ЮНЧЕ сричките реди и се мъчи да пълзи ! - № 15

• 26 732
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Поне за това да се успокоя малко, че пусто майчино сърце.   Simple Smile

# 616
b]Мilkuz [/b] искаш ли да ги разменим за кратко.Жоро не спи и яде много,но за сметка на това е многооо сладичък  Heart Eyes
Жорката го взимам веднага, той си ми е слабост отдавна!  Heart Eyes Но Борето сега е на "сънотворни", затова спи така. В неделя ще му ги спирам и може да ти го пратя по Спиди.  Grinning

Ванюшка,  Hug
Мария, дано да се разминете!  Praynig Доколкото си спомням, детето е заразно 2-3дни преди да избие първата пъпка.
Пепси,  Hug Не се обвинявай толкова жестоко, всеки прави грешки, а Теди вече е забравил! Не е лесно, когато цялата отговорност пада само на единия родител.  Hug

# 617
Привет!
Браво на подмладената мама/колко ни трябва?! ,малко повече сън и се чувстваме щастливи Grinning/
За съжаление при мен от известно време не се получава  Sad  Съвсем съм се здухала.Надявам се да не изпадам в депресия и това кофти настроение да е временно,може пък лелката да е виновник,която още я няма.

Птиче,мерси,че поне ти ни отрази за първите ни зъбчета Hug

Пепси ,това въртене на главата ,кога го прави детето?  Ако го прави когато е легнал,може да си чеша ушите и тила по този начин,ако косата го гъделичка.

# 618
  • Обетованата земя
Пепси, Иво си върти главата като луд по цял ден, мине не мине и той почва. Това е вече втори месец. Прави го като се кефи на нещо, като се поглезва, като чуе музика- веднага почва, ако някой пее-също. Като се приспива редовно си я върти. Първите пъти с мъжа ми се шашнахме, че нещо му има. Понякога я клати и нагоре надолу, като рокер Grinning Питах педиатърката и тя каза може да е от зъби и нервност заради тях. Да ама това продължава постоянно, а нямаме зъби и на следващата консултация пак питах. Тя каза, че детето е по-емоционално. Търсих инфо в нета-имаше няколко обяснения-правели го по-емоционалните деца, или пък искали да завъртят предметите пред себе си Grinning. Ама е мноооого сладичък като го прави. А като включи и въртене на ръчички става много интересно  Mr. Green
Чери, честито ви зъбки, аз уж чета, ама понякога пропускам, не нарочно  Hug

# 619
  • малкия йеросалим
Мilkuz защо така  NaughtyАз искам спящо дете,а тя ще му спря сънотворните и тогава ще ми го прати  JoyТи май беше писала ,че даваш някакви хомеопатичнио за съня нали?Ще споделиш ли как се казват ,че съм пропуснала  baby_neutral
Пепси мила   Hug
Черри и аз ги отразих,но не успях да стигна до компа да пиша  Embarassed.Да са ви бели и засмени!!!

# 620
  • Варна
milkuz, ей това е най-лошото, че отговорността пада изцяло на мен. Докато го захранвах по моя си начин, що упреци понесох, сега очаквам същото и за кухнята. Но мисля този път да натрия нечии нос, дано престанах да ме тормозят и да ме обвиняват. Всичко много ми се насъбра последната година, преместването, отделянето от приятелите ми, проблемите с мама и най-вече това, че мъжа ми го няма. През повечето време от връзката ни сме били разделени, но сега разбирам, колко много ми липсва. Мислех си, че съм свикнала, но не. Имам чувството, че и Теди усеща неговата липса.

Чери, Диди, върти я когато е седнал и се хили.  Mr. Green Сладък е наистина, но се притесних, за колко ли неща още ще е така.  Crazy

Чери, дано са белички и здравички. И аз понякога пропускам доста неща.

# 621
veronic, не го кърмя:)Режима е за пречистване на тялото от токсини.Не бих си позволила да спазвам какъвто и да е режим ако го кърмех, а този е почти гладуване:)

# 622
  • С-я
Шапка свалям на моряшките съпруги. Хич не ви е лесно, сами се оправяте и то много добре.
Не знам как издържате на всичко това   bouquet

# 623
Здравейте Simple Smileискам да ви попитам:топлите ли водичката за пиене на малките, или давате със стайна температура?

