.

# 221
Момичета, моля ви надпишете си снимките в общия албум, за да разберем кой кой е Mr. Green

Sisata, не се отнася за теб  Wink много сте сладки

# 222
Запис, че още малко ще свърши темата  Sunglasses
Напоследък нямам възможност да ви следя. Омръзна ми от болести  кашлици, бронхити, сополи...Нямам търпение да се затопя вече. Вън е едно мрачно и мъгливо, как да не боледува човек!
Вчера в такъв филм се вкарах, не е истина просто. Днес е развръзката, да видим резултата.

Не разбрах кой е общия албум. Може ли линк и възможност за достъп. Благодаря!

Моето бебе се очертава много активно. Докато не го усещах сега мърда постоянно. Дано най после разбера пола, че ми писна да чакам. В сряда съм на гинеколог, а после в петък имам орган скрининг в болницата. Не знам как го наричате в БГ. Та няма как да ми се скрие  Grinning

# 223
sirmanacheva  smile3501 направо евала ти правя. толкова позитивизъм при положение ,че си с проблемна бременност. трябва да вземаме пример от теб  Hug ей така се бременее -спокойствие и силна храна Laughing
jen бременните сме си малко по-емоционални ,но го карай по през просото дето има една дума. недей да плачкаш Hug
Раккаус според мен е някакво натравяне с храна или нещо от сорта,щом колегите ви и ти досега не сте проявили никакви симптоми,така че не се тревожи излишно
eka какво е това отчаяние мила,сподели с нас па може и да ти мине Hug
fat.wombat какви филми ,бе мила дано всичко е ок накрая за каквото и да иде реч!!!Споко ,то пълно щастие няма,после като стане супер горещо и ще ни тежът шкембоците,ще се оплакваме пък от жегата...за сополите и бронхитите ....супер кофти е пазете се много!!!

за 2880лв за редовните студентки- и аз мисля да кандидатствам за да се възползвам от тези пари за бебко(прекъснала съм ,но не мога да си върна студ.права ,та затова сега е удачен момент пак да започна та току виж го завърша Mr. Green). незнам дали ще стане,но следя темата ,която е за това и там мацките обсъждат,че може да се кандидатства сега и септември като запишеш взимаш веднага уверение  и с акта за раждане на бебо беж в социалните. доколкото разбрах от датата на раждане до подаване на молбата за помощта не трябва да има по-голям интервал от 6 месеца.при нас са 2 ,така че засега схемата работи ако не променят нещо дотогава.
imoinda може магистратура ,важно е да си редовно.

аз пък не съм си лягала от вчера откак съм станала та досега,че в 5 часа иначе трябваше да ставам па реших хич да не лягам, така и така седя по нощите като лудите Shockedпонеже ходих да записвам час за балев(дано най-накрая ми кажат пола,че отначало беше момиче,после ни порасна чурка...сега да видим  Laughing). та в понедлник съм на ФМ и ще разказвам после. иначе голям маратон съм заформила ,от  от 22 часа съм будна и още не ми се е приспало. големо съм животно ooooh!
е....още нещо щях да пиша ,но съвсм ми изхвърча от главата. може и за добро да е ,че чаршафосах темата рано рано  Crazy

извинете ме за хаотизма  в поста ми ама съм зомбясала явно от неспане,надяам сЪ ша ми прУстити Hug                                     

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 09:41 от Ник4е

# 224
Здравейте, милички! Току що разгледах албума - страхони сте всички! Довечера и аз ще кача снимки, смо да не забравя! И за ФБ напоследък не ми остава време, но ще пратя покана до Ади.

И при мен с втората бременност тумбака расте страшно бързо. Сега изглеждам както първия път изглеждах в седмия месец! Ама даже ми е много приятно - пъча се и се разхождам като пуйка Simple Smile

За прияждането на някои неща - при мен по скоро има отвращение към храни, които преди съм обичала. Иначе големи ищения към нещо нямам. И по-добре де, че при първата бременност тръгнах от 50 килограма, а сега от 60 Simple Smile

Ние имена не сме мислили, да не говорим пък за покупки на каквото и да е. Ужасно рано ми се струва Simple Smile Но за това пък наготово ще черпя идеи от вас.

Много усмивки, спокойствие и само позитивни мисли ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт