Баба Марта мартенички подарява - ЮЛЧЕТО ритничета раздава!

• 23 898
  • 710
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и от мен, изчетох ви и така се заредих с положителни емоции, че си нямате на представа. Много се радвам за срещите с бебоците,  Ели голям мъж наистина, браво на теб и вече по-спокойно, вече се увери че всико е наред и се наслаждавай на бременността си.  не се притеснявай за твоя момък, че бил по-малък, ами той си е в 18г.с., а на Ели е в 20г.с., нормално е да има разлика. И да те питам, защо не ми приемаш приятелстовот у фейса, хи хи хи? Фейт и за теб толковма много се радвам, абе за всички, много сме готина компания. Калоянис най-сетне се сдоби с количка, беше ти голяма мъка, но пък избора ти е добър браво.
За име на бебето и аз си мисля, но като не знам още дали е мома или момък, но съм си набелязала и мъжко и женско  Peace и то не по едно. По отношение на  грешките наа видеозоните, ами срещано явление е да, макар и да гледат докторите на 3Д и 4Д. Нищо де да са сдрави бебоците, пък и може да ни изненадват.Весел ден. Мираж, писали сме заедно, важното че всичко е наред сега не се притеснявай, това е от прегледа наистина и висил празник в къщи.

# 76
Здравейте  Hug
Адди1, мерси за кафенцето и филийката, тъкмо  сядам да хапвам  Flutter
Вивка, ама много хубаво си ѝ казала на твойта свеки  Joy
Анисофт, ама и ти си имала приключения - много е гадно да те офъкат  #2gunfire
Мираж, много често се случва след взимане на секкрет от влагалището да има леко кръвотечение. Даже в предната тема го коментирахме. Сега споко и си почивай  Peace
Бесито, браво на твойта свеки   bouquet Как искам и аз да има някой при мен да ми готви и да ме глези  Flutter
Поля, весел ден и на теб  Hug

Името го бях избрала мноооого отдавна  Flutter , само чаках док да потвърди че е момиче и таткото да няма против, че някой път ми е много претенциозен  ooooh! Но този път се съгласи бързо с мен  Grinning

Аз нощеска пак имах болки в ляво  Sad , пих но-шпа малко ме отпусна и съм заспала. Но усещам че нещо не съм във форма днес и ще си лежа пред ТВ-то. Утре ще чистя - и утре е ден  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 11:03 от the Faith

# 77
  • Sofia
Почивам, почивам днес Peace
Четох,че се случва такова нещо, но се стреснах, защото досега  при мен не е, колкото и пъти да са ме преглеждали.

# 78
Добро утро  Hug

Ади благодаря за почерпката, точно така си спретнах и аз  Heart Eyes

гледам за свекърви си говорите от сутринта  Mr. Green, аз като бъдеща такава и то два пъти най-вероятно, по-добре да си мълча, но за моята мога цяла книга да напиша, а и сме живели цели 6 години. Няма да забравя синът ми като се роди, как ми го взимаше от ръцете  щото го обичала повече от мен  hahaha. Сега ми е смешно, ама тогава ми е идело да я  #2gunfire И той като на Вивка е копие на баща си и същите реплики се повтаряха постоянно. Миналата седмица идва и ми вика, че съм много дебела този път и това не е добре за бебето, ама аз отдавна вече не и мълча и катоя емнах Mr. Green след полвин час с подвита опашка си тръгна. Аз се чудя със всичките си проблеми как да си износя бремеността, а тя седнала да ми мисли колко ми е депело дупето  ooooh! като ,че ли ще меснимат  за Виктория сикрет. Close

Поли даже не съм я видяла  Embarassed много съм зле, сега пак ще погледна  Rolling Eyes А за младежа, то и лекарите казват, че е дребничък
Анисофт благодаря, че попита за баткото  Hug Оправя се щуреца, вече и коричка хвана, махнахме стъклената маса, но това не означава, че няма да се шибне на друго място  Mr. Green. Нашият хич не блее, той просто лети, не стъпва по земята и само дивотии са му в главата. От сутринта ме е подлудил  Mr. Green А за балантинката тати на малката е много сладко  Heart Eyes
Мираж честит ви празник в къщи и дано нямаш поводи за уплаха повече  Hug

Файтче и на мен нещо не ми е ден, тези лекарства за кръвното не мога да им се адаптирам, но и с баткото в къщи нещо не се получава лежането. През две минути ме привиква за нещо и аз нагоре-надолу по етажите  Mr. Green Ако ме види доки ще ме приберат в болница, ама какво да го правя Rolling Eyes

Името на нашият младеж ще е Михаил и от както сме разбрали,че е момче си му говорим на име.

