Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
Кои са основните теми в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
-
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Страдате ли от газове по време на бременност? Можете ли да приемате EspumiSan за облекчаване на този проблем?
-
Какво представлява феталното мониториране (ФМ)?

. Надявам се скоро при всяка от нас нещата да се подобрят и да се наслаждаваме на бремостта си. Аз пък влязох да ви се оплача и аз, явно е дан за оплакване днес. Та ще ви кажа, че преди да забременея съм имала диабет тип2 от пълнотата и съм била 4г на сиофор. Обаче докторката ми каза като разбера да спра да го пия и аз спрях веднага. Миналия мецес си правих профил /това е трикратно мерена на захарта/ и резултатите бяха много добри. Днес сутринта ходих и резултата ми е 6,53, което е много. докторката казала на майка ми /тя е мед сестра и тя ми взе р-та/ да се ограничавам от сладкиши, а аз въобще не ям. И сега какво да правя, толбкова ми е притеснено да не навредя нещо на бебцето.
всички.
Представям си колко си се измъчила
Току що се обадих за резултатите....не съм боледувала преди, нямам антитела, а имам свежа инфекция с висока концентрация на вируса...
Остават късните резултати, но и за тях, както и за тези съм положително настроена.

Такива премеждия...

. Странно, че при условие, че си имала терапия през бременноста са ти направили само едно изследване до сега и нищо повече. Ето ти един полезен линк