"Зелена" (Екологична) тема - 5

• 52 691
  • 835
  •   1
Отговори
# 165
  • София (Възраждане)
Каква е приблизителната им цена, в ДМ наприемп7р?

# 166
Mooimeiske, не мога да ти кажа със сигурност, живея извън България и не съм запозната. Дано се включи някой запознат.

# 167
JenyB - май беше споменала за текстилните кърпички от едно време newsm78.
Е точно се чудех какво да ги правя и даже дадох на малката да ги ползва за куклите.Ама сега си ги прибирам и ще си спомням доброто старо време Laughing
I az tarsia kachestveni pamuchni, no popadam samo na kitaiski menteta..  Sad

Izvinete za latinicata. Imam problem s kompa.  Rolling Eyes

# 168
Госпожа Емилия Спиролинова, братовчедка ми си направи кърпи от мек бархет. Октомври като бях в България с бебето я скастрих като видях какви безумно измислени еднократни мокри кърпи ползва за племеника ми и тя измъкна от гардероба на майка си някакъв има-няма 20-30 годишен бархетен плат, който се превърна в превъзходни кърпички.  Peace

Офф топик: Ужасно превъзходно хубав ник имаш.  Wink

# 169
Solley, a tvoite konopeni me podsetiha, che otdavna ne sam vijala leneni, konopeni takani v magazinite.

Blagodaria po Off-topic- a !  Wink  Hug Otkakto go imam kolko narod pochna da mi govori na "Vie", ako znaesh!  Joy  Ne me li znaiat kakva sam pechena, haha. Laughing
Da biagam, che s tazi latinica ne sam za pred hora.  hahaha

# 170
  • София
  Днес попаднах на това, мнението на Кестен , прочетете го: http://fermer.bg/news/2298/1/kolko-e-opasen-shapa.html

# 171
16 Април · 12:00 - 14:00
София,
от 12:00 до 13:00 ч. пред Румънското посолство, бул. ”Михаил Еминеску” № 4 и
от 13:00 ч. до 14:00 ч. пред Турското посолство, бул. ”Васил Левски” № 80

Цитат
Балканската антиядрена коалиция (БАЯК), учредена на 26.03.2011 г. в София от екоактивисти от България, Гърция, Македония, Румъния, Сърбия и Турция, с участието на Национално движение „Екогласност”, Български център за зелена икономика, Партия ”Зелените” и други граждански групи,

организират първите протести в София за

Балканите – зона, свободна от АЕЦ.

Елате да видите ”зверска” атака в Европа на зелени, на природозащитници, на цели правителства, за затваряне на старите централи, каквато е и Козлодуй, което каза на 13.04.2011 г. премиерът Бойко Борисов.
Ние сме антиядреното лоби срещу старите и нови АЕЦ в Румъния и България и срещу новите в Турция.

# 172
  • София (Възраждане)
Момичета, има ли някой идея с какво могат да се обработват зелени площи против кърлежи?
На вилата още сега има пълчища, какво ли ще е като се затопли. И изобщо, има ли препарат който е вреден за гадинките и безвреден за човека?  newsm78

# 173
  • София
Някой да е чувал за това - http://magazine.avaart.net/?p=72
Ето още инфо тук

# 174
  • София
  Децата ми са болни, а така чаках протеста.....

За тези следи ми каза преди две години моя позната, която работи в БТА. Обсъждали с колеги, че не можеш да се спасиш, често се пръскало и нощем. От тогава спрях нощно време да държа отворено Laughing

Ето и филм по темата, но информация има много. http://svejo.net/1057964-aerozolni-prestapleniya-aerosol-crimes

п.п Преди години, някъде около нас живееше една луда бабка, която ходеше с плътно затворени кожени дрехи и каска на главата, и зиме и лете, и обясняваше колко е отровно навсякъде. Вече се чудя дали е била луда??!

# 175
# 176
  • Пловдив
Аз да попитам, с какво ще боядисвате яйцата за Великден?  newsm78

# 177

С растителни бои.

# 178
  • Пловдив

С растителни бои.

какви са тези растителни бои, продават ли се някъде ? newsm78

# 179
Ето тези са: http://freshaktiv.eu/52/53/209.html.
Има и други видове.

Общи условия

Активация на акаунт