ЮНЧЕ сричките реди и се мъчи да пълзи ! - № 15

• 26 732
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Под липата
......После си пляска сам.  Laughing
....

Душичка сладка! Heart Eyes

# 601
пепси,пък да не е стомашен вирус,те вече върлуват целогодишно, и без Т даже.Но преди млечна кухня правеха с прясно мляко от меките торбички,не вярвам в държавната кухня нещо да се е променило(ако сте на такава).Но ти питай за по-сигурно.Затова при нас кухнята е от 10мес.

Вашите бебета като плачат,излизат ли им сополи?От два дни оставям малката в кошарата сутрин за да се измия,и тя реве през това време естествено,и я намирам и с два реда сополи.Досега не е било така.

# 602
  • Обетованата земя
Pepsi, някъде наскоро бях чела недостатъците на детската кухня. Всичко се приготвяло с прясно мляко и всеки ден имало месо. И тук е от 10ти месец. Дано е било от това и да няма тази вечер проблеми Теди!
Марчелка, браво на Паф, много е умничък Simple Smile.
 Ивайло играе с всичките си играчки, страшно много обича дистанционните и телефона на мама, въпреки че избягвам да му ги давам, едни от най-пипаните неща са все пак. Има си и негов телефон, също много обичан.  Любимите му играчки са всякакъв вид топки и всичко с копчета. Днес и аз му дадох едно празно малко шише от Кока кола и той веднага се ориентира, намери дупката и взе да си пъха езика вътре.  Laughing Но най-много от всичко обожава балони (напоследък винаги има такива в нас). Направо като ги види и почва да трепери от вълнение и кеф  Mr. Green И нали ме е страх да не ги пукне-той вкопчва нокти в тях като ги добара-давах му само да ги докосне. Обаче от вчера му давам един вече "увяхнал" балон и направо си умира от кеф  Joy. Мачка го, дърпа го, направо му взе душичката. От уменията -дава чао, здрасти, показва лампичката и балоните къде са (но когато си иска), танцува на музика, боц вече спря да дава. Наистина е въпрос и на повтаряне, като малки папагалчета са.  Новият му номер е като не стане нещо на неговото, напряга се, ядосва се, почервенява, много е смешен.  Mr. Green А днес като вечеряхме, той нали не хапва с нас, а само гледа от столчето си за хранене, защото малко по-рано си е изял неговото пюре, и за да не остане по-назад, започна да си дъвче езика и се прави че нещо яде и мляска звучно, направо да ти се прияде  Joy. Колкото повече порастват стават все по-интересни!  Heart Eyes
Дени, ние май не плачкаме със сополки.
Забравих да се похваля, от вчера най-повтаряната дума вкъщи е мама. Досега се казваше само през мрънкане! Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 00:27 от didi24

# 603
  • Варна
Добро утро!

Мноооого ми се спиии. Снощи пак ставах през 2 часа като се започна от 0ч., та до сутринта. Мрънка цяла вечер - на сън и буден... Сукането го успокояваше за малко. Понеже татко му беше нощна го взех по някое време при мен. Така обаче и двамата не сме свикнали и към 4 го върнах в кошарката. УСпях да поспя - до 6ч.  Mr. Green
Сутринта само като чу ключовете във входната врата и отварянето й - започна да вдига ръка за "Здрасти" на татко си.  Heart Eyes

Забравих да се похваля, от вчера най-повтаряната дума вкъщи е мама. Досега се казваше само през мрънкане! Simple Smile

Честитооооооо!  Heart Eyes

Дени, и при Паф не е имало сополи.  Peace

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 08:17 от mar4ela5

# 604
Добро утро и от нас!
Синьо птиче, Лулу25, благодаря за отзивите!   bouquet Все пак му дадох една питчица, много му се услади и си я изяде почти цялата. Притесняваше ме единствено содата, брашно, кис.мл. и сирене вече му бях въвела. Но засега няма реакция.
Диди, честито ти "мамо"!   bouquet И при нас е много използвано!  Laughing
Марчелка, ти си отглеждаш малко генийче, да знаеш!  Heart Eyes Моето гардже хич не поема такива номера още, ама има време, ще се научи.
Пепси, и аз знам, че готвят с прясно мляко, затова чак след годинката ще го запиша. Дано вече се е оправил Теди!  Hug