За астролигията и нумерологията, определено не съм успяла да намеря някаква адекватност със характера на хората и тяхното развитие. Понякога ми е интерсно и забавно да слушам такиво неща, но не ги взимамна сериозно. Макар,  че ще раждам планово секцио, нямам никакво намерение да изчислявам каквото и да било. Naughty

# 79
  • Стара Загора
Здравейте!И аз да се разпиша в новата ни темичка нека да я напълним само с добри новини!Аз днес съм на ЖК,утре ще пиша как е минало.Относно прегледите по ЗК,аз съм много доволна обяснява си жената всичко освен,че аз трябва да й напомня да удари едно фото на малкото човече иначе няма грешка.Понеже аз ще раждам в частна болница при моето доки и си платих един пакет от 270лв. който включва ФМ,доплер и кардиотопографско проследяване.
Някой питаше за БХС,аз го направих,защото още в началото бях решила,че ще направя всички изследвания за да ми е мирна главата.
Относно името ние още преди опитите знаехме какви ще са и за момче и момиче.
Ние с таткото винаги сме  искали момченце,но мин.сед сънувах,че искам момиче.Не,че има значение,но всеки си има предпочитания малко или много.Естествено каквото и да се роди няма да го върнем само да е живо и здраво.
Пете миличка можеш да ми промениш годинките,че от 1 мес.съм на 25.
Калоянис честита количка със здраве да си я ползвате.
с_м за ФМ в Ямбол няма ли докита,които да правят изследването там поне ти е по-близо иначе в СЗ има някой и друг специалист,но е далечко.

# 80
Добър ден  и от мен! HugНадявам се всички сте добре!Аз също ходя на консултация по ЗК и всеки месец си ме гладат на видеозон, от който нищо не мога да разгранича(освен главата Laughing).Иначе ходя и при друга лекарка която гледа на 4D,там вече се вижда ясно всичко.При нея си плащам.Къде ги намирате тези свекърви да ви готвят? Mr. GreenМоята докато живяхме заедно,докато си направим къщата нищичко не барваше Laughing Laughing LaughingСега обаче има друга снаха,която не я отразява много и да видите как хубаво можела да готви и чистела даже,че и бебето гледа.Както и да е . Разгледах албума и много се зарадвах какъв отбор слънчеви мами сме се събрали.Много ми е весело днес, главоболието ми най- накрая се изпари и съм се отдала на творчество  Laughing, за да минава времето.Малко ме наболява ниско долу, но вероятно от разтягането newsm78, стремя се да не обръщам внимание.Целувки на всички и лек ден ви пожелавам!

# 81
Здравейте   bouquet
angelicanz ние също мислим за име, даже сме измислили - и за момче и за момиче, не го споделяме, за да не се развихрят страсти между бъдещите баби  Simple Smile
annisoft, съчувствам ти, мила! Свекървите в повечето случаи са такива, моята не прави изключение. Добре, че живее на 3000 км, та само се чуваме по-често. И тя се интересува колко ми е голям корема, колко и какво ям, да не говорим, че когато спрях да пуша (2 години преди да забременея) разказваше на всички, че не съм бременна, а просто дебела (тогава качих 4 кг) и че не съм искала тя да се радва на внуци...ужас, свекървещище отвсякъде, но гледам да съм позитивна и да се забавлявам като дърдори  Simple Smile

# 82
Имам въпросче към  Кратунка, как успя да се уредиш при този прословут Балев, аз така и не успях и накрая се отказах.

