Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
Кои са основните теми в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат по време на дискусията?
-
Какви са някои от съветите, които участниците споделят по време на дискусията?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Страдате ли от газове по време на бременност? Можете ли да приемате EspumiSan за облекчаване на този проблем?
-
Какво представлява феталното мониториране (ФМ)?

а то май си е било 350 лв, на член от семейството, а дори с бебчето пак на 3 не илиза... добре, че поне ще ми дадът тези от уни-то , че.... Мъжо ме успокоява, че все ще от отчуваме това дете, ама аз много ги мисля разни такива дето не зависят от мен...
чакаме те с резултати утре след ФМ

като съм такава с мрачни мисли и без настроение
и то без някаква видима причина 
,а за кръвното аз винаги съм била с ниско кръвно и сега е така ако стане примерно 120 на 80 почва да ме боли глава и не се чуствам добре, а за ниското кръвно доки ми изписа едни капки на билкова основа заради леженето и многото лекарства ми пада още повече тогава пък почва да ми се гади
какво да ви кажа луда работа.

какво правите вие браво аз от 4 дни не съм влизала нямах време и сте изписали 21 странички оттогава
Та и аз се присъединявам към ГОЛЕМИЯ ОТБОР на СИНИТЕ ГАЩИ
Имам си и снимки от ФМ и ако мога малко по-късно ще ви пусна да ги видите, иначе е голям симпатяга малкия и така като го гледам на баща си прилича... 

Замесих едно тесто за .... /да не му се дояде на някой/ и вече сядам да пиша 
Незная до колко е вярно, но вчера една приятелка каза, че ме боли кръста, понеже съм бременна с момче
Последната нощ взеха да ме болят и костите на таза и нито аз нито мъжът ми успя да поспи. Като съм настрани - не ме боли корема, но ме болят костите, като съм по гръб не ме болят костите, но ме боли корема. А бе няма угодия
Тази нощ мъжът ми доброволно реши да спи на дивана, за да може малко да поспи.
. Не се шашкай,да те следят в ЖК, както ти е казала лекарката.За болките аз от време на време имам болки в костите "отдолу"...