За играчките получих чудесни идеи, благодаря, аз няма какво да добавя към изброеното.
Борко тази нощ се излъга и спа при мен на спалнята. Събуди се чак в 6, цокна си доволно и продължи да спи до 8.30. Тези дни от толкова много сън се подмладих с 5 години.  Joy

# 605
  • Пловдив
Добро утро и от нас!

Тези дни от толкова много сън се подмладих с 5 години.  Joy

Ха честито ти подмладяване, и да почерпиш тогава!     Joy   Joy   Joy 

Добро утро!!!
Не можах да се стърпя на прочетеното по-горе, така ме развесели и ми стана приятно, браво на теб milkuz  и на Борето, че те кара да се чувстваш така.
Сега се връщам да ви прочета, че ви изтървах.     Hug

# 606
в детските кухни, макат че пишат с прясно мляко, готвят със най- обикновено сухо и мноооого вода. Никой не слага прясно или Ам. Пепси, трябвало е като нова кухня да му дадеш като начало по една лъжичка

# 607
Добро утро:)И аз в отбора на недоспалите.Какво му става на това дете- незнам.Преди заспиваше сам и си спеше докъм 9 сутринта.От месец някъде заспива само върху корема ми, буди се постоянно, през нощта пак заспива на корема ми.Вчера беше ужасен ден- събуди се в 8 и вечерта до 22.30 няма заспиване.Спи му се, а плаче и не иска да ляга, само да го разнасям из къщи. Освен това спазвам и един житен режим и по цял ден си ходя гладна, мъжо и той не може да ме търпи  #Crazy
Сори, за поста!
Относно уменията- дава пет, казва чао, показва там, където и аз му показвам, дава и боц, танцува, когато чуе музика.Като види баща си подивява от радост, то не е скачане, викове...забравя за мен:)
Играе си с играчки, с торбички, капачки, чашки.Сега най-новия номер е да си лапа една детска свирка и после я обръща да му свиря аз Laughing
Ставам, че вече реве.
Хубав ден!

# 608
  • Бургас
Добро утро!

На нас пак ни се скапа лаптопа и вече се решихме да купуваме нов.Сега пак се подвизавам на старото РС в детската.
Благодаря ви за хубавите думи относно новата ми визия. Blush Определено имах нужда от малко промяна, че с това еднообразно ежедневие в къщи бях взела да се сдухвам.

Пепси и аз знам че в кухните ползват прясно мляко.Поне в Бургас е така.И освен, че записват на 10 месеца с акта за раждане, искали и бележка от личния лекар, че детето няма алергия.Как е Теди днес?Надявам се да е по-добре! Hug

mar4ela5, много му се радвам на твоето момче! Grinning Страшен умник е!

Denito, Радослав не плаче със сополи, но какви сълзи пуска. Wink От много малък плаче със сълзички.
А ти защо не се харесваш с новата прическа? Може би просто не си свикнала да се гледаш така.Иначе и моя мъж ме дразни, че съм се състарила с 10 год. и съм била като лелка, но аз си се одобрявам.Той ме харесва само с дълга коса и не може още да ме възприеме, ама ще свикне де. Wink

Диди, честито мамосване! Grinning Радослав само веднъж се изтърва да каже "мама" иначе бърбори много, но мама само през плач се чува.

И като за финал да се оплача.В събота излязох да се видя с една приятелка, бях и с Радослав естествено.Седнахме да пием по нещо на едно открито кафенце.Тя беше с нейния 4 год. син, който се въртя около Радо, радва му се детето и т.н.И вчера мойта дружка ми звъни притеснена, че сина й е с Варицела.Не знам в събота дали е бил заразен, ама сега пак ще ми е притеснено две седмици. Tired Аман от тези болести значи!

