Печати за нокти - 8

• 75 404
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
  • Ст Загора
много е хубаво , Светле  а кой е печата?

# 466
Наси, шаблона е от старите ВМ - 03

# 467
Светле, удобно ли ти е да направиш едно клипче как правиш точно печатите от до, че при мен все нещо не излиза на 100%  newsm78  Супер неща твориш и ти, както доста мацки в тая тема!  Peace

Ето още един мой опит  http://www.album.bg/iiv_mortisha/images/28221077/ боичката е специална от Стар нейлз, а шаблона е BM 213

# 468
  • Пловдив
Не съм Светла, но пък ми се намират две мои клипчета, на които си правя ноктите:

Тук от 5 минута на там са печатите:

http://www.youtube.com/watch?v=hoTXM2FFL4Y&feature=player_detailpage#t=263s

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 10:38 от UNynaeve

# 469
Ив, благодаря ти! Не съм си правила клипчета до сега, но слагам печатите точно както е показала UNynaeve. Може да направя някое обаче Wink
Можеш ли да споделиш как направи така прецизно преливката на последния ти маникюр. Впечатляващ е!

# 470
UNynaeve, аз твоите клипчета съм ги гледала всичките и съм очарована от майсторството ти с печатите   bouquet но все ми се струва, че по клипчетата уж действат по-бавно от мен, а на мен все не ми излизат картинките на 100%. Гледах сега клипчетата пак няколко пъти и си мисля, че мога да бъркам при вземането на печата с щампата - аз я вземам както и го поставям - люлеещо движение, а виждам, че ти натискаш просто, а на ръката е само с люлеещо движение - явно не е в бързината проблема ми, ама няма да се откажа лесно де  Laughing  Трябва ми май практикаааа  Thinking 

Светле, няма да ми е излишно още едно клипче от човек, който прави красоти и когото мога да попитам кое как  Flutter  Радвам се, че ти е харесало творението ми  Mr. Green  А относно преливката - правя я с най-обикновена нова кухненска гъбичка - изрязвам широка гъбичка с ножицата, колкото нокътната ми плочка и мацвам от двата цвята на нея след което с потупващи движения нагоре и надолу я правя  Simple Smile Хубаво е да сложиш предварително основа за цвят на ноктета - в моя случай червеното. Ако не съм обяснила разбираемо казвай да опитам пак  Simple Smile

# 471
  • Пловдив
Ами не е лесно и на мен не ми се получават винаги. Май трябва да се уцели как да се взима и слага и не трябва много да се натиска.

Иначе обожавам да гледам клипчета с печати, та и аз се нареждам на опашката да гледам клипче на svetla_81  Simple Smile

# 472
Клипчетата на UNynaeve ми бяха много полезни!
В самото начало, когато за първи път използвах печат, не ми се получаваше отпечатването на самата картинка върху щампата. В последствие разбрах, че не трябва да се натиска и задържа дълго време. Просто трябва съвсем "нежно" да се "натисне" върху шаблона и после с "люлеещо движение" върху ноктите.
И аз бих била доволна, ако още някой направи клипче! Simple Smile

# 473
И аз напредвам с печатането Laughing
http://www.album.bg/radid/images/28233448/

# 474
  • у нас

страхотни са  smile3501

# 475
Radi D.Hug. Невероятно.
Тази вечер мисля и аз да се напечатам. Ако стане нещо хубаво, ще пусна снимка.

# 476
Ради,  Heart Eyes

Ив, веднъж пробвах да направя преливка и ... нищо не стана. На твоята снимка за основа си сложила червено, а на върха си направила с черно преливката, защо пишеш, че си сложила на гъбичката от двата цвята - и от червеното и от черното ли слагаш. Аз си мисля, че в твоя случай слагаш само черно или греша  newsm78

Дами, виждали ли сте специалните лакове на Есенс за печати, аз лично не знаех, че има такива - http://colorfulbottle.blogspot.com/2010/11/blue-my-mind-konad.html , http://www.essence.eu/bg/produkti/nokti/izkustvo-za-nokti/stampy-polish.html. Дали ги има вече по магазините, на каква ли цена са, вършат ли работа (изобщо много въпроси  Simple Smile ), после ако имам време ще проверя при нас.

# 477
  • София
Страхотни работи показвате както винаги  Hug
Аз си купих вчера един бял лак и в първия момент,когато го отворих останах страшно разочарована-течен,течен...та няма на къде повече.Но в момента,който пробвах дали ще стане за печати.... Heart Eyes направо се влюбих в него.
Дори и тези с най-малките детайли излизат перфектно  Party
Пускам две снимки въпреки,че качеството не е от най-добрите,но се надявам да се вижда добре  Peace

# 478
  • Пловдив
Страхотни работи показвате както винаги  Hug
Аз си купих вчера един бял лак и в първия момент,когато го отворих останах страшно разочарована-течен,течен...та няма на къде повече.Но в момента,който пробвах дали ще стане за печати.... Heart Eyes направо се влюбих в него.

Хм! Веднага казвай кой е  Praynig. Досега не съм успяла да си намеря бял лак, който да става толкова добре, колкото твоите са станали. Heart Eyes

# 479
  • София

ето го лакът-купих го от едно китайско магазинче тук при нас,но не знам дали го има в България  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт