Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
Кои са основните теми в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
-
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Страдате ли от газове по време на бременност? Можете ли да приемате EspumiSan за облекчаване на този проблем?
-
Какво представлява феталното мониториране (ФМ)?
...
!
за взетите изпити и успех понататък! 
!Имам приятелка,живееща в Мадрид,която роди близнаци миналата година и и откриха гест.диабет-беше на хапчета,после мина на инсулин и роди прекрасни момиче и момче!И тя и децата са добре след раждането и нямат повишена захар,но наистина най-добре се консултирай със специалист!
бях се притеснила,но твоя отговор ме успокои 
? И някъде в по-старите постове прочетох,че ако имаш контракций не трябва да се подготвят гърдите аз съм с контракций и нзм трябва ли не трябва ли
,а гърдите ми станаха едни огромнии
направо ужас качила съм от началото до сега почти 7 кг

Големият проблем възникна, когато свекървата си счупи ръката и аз реших да им помогна (така или иначе не работих, а и нямах проблем, а бях млада и глупава). В крайна сметка бях се превърнала в слугиня, а мъжа ми не пожела да се бърка и каза, че не ги оценявам. каквото и да правих - свекъра все беше недоволен. накрая им теглих една м... на цялото семейство и бившия и зарязах милионите и им казах да си гледат работата. 

[/color][/i]
.

Бях питала по рано консултантите от Ла Лече и установявам, че най най важното нещо, за да нямаш проблеми при кърменето е