# 609
  • малкия йеросалим
Ха добро утро и от нас  Grinning.В градината на нашата кака ще има фото сесия с старовремски одежди и  маймунката ни събуди в 6 сутринта да ставам да и правя прическа  :lol.Събуди и малчо,та после го приспах пак в 8.30 и докато спеше успях да сложа манджата и да пошетам малко.Сега малчо играе на пода ,а аз седнах да си изпия кафето с вас  :love
Цитат
Борко тази нощ се излъга и спа при мен на спалнята. Събуди се чак в 6, цокна си доволно и продължи да спи до 8.30. Тези дни от толкова много сън се подмладих с 5 години.  35
.Не е честно  Sad.Защо на мен пак се падна не-спящо и наядащо дете.Мilkuz искаш ли да ги разменим за кратко.Жоро не спи и яде много,но за сметка на това е многооо сладичък  Heart Eyes
Пепси пиши как е малкият !
Марчелка много му се кефя на твоят момък.Супер сладур е !
Мария аман от болести.Дано и този път да ви се размине  baby_neutral
Аз да ви се похваля-от днес ще тръгвам на фитнес,че съвсем се обездвижих в къщи.От два месеца ходя по един-два пъти в седмицата и на тай-бо ,но имам нужда и от още движение.Отделно се навих да кандидатствам за висше,та ще започвам и да се подготвям за изпитите....Стискайте ми палци да се справя  baby_neutral

# 610
Добро утро !
Pepsilight, дано отмине бързо този кофти период. Hug Мария♥, дано ви подмине гадината. fingerscrossed
Mar4ela5, след като д-р Шивачев е казал, че няма проблем, значи е така. Имам му пълно даверие като специалист. Много се зарадвах на добрата новина. Браво на Паф – сладък умник е той!   Hands Clap Didi24, честито „мама”. People Angel
Любимата играчка на Светли от известно време си остана ето   ТАЗИ . Има много неща по нея, които го занимават и не вярвам скоро да му омръзне. Друго средство за забавление са меки топки и кубчета, на почит е и малка хавлиена кърпа, която дъвче, размята и ползва за „шапка невидимка” и няколко празни кутийки от крем Бочко, които джаска една в друга и цели Макс /кучето ни/ с тях. Отделно има интерес към абсолютно всичко, което го заобикаля, до най дребната микроскопична прашинка. Под мое наблюдение му давам да разгледа и опипва повечето "съкровища", няма да изброявам, каквото ви хрумне.  Но  си признавам, че по - избирателно му осигурявам достъп до друго освен определени играчки, когато се занимава сам, след като си прищипа езичето с една щипка, застрашително размахваше лъжичка откъм дръжката пред очите си и впоследствие светкавично успя да си я навре дълбоко в гърлото и беше разкъсал найлонов плик на парченца, а събирането им, в опит да установя дали няма някое липсващо, значително скъси линията на живота ми. Обича внимателно да изучава различни повърхности и материи, като първо внимателно докосва с показалец и едва след това разперва пръстчета за да сграбчи.
Приспиването при нас е или с Цицоrmeo или с гушкане и леко ритмично потупване по дупето. Да не разваля магията, но от известно време си имаме режим на сън през деня. Влияние, може би, оказа ранното ставане сутрин /към 6ч.вместо 09ч./.Заспиваме в 09ч. до около 11ч. ; в 14ч. до около 16ч. и голямата пауза от 21ч. до 06ч.
Denito, и ние плачем със сълзи и сополки, а докато ни мине и сърцераздирателно хлипаме на финала.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 12:00 от _BLUE BIRD_

# 611
Пепси,как сте,надявам се по-добре?

Миме,аз мисля че тази прическа подмладява,поне аз заприличах на момиченце.Не ми отива,а може и просто да не съм подстригана качествено.Но ти да се покажеш и с новия цвят като се боядисаш.За варицелата,дано не ви хване,все пак сте били на открито...

