Печати за нокти - 8

• 75 415
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
Момичета,искам да попитам от кой сайт си поръчвате печати и шаблони за тях.Аз имам от китайските 5-6 шаблона,но от тях само 2 стават за употреба и отпечатват хубаво картинката.

Можеш да си поръчаш и от сайта на BundleMonster.
Печатите им приличат на Конадските. Лично за мен няма никаква разлика м/у двете марки.

# 451
Колко струва 1 принтер за нокти иоткъде си и купувате? newsm78

# 452
  • Бургас
Ъъъъъ, какъв принтер, бре моме Rolling Eyes Я погледни първия пост за какви печати става въпрос тук Peace

# 453
Момичета с много хъс седнах да изчитам всички теми, но те нямат изчитане. Искам да ви попитам дали сте виждали от китайските шаблони такива за цял нокът и ако сте виждали къде ( за в София питам) ? Благодаря ви много и извинявайте ако вече е задаван този въпрос.

# 454
  • София
anjyto Аз лично не съм виждала...за френски да, но за цял нокът от китайчетата май няма.  Peace

# 455
anjyto Аз лично не съм виждала...за френски да, но за цял нокът от китайчетата май няма.  Peace
Peace
Аз дори и за френски не съм виждала.. толкова съм и гледала Mr. Green

# 456
  • Ст Загора
Peace
Аз дори и за френски не съм виждала.. толкова съм и гледала Mr. Green
за френски има , аз имам , но е друг комплект не единичен а 4 шаблона и от тях един беше за френски

# 457
Момичета с много хъс седнах да изчитам всички теми, но те нямат изчитане. Искам да ви попитам дали сте виждали от китайските шаблони такива за цял нокът и ако сте виждали къде ( за в София питам) ? Благодаря ви много и извинявайте ако вече е задаван този въпрос.
Ако не си намериш винаги можеш да си поръчаш повече бройки от ибей, иначе цели има много на конад, и общо взето ако си от София има един магадин Стар Нейлз, там ги има техните продукти и е 10лв един шаблон.  Simple Smile

# 458
Благодаря ви на всички. Много сте мили . Благодаря ви  наистина:) Hug

# 459
Да се включа и аз, че от доста време не съм
http://www.album.bg/iiv_mortisha/images/28164825/
печата е BM 206 а боичката е от специалните на старнейлз има още какво да се желае  Confused

# 460
  • София
Да повдигна малко темата. Основният лак е М105 от летните Габрини-та. Супер покривен, предполагам че ще става за печати, но още на съм го тествала. Печата е с Флормар супершайн 50, а шаблона е ВМ 208. Съжалявам за качеството на снимките, но са с телефон защото апарата не е в мен.

# 461
mishchitzata много не мога да видя какъв е печата, защото снимките са доста извън фокус, но като цветово съчетание ми хареса Peace
Ето и моят, кажи-речи, първи опит с печатите на БМ- http://www.album.bg/radid/images/28177841/
Естествено печата е по- малък от нокътната плочка, затова е наставен тук- там, но като за първи опит ми харесва Simple Smile

Eто и ръчичките- http://www.album.bg/radid/images/28178884/

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 10:15 от Radi D.

# 462
Ради, супер се е получило!!!
Мишчица, нещо не се вижда добре на тези снимки, но съм сигурна, че е хубаво, твоите декорации винаги са страхотни Wink
Аз да покажа как стават картинките с Бруклин - бял и черен - не е средния пръст  Laughing

# 463
  • София
Светле, тенк ю, твоите също винаги са разкош  Hug. Уфффф, от кога ги търся тея бял и черен Бруклин ако знаеш.....ти не си ги взимала от София, нали?

# 464
И аз тенк ю   bouquet, ... Бруклинчетата и аз ги издирвах доста време, но от тук си ги взех, не от София.

Общи условия

Активация на акаунт