# 624
Шапка свалям на моряшките съпруги. Хич не ви е лесно, сами се оправяте и то много добре.

и аз. Като тръгна да мрънкам, че мъжът ми излиза рано и се прибира късно, все за това се сещам.
Силни момичета сте.
 bouquet

# 625
  • Варна
Pepsilight, виждам, че си във Варна. Ако искаш може някой път да се разходим заедно, да те разведрим Crazy че ние сме си един подвижен цирк Crazy А относно захранването как ме гледат свекърите, като не давам на децата да си хапнат хлебче. Сега въвеждам глутена и не давам току така хляб Crossing Arms А те ме гледат, все едно съм някакъв маняк. Свекито е давала на мъжа ми кис.мляко с натрушени чаени бисквити след 40я ден, а от 6тия месец са му топели хлебче от тяхната манджа.... и разбира се сега аз изглеждам като луда относно захранването Crazy

milkuz, и аз да попитам за тези 'сънотворни'. Аз давам Дормокинд, но не ни помагат. Бях писала преди няколко дена за този наш сън, но после за около седмица нямах PC и сега ако намеря време ще се върна да чета.

А относно 'подмладяването'. Аз всяка седмица се заканвам да оставя петък и събота през нощта мъжът ми да спи при бебоците, че да мога аз да се наспя като хората, но нали съм добра, всеки път му се разминава. Досега само 2-3 вечери съм го оставяла при тях, че аз бях болна. Peace

# 626
Давам Ignatia amara 15CH i Arnica montana 15CH. Това, разбира се, е изписано от педиатърката ни след доста въпроси относно съня, заспиването и ежедневието на малчо, дори се консултира по телефона с друга лекарка преди да ми напише рецептата. Искам да кажа, че дори хомеопатични не бих давала без консултация с педиатъра на детето, това са си лекарства!  Peace

# 627
Не знам как издържате на всичко това   bouquet

Живота ни учи да се оправяме така ,както ни налагат обстоятелствата.Освен това се научих да не ''цепя на никой басма''. Wink
 Поли,Мартеа благодаря! Hug
Пепси,и аз съм правила грешки,примерно въведох без да искам глутена  Embarassed,пожелавам ти всичко с Теди да е наред. Hug
Чери,честити зъбки ,нека растат здрави и белички!Вчера случайно разбрах,че Ивето има четвърти зъб ,ухапа ме силно . Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 14:21 от Nataliiiiiii

# 628
Здравейте Simple Smileискам да ви попитам:топлите ли водичката за пиене на малките, или давате със стайна температура?

Аз я давам със стайна температура, не я затоплям. Отначало ми се струваше хладна като я сложа на ръка, но като опитах е мека и не е студена.

ПепсиHug напълно те разбирам! А мъниците определено  усещат! Лошото е, че от тук нататък започват да разбират все повече и повече! Този път, когато мъжа ми замина ми беше толкова мъчно и тъпо, но не толкова заради мен (свикнала съм), а заради Рая, веднага усети липсата му определено!  Sad

# 629
  • Варна
Не знам как издържате на всичко това   bouquet

Ами не издържам, идва ми да крещя понякога, както и в този момент.
Оставих Теди на баща ми, бягам до кухнята да разпитвам, от там на магазина да взема това което мама ми е поръчала, качвам се в колата и какво си мислите...., не иска да пали....., ще се гръмна. На моите приятелки точно днес мъжете ги няма, както и да е намерих един приятел на баща ми, купихме кабели и я запалих. Купихме нов акумулатор докато бяхме във Варна, но мъжът ми е свекър ми решиха, че може да се кара с този още.  ooooh! Хайде бягай до болницата при мама, през това време Теди реве за мен вкъщи.  ooooh! Не се ядосвам и няма да се ядосвам, но ми идва в повече всичко това.

japanese, ех с удоволствие бих се разходила с вас, но в момента живеем в Силистра, прескачаме честичко до Варна, а скоро мисля да се завърна в любимия ми град. Колко приятели оставих там, а и не можах добре да се спреателя с варненските мами, но лятото ще наваксвам.

bubeto82, ние нали не пием вода, но все ми се налага за някоя хапченце или както сега със спринцовка да давам. Слагам си розов девин в едно бурканче и си стои в стаята при нас, не я затоплям.

Та за кухнята да споделя, всичко се прави със сухо мляко на някаква фирма от Пловдив. Та сега съм в чуденка дали изобщо да продължавам с МК или да си караме на я купяшки, я домашни пюрета. Ето срешнах там едно от момичетата с които раждахме, нейната мома от 2 седмици си хапва от кухнята и няма проблем. В крайна сметка ще се водя по Теди, ако не му понася мам ще му готви.

Майче, Натали  Hug

Общи условия

Активация на акаунт