Много умни бебенца има тук,браво.Ние нищо май не казваме,и нищо не правим.Уж всеки ден и показвам,ама не ще.И явно като си плачем сополите са за по голям драматизъм,но и вече сутрин като и чистя нослето,вадя бая големи сополки.

Пепси,забравих снощи да пиша,че само десертите имат пр.мляко,за манджите и супите по спомен май нямаше нищо с мляко,и мисля че можеш да ги даваш(освен да ги опитваш преди това)преди 5 год. нямаше всеки ден месо,а през ден.На баткото любимото беше сиренена каша,ама тя наистина беше вкусна.Риба имаше един път в седмицата също.Колко струва сега един купон за кухня?

Синьо птиче,точно така,и ние след това така хълцаме,ама при мен не минава нищо.Страхотно автобусче,ще го потърся тук да взема и аз,нищо че сме момиченца...Цицормео-голям смях....

мама мони,ще се справиш,стискаме палци.
п.с .защо днес половината букви ги изядох,уж закусих. newsm78

# 612
 tenderseduce, ти кърмиш нали. Какъв е този житен режим дето спазваш? И забелязала ли си закономерност между режима и палача на детето, защото ако го кърмиш, може да плаче от това

# 613
  • Варна
Здравейте!
Нощта при нас мина спокойно. Теди трудно заспа, чак към 23ч., но до 5ч. си спа спокойно.
Грешката с тази кухня е изцяло моя. Досега бях толкова внимателна с това захранване и накрая се издъних. Всичките ми познати, които ползват кухнята са много доволни, всичко си изяждат децата, записват ги на 5 месеца и нямат проблеми. И при нас кухнята е от 10м., но педито още миналия месец ме пита дали искам да го пробваме на кухнята. Мария, по същия начин се записва и при нас. Явно навсякъде използват сухо или прясно мляко, а аз тъпачката се заблудих, че при нас е АМ.  ooooh! Направо не мога да си го простя.
От вчера много плаче миличкия, като  ме види да си  обръщам гърба и такъв рев настава, ред сълзи, ред сополи.
Мария, дано се разминете с варицелата, макар че не знам, кое е по-добре, да я изкара сега или като по-голям.
Марчелка, наистина този шум се израства. Аз имах такъв в пубертета, но миналата година като си правихме медицинските за брака, трябваше да минем при специалист, не знам дали беше кардиолог, но ни преслуша и ми каза, че имам шум. Личния ме изпрати на специалист, правиха ми ЕКГ, гледа ме на ехограф и нищо не се откри, сърчицето ми е перфектно, освен някоя любовна пукнатина.  Joy Стискам палци при Пафчо всичко да отмине до следващия преглед.  Praynig

Имам едно притеснение относно Теди. От 3 дни го забелязвам, че си върти главичката наляво-надясно. Споделих сега с педито, каза че надали са ушички, щял да пищи направо. Но аз си мисля, да не е признак за някое друго заболяване. Ох, само си пълня главата с дивотии май.  ooooh!
Гледам, че всички дечица се държат на крачета, подпират се по дивани, други дори вървят, а на Теди крачетата са още локумени, плаче като го сложа да се държи по дивана...Май дупата ни тежи на нас.  Mr. Green
Дени, ето и ние май сме мързеливички. Тук кухнята е един списък с 10-на неща и си избираш от тях, не е разделено на групи. Има и постни и местни неща ежедневно. Ще споделя по-късно как се правят нещата, дано да са любезни и ми отговорят.

Май много дълъг ми стана поста, но така е като няма на кого да споделя.  Sad

Отивам да готвя докато Теди спи. Божеее, каква кулинарка станах, ама така неволята учи. Simple Smile Пиленце с ориз ще правя, за протокола.  Flutter

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 11:21 от Pepsilight

# 614
Пепси, споко. Иво също откри скоро, че може да си върт и главата. Усвояват всеки ден нови движения и ги прилагат.

Общи условия

Активация на акаунт