Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
Кои са основните теми в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
-
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Страдате ли от газове по време на бременност? Можете ли да приемате EspumiSan за облекчаване на този проблем?
-
Какво представлява феталното мониториране (ФМ)?
Оставиха ме 8ч сама без надзор в стаята
и чак за визитацията ме извикаха.Такава мизерия в АГ-то просто няма.Казах си,че кракът ми няма да стъпи повече там.
))
Съгласна съм с тебе, че настроя е много важен за възтановяването.

.В сряда съм при доки на преглед и смятам да си поговорим относно раждането дали на 100% ми се налага сецио или може и нормално/вагинално аз сякаш клоня към нормалното раждане ама ще видим има още време.
момченцата осезателно май водят
девойките нещо изостават..
като повечето жени де и аз разгледах списъка колко много неща трябва да се купят,но това е едно от нещата които очаквам с нетърпение
та името беше Божидар, да видим дали и мъж ми ще го одобри, макар че се съмнявам, охххх каква дилема е с това имееее
), надявам се да видим бебето и да чуя и нейното мнение за пола - ей, така от любопитство!!! 

Съгласна съм със semruna,много е важно родителите сами да си решат как ще се казва рожбата им и да не допускат вмешателство от страна на роднините(баби,дядовци,лели,чичовци,вуйчовци и т.н.)..Това е тяхното дете и името трябва най-вече на тях да си им харесва,да им звучи добре,да си вложат своя смисъл в значението му и т.н...
За съжаление,аз имах много проблеми при избора на име на сина ми с роднините ни,и от моя,и от на мъжът ми страна..И повярвайте ми,беше ужасно..,то не бяха разговори,скандали,клетви,заплахи и т.н...
Смятам и сега да постъпим по същия начин,въпреки,че още от сега започнаха да се подмятат изказвания по адрес на бъдещото бебе..