Печати за нокти - 8

• 75 449
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Pampita - браво, много ми хареса!

# 406
Чудесно се е получило smile3501

+1
Нещо при мен с печатите не се получава, не знам защо..Може би не съм тренирана достатъчно, но в скоро време и това ще стане ( надявам се  Mr. Green).
UNynaeve, страхотни нокти, страхотни идеи, страхотен подбор на цветове! Любимка си ми! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 407
Здравейте!

Изчетох цялата тема( но само 8ма). Имам точно един печат и той е от преди поне 5 години. От евтините е, не повече от 3лв да е струвал. Не стават нещата с него. От тук написаното разбирам, че най- вероятния проблем е, че печатът не е достатъчно дълбок. Пробвах с по- покривен лак- потвърди се предположението.

Сега съм решила да си поръчвам Bundle Monster. Излизат дори по- евтино и от тези в левчетата  Peace

# 408
  • Пловдив
Здравейте!

Изчетох цялата тема( но само 8ма). Имам точно един печат и той е от преди поне 5 години. От евтините е, не повече от 3лв да е струвал. Не стават нещата с него. От тук написаното разбирам, че най- вероятния проблем е, че печатът не е достатъчно дълбок. Пробвах с по- покривен лак- потвърди се предположението.

Сега съм решила да си поръчвам Bundle Monster. Излизат дори по- евтино и от тези в левчетата  Peace

Страхотни са новите на Bundle Monster и заради тях сигурно скоро ще поръчам и първите.

И една насока - видях, че нищо не спомена дали си махнала много тънкото фолио върху печата. То изобщо не се вижда. Аз така при първия си опит си мислих, че ми е плитък и след час режих да драсна с карфичка върху печата и видях, че има фолио отгоре.

Pampita
супер е станало.

И много ви благодаря за хубавите думи  Blush.

# 409
UNynaeve, махнах фолиото, но явно съм нацелила от плитките. Понеже съм Мария, мисля да си ги подаря за имения си ден другия месец  Mr. Green

Страхотни неща правите, дано скоро някоя пак качи снимки!

# 410
  • София
UNynaeve, svetla_81, Pampita Страхотни неща сте направили.  smile3501 smile3501 smile3501

Току що напечатах 4 дневният ми лак....така, че простете за това, че имам израснало  Mr. Green

Лака е СА 704, печата е на ВМ - 216, а пък лака за печат е един стар черен Есенс, който не покрива супер за печат, но пък другото ми черно прави мнооого тъмни печати, пък сега не ми се искаше такъв  Mr. Green

# 411
  • София
От преди малко съм така, искаше ми се печата да е със тъмно синьо но нямам такова, което да печати добре. Очаквам предложения обаче, предпочитам лак, не боичка...но ако нямо толкова покривен тъмно син....ще търся боичка.   

# 412
  • София
От преди малко съм така, искаше ми се печата да е със тъмно синьо но нямам такова, което да печати добре. Очаквам предложения обаче, предпочитам лак, не боичка...но ако нямо толкова покривен тъмно син....ще търся боичка.  

Току що се лакирах с подобно бяло и се чудех какъв печат да лепна.. Много красиво ти се е получило. Кой е шаблона и синия лак?

За синьо за печати мога да те насоча към тези на Флормар: http://www.emeraldsparkled.com/search/label/essence , понеже точно тук видях зеления и си го купих, предполагам, че и синия ще е ОК Peace

П.П. И лилавото не е хич лошо Embarassed Laughing

# 413
  • Пловдив
http://i239.photobucket.com/albums/ff214/mishchitzata/nails/IMG_39152.jpg
За синьо за печати мога да те насоча към тези на Флормар: http://www.emeraldsparkled.com/search/label/essence , понеже точно тук видях зеления и си го купих, предполагам, че и синия ще е ОК Peace

На предната декорация съм точно с този син лак. Страхотен е за печати. На бяло седи ето така:

Най-тъмно сините звездички пак са с този тъмно син флормар.