Bo4inka, за съжаление не мога много да ти помогна с инфо. защото при мен стана по лесния начин, просто колега на мъжа ми, който работи в клиниката, ми записа час. Хубаво е наистина да те види и доцента, мен лично ме въртя и сука около 30 минути - даде ми над 10 снимки и всичко му замери. Доколкото знам стандартно се ходи рано сутрин в петък - преди 8:00 ч. за записване на час за следващата седмица.

За биохимичния, лично за себе си правих и двата! Втория ме шашна тотално, ранния беше повече от отличен, а късния трагичен! Само дето ме хвърли в паника, мъжа ми прозвъни де що имаше генетик и колкото и да ми обясняват, че се гледа ранния, че ФМ е отлична на мен само резултата от втория ми е пред очите! Въпреки, че знам, че втория дава фалшиво положителни, а самия БХС не отчита факта, че съм приемала и хормони, които влияят на влошаването на резултата, но програмата е такава. Уж гледам интегрирания, който е супер, но пак казвам паниката и цифрите от втория си стои! Лично за мен, втория си беше грешка - както казаха колегите на мъжа ми нямало е смисъл да го правя, предвид, че резултатите от първия са си супер!

# 83
  • Стара Загора
Виждам,че повечето се оплаквате от свекитата си.С моя мъж се запознахме в сайт за запознанства Embarassed и на 3-тата ни среща заживяхме заедно.Оказа се,че цял живот сме били в един квартал и то на 2мин път един от друг.Относно моето свеки няма такава жена,адски много се разбираме пием си кафето заедно.Вярно имало е случаи,в които сме се счепквали,но няма как.Дори миналата седмица ми поръчала някакви витамини,но първо ще питам докито дали може да ги пия.

# 84
Добро утро  Mr. Green за късно излюпилите се!
Като ни казаха на ФМ момиченца и веднага измислихме имената, даже и ние започнахме да им говорим на галени имена, но преди една седмица на ЖК доки каза ми едното може и да е момче и сме в шах - ако наистина е момче, кое име от женските да оставим, как да е мъжкото - абсолютно никаква идея нямаме  Confused
А за свекървите  Simple Smile моята няма грешка, ама се виждаме за 5 дена в годината по празниците. Обаче като дойде да помага за бебоците (че не се знае майка ми дали ще дойде навреме, защото работи в чужбина) съм убедена, че ще имаме, хм, спорове? Simple Smile направо си представям как ще ми се хили така ли се държи бебе, така ли се къпе (да уточня, че малко бебе през живота си наистина не съм държала  Embarassed ) и като се знам каква съм докачлива може и да се заформи някое скандалче. Може и да си въобразявам естествено, ама ще видим.
Лек ден на всички bouquet

# 85
Момичета, доста от нас вече споделят, че са измислили име на бебчо.
Бихте ли могли да ги споделите с нас, за да можем и тези, които сме в чуденка, евентуално да си харесаме/ "откраднем" нещо  Mr. Green

Аз на 14.02 споделих с мъжа ми 3-4 мъжки имена, които съм харесала и той ги хареса  Mr. Green
Не искам да го кръщавам на никой - баби, дадовци - да си гледат работата  Crossing Arms

Тъй като предната ми бременност беше неуспешна и загубих 2 деца, сега съм на вълна Божи дар.
Така че моите имена са: Божидар, Самуил, Теодор (и трите означават едно и също). Консултирам се с именника с традиционни български имена.

# 86
  • Стара Загора
АДДИ нашите име на са Христо или Цветозара.В началото много харесвах Цветелина,но много често взех да го чувам по градинките и се отказах.

# 87
addy_1 ние мъжко име още нямаме в запас  Simple Smile
А пък женските не ми се иска още да ги казвам, на никого не сме ги казвали все още  Hug
Но не са традиционни български, а и предполагам, че може да възникне дискусия на тема 'за и против чуждите имена'. Даже по-скоро въобще не са български, но и не са превзети или изкилиферчени, поне според нас  Crazy

# 88
Това с името е голяма драма, или поне при нас.  Мъжко с П Confused, До сега не съм чула име с тази буква, и да кажа ееее, това ще е  Tired

# 89
  • Стара Загора
viara2010 Виж тук:
http://www.mamaibebe.com/names.php?t=m&w=207

Общи условия

Активация на акаунт