# 414
  • София
Майка Зайка Шаблона е ВМ 201 от новите Бъндъл-и. Печата е правен с една най-обикновена от тези боичките за рисуване по нокти, в която отлежава един нарязан пълнител от химикал вече може би 5-6 месеца  Mr. Green.
Задължително тогава ще си взема и синият и зеленият от тези Флормари. Мерси за предложението  Peace
UNynaeve Много свежарска декорация Heart Eyes

# 415
  • София
страхотни неща правите  Hug аз нямам време да се напечатам, пуснала съм едни нокти   Crazy да не повярва човек  Laughing но обещавам събота неделя,ако имам малко повече време да пусна и аз някоя и друга снимка   bouquet

# 416
Казаха ми, че приличало на нещо старинно, но не знаели какво точно   Smile На мен ми допадна, но не е нещо уникално.

А това е моето последно нещо. На живо изглежда къде-къде по привлекателно, но уви  Rolling Eyes Много си ги харесах. Малко са тъмни снимките, но в нас принципно е по-приглушена светлината, съжалявам.  Основата е преливащо се златно-лилаво (звучи гнусно, но повярвайте изглежда съвсем леко и ефирно на светлина).

# 417
Здравейте! Искам да ви попитам дали черното и бялото на Gosh ще стават добре с печатите? Наблизо има магазин,в който ги има,а се уморих от лакове с които не се получават печатите. При мене проблема е следния- като мина с шпатулката,си остава по формите,но после не искат да се залепят на печата. Иначе са ми оригинални на конад, и даже са ми подарък и уж със специален лак за печати,който обаче не е на конад, но не се получава.. А тези менташките,китайските, които са по-дебели- с тях става...  newsm78
   Ето с тези нищо не става.. Много ще съм благодарна за тези по-фини да ми кажете кое черно би станало.   bouquet

# 418
  • Пловдив
Здравейте! Искам да ви попитам дали черното и бялото на Gosh ще стават добре с печатите? Наблизо има магазин,в който ги има,а се уморих от лакове с които не се получават печатите. При мене проблема е следния- като мина с шпатулката,си остава по формите,но после не искат да се залепят на печата. Иначе са ми оригинални на конад, и даже са ми подарък и уж със специален лак за печати,който обаче не е на конад, но не се получава.. А тези менташките,китайските, които са по-дебели- с тях става...  newsm78
http://i56.tinypic.com/2w6b18m.gif Ето с тези нищо не става.. Много ще съм благодарна за тези по-фини да ми кажете кое черно би станало.   bouquet
Пробвай по-бързо да си взимаш картинката от печата, най-вероятно се бавиш повечко. Иначе, ако ти дават да пробваш в магазина Gosh, пробвай ги и ако покриват на един пласт и са гъсти, значи стават. Ако са гъсти, но не покриват на един, а на два пласта, значи не стават. За черно аз бих ти препоръчала на Brooklin черният им лак - номер 2, ако не се лъжа.

# 419
Здравейте! Искам да ви попитам дали черното и бялото на Gosh ще стават добре с печатите? Наблизо има магазин,в който ги има,а се уморих от лакове с които не се получават печатите. При мене проблема е следния- като мина с шпатулката,си остава по формите,но после не искат да се залепят на печата. Иначе са ми оригинални на конад, и даже са ми подарък и уж със специален лак за печати,който обаче не е на конад, но не се получава.. А тези менташките,китайските, които са по-дебели- с тях става...  newsm78
http://i56.tinypic.com/2w6b18m.gif Ето с тези нищо не става.. Много ще съм благодарна за тези по-фини да ми кажете кое черно би станало.   bouquet
Пробвай по-бързо да си взимаш картинката от печата, най-вероятно се бавиш повечко. Иначе, ако ти дават да пробваш в магазина Gosh, пробвай ги и ако покриват на един пласт и са гъсти, значи стават. Ако са гъсти, но не покриват на един, а на два пласта, значи не стават. За черно аз бих ти препоръчала на Brooklin черният им лак - номер 2, ако не се лъжа.
Точно при тези нищо не става, имам на Голден Роуз черен за рисуване,който е гъст и плътен,и нищо не става с него,а не се бавя.. веднага опитвам да отлепя картинката,но по печатчето не остава абсолютно нищо... доста е странно,защото днес пробвах с едно червено от доста години,което съм го купувало от магазините за 1лв, някакво китайско, и с него стана перфектно... Но мен не ми трябва червено,а черно,това е въпроса...
П.П- даже вообще не е покривно въпорсното червено,дето става..доста прозрачно стои...

Общи условия

Активация на акаунт